Kajian Livethesource, adalah Livethesource cara anda dimuatkan ke Nano untuk kesihatan dan kekayaan?

Kajian Livethesource, adalah Livethesource cara anda dimuatkan ke Nano untuk kesihatan dan kekayaan?

Livethesource mempunyai keupayaan untuk membuat ia dalam industri kesihatan dan kepakaran Kesihatan? Kajian Livethesource ini direka untuk memberikan anda beberapa perkara utama untuk berfikir tentang sebelum anda membuat keputusan untuk menyertai. Saya tidak di kesempatan ini, supaya anda boleh yakin bahawa penilaian ini adalah benar-benar adil.

Livethesource kajian

Livethesource yang beribu pejabat di Fort Lauderdale, Florida dan menawarkan penyelesaian kepada masalah semakin kekurangan vitamin. Misi mereka adalah untuk membantu pelanggan-pelanggan perkhidmatan kesihatan mereka dan mengembangkan kekayaan mereka. Mereka sedang melakukan perniagaan dinyatakan United.

Pengedar dari seluruh Amerika Syarikat, telah melancarkan secara rasmi Livethesource di Hollywood, California pada 12 September 2009.

Kepimpinan Syarikat

Sebelum anda melihat terlibat dengan perniagaan pemasaran rangkaian yang baru, sentiasa mengetahui seberapa banyak yang anda boleh tentang pasukan kepimpinan. Adakah mereka mempunyai pengalaman untuk membina Kumpulan dan menjaga Syarikat dalam perniagaan bagi jarak jauh?

Melawat pasti, livethersource.com, untuk maklumat lanjut, tetapi di sini adalah beberapa perkara utama. Berehatlah di salah satu daripada empat pengasas telah membina Syarikat bilion dolar. Dua, empat, berpengalaman patut diberi perhatian berbilang peringkat pemasaran Syarikat Eksekutif.

John Neubauer, pengasas, Presiden dan Ketua Pegawai Operasi, berkhidmat, selama bertahun-tahun, sebagai COO Herbalife.

Pengasas bersama dan Presiden jualan Global, Paul Peccianti, mempunyai lebih daripada 25 tahun pengalaman dalam pemasaran rangkaian. Beliau pernah berkhidmat sebagai VP, jualan Global Nikken, pemasaran rangkaian global dan Kesihatan dan Kesihatan Syarikat.

Di Livethesource Premier produk

Produk utama Syarikat ini adalah berjenama Dailysource. Dailysource direka untuk menjadi sumber kesihatan dan kecergasan anda lengkap. Ia adalah cecair, Semua semulajadi, nano-terkandung multi-vitamin, mineral dan herba dan makanan tambahan.

Apa yang membuatkan Syarikat ini yang menonjol ialah Nanoteknologi yang semulajadi, dipatenkan. Dalam erti, mereka secara saintifik menemui satu kaedah untuk memastikan bahawa zarah-zarah saiz nano membubarkan beransur-ansur, memberikan satu keluaran yang mampan dengan vitamin, mineral dan sebatian herba. Proses ini memberikan kadar serapan 80% hingga 90%.

Peluang Livethesource

Syarikat ini menawarkan peluang pendapatan yang berdaya saing dan berpotensi lumayan yang berasaskan model pemasaran berbilang peringkat uni. Rancangan ini termasuk jualan runcit, uni-tahap gaji, gaji generasi, insentif, untuk bonus Duta, bonus laluan kritikal, perjalanan, dan bonus kereta.

Syarikat menawarkan latihan pemasaran rangkaian tradisional dan alat pemasaran. Mereka juga memperkenalkan strategi pergi parti mereka untuk membantu pengedar mendapatkan keputusan.

Ini peluang yang tepat untuk anda untuk menyertai?

Industri kesihatan dan menikmati pertumbuhan besar-besaran. Ia juga mengalami persaingan secara besar-besaran, sesuatu yang perlu prihatin sebelum menyertai peluang perniagaan baru ini.

Gaya pemasaran MLM tradisional berfungsi untuk minoriti yang baik dalam industri. Malangnya, kira-kira 95% dari orang-orang, yang menyertai pemasaran berbilang tingkat, akhirnya sebagai pelanggan borong Syarikat dan membuat wang yang sedikit atau tiada.

Hari ini, beberapa orang menyertai pemasaran berbilang tingkat akan menjadi pengeluar utama dengan menggabungkan pendekatan tradisional dengan pemasaran dalam talian. Mereka belajar bagaimana untuk menjana satu aliran malar petunjuk yang sangat disasarkan bagi mereka peluang menggunakan Internet.

Pendekatan pemasaran gabungan ini sememangnya sesuatu yang melihat ke dalam, jika anda serius mempertimbangkan untuk menyertai peluang ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *