Kajian Lipitrex: Mengangkat tudung pada fenomena kehilangan berat badan Lipitrex

Kajian Lipitrex: Mengangkat tudung pada fenomena kehilangan berat badan Lipitrex

Ia seolah-olah bahawa semua orang hari ini bercakap tentang fenomena makanan tambahan Tempahan mencecah berat badan industri – Lipitrex. Terdapat banyak spekulasi dalam media, dan lain-lain, akan kebenaran di sebalik tuntutan tersebut merupakan pengeluar dan pembekal. Ada keraguan bahawa bilangan orang yang agak besar telah diyakinkan oleh “hujah” dan telah pergi untuk menjadi pengguna tetap Lipitrex, dengan, apa yang akan mendakwa, hasil yang mengagumkan. Dalam artikel ini, yang membentuk sebahagian daripada siri, kita meneliti ciri utama produk dan cuba untuk mengesahkan keberkesanannya.

Lipitrex tuntutan untuk tambahan pembakaran lemak semulajadi hanya perlu berasaskan sekitar 4 bahan-bahan yang agak unik dan eksotik. Kehadiran bahan-bahan ini adalah tidak ragu-ragu. Apa lebih sukar untuk untuk semakan Lipitrex pasukan untuk mengesahkan, Walau bagaimanapun, adalah kesahihan manfaat jelas. Kesan-kesan yang dituntut juzuk produk boleh diringkaskan seperti berikut-

Mereka akan:

-Meningkatkan metabolisma atau kadar metabolisma anda
-Meningkatkan tahap tenaga anda melalui thermogenisis
-Sokongan Tiroid yang sihat dengan meningkatkan aktiviti dan rangsangan
-Kurangkan atau “Sekat” jumlah karbohidrat yang anda mengambil
-Kurangkan atau “Sekat” jumlah lemak yang anda makan
-Berkesan menyekat selera makan anda dan jadi membantu mengawal pengambilan makanan keseluruhan

Tuntutan ini tidak unik. Salah satu masalah apabila membandingkan keberkesanan suplemen pemakanan yang berbeza adalah bahawa faedah-faedah yang dituntut bagi produk cenderung sangat serupa. Ianya hanya apabila anda mula memeriksa butiran (“cetakan kecil” Jika anda suka) bahawa perbezaan mula menjadi jelas. Sebagai contoh, pembuat Lipitrex mengambil banyak penjagaan untuk menerangkan secara terperinci bahan-bahan dalam produk mereka. Dan ini cukup dengan bijak, dan persuasively berkaitan dengan faedah-faedah yang dituntut.

Ini juga digambarkan oleh keterangan mereka PinnoThin – salah satu bahan utama. Ia didakwa bahawa ini mengawal selera makan disebabkan oleh hakikat bahawa ia adalah ramuan yang semulajadi, diperolehi daripada kacang pokok pine oriental yang khas, yang boleh membantu merangsang pengeluaran hormon yang kelaparan-menekan. Ini bermakna bahawa ada kemungkinan dikurangkan bahawa anda akan berasa lapar. Ini adalah disokong oleh kajian terkini yang dijalankan ke atas PinoThin yang mendedahkan bahawa, dalam masa 30 minit untuk mengambil makanan tambahan ini, orang-orang telah kurang keinginan untuk makan – dan apabila mereka pula makan, mereka makan bahagian-bahagian yang lebih kecil secara signifikan. Sekarang ini adalah satu hujah yang menarik dan satu yang seolah-olah disahkan oleh banyak Testimoni yang disediakan.

Berikut adalah satu Surat Akuan yang telah disahkan secara bebas sebagai tulen dan membua sandaran tuntutan yang dibuat mengenai pengurangan selera makan-

“Saya telah pada Lipitrex untuk 3 minggu sekarang dan telah kehilangan £ 10. Perkara yang saya suka Tempahan tentang Lipitrex adalah saya tidak lapar dan seolah-olah mempunyai sedikit lebih banyak tenaga. Apabila saya telah dieted dahulu, saya sentiasa mendapat apa yang saya panggil ibu lapar, sakit kepala menjadi lapar. Dengan Lipitrex saya tidak mempunyai yang atau rasa goyah. Saya sekarang mempunyai 50 paun hilang dan saya dapat melihat cahaya di hujung terowong. Terima kasih.”
Patricia

Untuk meringkaskan, pembuat Lipitrex telah melabur sejumlah besar masa dan usaha (tidak menyebut wang) untuk membawa kepada pasaran produk yang sangat boleh dipercayai. Mereka menerangkan bahan-bahan secara terperinci dan menerangkan panjang lebar kesan-kesan berfaedah yang boleh dikaitkan kepada setiap. Semua ini adalah disokong oleh penyelidikan yang bebas dan testimoni yang boleh disahkan. Agak mengagumkan kita rasa! Mudah-mudahan, ini akan berikan kepada pembaca untuk permulaan “merasa” untuk integriti produk. Dalam artikel seterusnya, kami meneroka Lipitrex itu kegunaan dan kesan dengan lebih terperinci.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *