Kajian Livinity yang adil dan tidak berat sebelah

Kajian Livinity yang adil dan tidak berat sebelah

Terdapat peluang yang cukup penting bahawa anda terjumpa di posting ini kerana anda sedang mempertimbangkan menjadi Pengedar Livinity. Jika ini berlaku, anda telah membuat keputusan bijak dengan melakukan penyelidikan. Sebelum melabur masa dan wang anda ke dalam apa-apa, ia adalah perlu untuk melakukan sedikit penyelidikan. Selepas melengkapkan penyelidikan tambahan anda anda perlu dilengkapkan untuk membuat keputusan yang tepat untuk anda.

Kepimpinan Livinity

Kerana terdapat begitu banyak perniagaan utama yang berbeza dan peluang Pengedar di luar sana, ia adalah penting untuk memecahkan masing-masing untuk mendapatkan rasa yang baik untuk Syarikat. Cara terbaik untuk mula melakukan ini adalah dengan menganalisis kepimpinan Syarikat. Mengapa Adakah kepimpinan itu merupakan aspek penting untuk dipertimbangkan sebelum menyertai syarikat pemasaran rangkaian? Mengambil lihat dengan lebih dekat pengasas dan pemimpin-pemimpin Syarikat adalah cara terbaik untuk meramalkan hala tuju Syarikat. Sejarah kerja dan pengalaman mereka secara umumnya faktor penentu yang cukup kuat umur panjang dan kejayaan Syarikat.

Jika anda mengambil sekilas pada kepimpinan Livinity anda akan mendapati bahawa pengasas David dan Barbara Pitcock mempunyai sejarah panjang kerja yang sangat tepu dengan pengalaman pemasaran rangkaian. Syarikat yang unik ini adalah berdasarkan daripada Russell, Kansas dan ditubuhkan pada tahun 2006. Bersama-sama dengan Pitcocks, Livinity diketuai oleh Dr. Dennis Harris. Dr. Harris adalah Pengarah Perubatan yang bertempoh dan Penasihat di Livinity.

Lvinity: Tiap-tiap syarikat pemasaran rangkaian mempunyai produk

Jika anda sedang mempertimbangkan untuk menyertai Livinity, Terdapat tiga tahap yang berbeza, di mana anda boleh mula. Pakej ini telah memulakan kos yang berbeza secara drastik. Peringkat kemasukan harga pelbagai dari $49 sepanjang jalan hingga $699. Seperti juga dengan lain rangkaian pemasaran Syarikat, lebih besar pakej permulaan tersebut, faedah yang lebih baik. Jadi apa Adakah pakej ini terdiri daripada?

Livinity adalah pemakanan dan Kesihatan Syarikat yang menghasilkan minuman nutrisi, Supplement, produk tenaga, losyen yang bertujuan penuaan dan pelbagai lain peribadi produk penjagaan kesihatan. Kesihatan dan kesejahteraan adalah benar-benar salah satu industri yang paling pesat berkembang hari ini. Kerana ini, Livinity mungkin mempunyai produk dalam niche yang betul pada masa yang betul

Memperolehi pendapatan dengan Livinity

Sebelum menyertai Livinity, ia adalah jelas perlu bagi anda untuk memahami pelan pampasan. Terdapat 2 cara utama dalam Livinity yang Pengedar boleh memperoleh pendapatan. Pertama cara ini menjadi Suruhanjaya. Pengedar membuat Suruhanjaya pada semua produk kesihatan yang dijual. Peratusan adalah berdasarkan pakej peringkat kemasukan anda dan harga produk. Cara kedua dan paling menguntungkan untuk mendapatkan wang dengan Livinity adalah merekrut Pengedar lain. Apabila anda mengambil rakan-rakan pengedar anda pada dasarnya akan membangunkan sementara yang. Anda akan kemudian dihargai bukan sahaja jualan peribadi anda, tetapi pengeluaran jumlah pasukan anda dijual juga.

Selepas satu kajian, ia kelihatan bahawa Livinity meliputi semua asas asas. Bilik-bilik ini mempunyai teras kepimpinan yang kuat dan berpengalaman yang berpasangan dengan barisan produk-produk yang boleh dan berguna. Bahawa yang berkata, kejayaan dalam pemasaran rangkaian ditentukan oleh usaha anda. Jika anda ingin membuat pendapatan yang agak besar dengan Livinity, saya amat mengesyorkan bahawa anda melihat ke dalam sedikit plumbum penjanaan strategi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *