Kajian Kyani pihak ketiga – Adakah Kyani A penipuan dan anda harus menyertai?

Kajian Kyani pihak ketiga – Adakah Kyani A penipuan dan anda harus menyertai?

Jika anda sedang mencari sebuah syarikat pemasaran rangkaian untuk menyertai dan anda ke dalam produk-produk pemakanan, maka peluang yang anda telah mengambil lihat Kyani. Dalam kajian yang ringkas tetapi terperinci ini, saya akan mengetengahkan latar-belakang Kyani, produk-produk yang mereka pasaran, pelan membayar dan apa yang ia mengambil masa untuk benar-benar berjaya dengan Syarikat.

Latar belakang Kyani

Kerana Kyani menjual produk pemakanan, ianya particpating dalam industri kesihatan & kesihatan. Jika anda membaca kajian ini dari perspektif seseorang untuk berfikir tentang menyertai, ia adalah penting untuk mengetahui bahawa dalam industri kesihatan, kata pakar, ini dijangka akan industri seterusnya bilion dolar. Dan sementara ini sahaja akan menjamin bahawa anda akan berjaya, ia adalah baik untuk mengetahui bahawa anda akan terlibat dalam industri yang semakin meningkat dan bukannya satu yang semakin merosot. Salah satu sebab terbesar yang Kesihatan industri ini berkembang dengan begitu cepat adalah kerana Baby Boomer memukul 60s mereka dan sedang mencari produk-produk kesihatan untuk membantu mereka berasa dan kelihatan muda. Bahagian yg mengiklan sesuatu bayi ini penduduk adalah di mana Kyani memfokuskan pemasaran mereka.

Kyani telah ditubuhkan pada tahun 2005 dan beribu pejabat di Idaho Falls, Idaho. Pengasas Kyani adalah terdiri daripada tiga berjaya Idaho keluarga (Powells itu, Hansens dan dalam iaitu Taylors). Adalah dikhabarkan bahawa keluarga tiga ini mampu untuk membiayai Kyani wang mereka sendiri, hingga sebanyak $300 juta. Dengan jenis bantuan itu, ia adalah mudah untuk melihat bagaimana Kyani telah dapat berkembang dengan cara yang cepat. Selain itu, CEO Michael Breshears, yang mengetuai syarikat mempunyai latar belakang yang hebat dalam perniagaan, aktif dengan Persatuan jualan langsung (DSA) dan telah diambil syarikat-syarikat lain untuk $200 juta. Ianya juga penting untuk ambil perhatian bahawa pengasas, bersama-sama dengan Breshears, benar-benar mempunyai visi jangka panjang Syarikat, yang tumbuh Kyani yang berjuta-juta dolar gergasi di dalam industri pemasaran rangkaian.

Kyani sedang provately yang diadakan dan melakukan perniagaan di beberapa pasaran, termasuk Amerika Utara, Asia dan Eropah. Walaupun Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 2005, ia tidak sehingga 2008 bahawa syarikat mula mendapat momentum, sebahagian besarnya kerana ia beralih fokus dan mula proaktif pergi selepas pemasar rangkaian yang berpengalaman untuk membawa on-board. Ini telah menyebabkan spike besar hasil bagi Syarikat.

Produk Kyani

Manakala Tempahan pemakanan Syarikat menjual beratus-ratus produk, pasukan jualan Kyani hanya perlu fokus pada pemasaran produk tiga. Tiga produk pemakanan adalah:

1. Kyani Sunrise – minuman nutrisi yang dibuat dengan blueberry liar Alaska, yang dikatakan menjadi salah satu punca terbesar antioksidan.
2. Kyani Sunset – untuk kapsul omega-3 yang dihasilkan dari minyak ikan salmon Alaska.
3. Nitro FX – yang tanpa berasaskan, produk nitrik oksida yang dikatakan untuk mempertahankan dan membaiki setiap sel badan, membantu dalam aliran darah dan meningkatkan tenaga keseluruhan.

Walaupun terdapat ramai orang yang bersumpah dengan produk-produk ini, ia adalah penting untuk Adakah wajar anda kepada mereka dan membaca beberapa penyelidikan pada produk. Dengan itu berkata, Lembaga Penasihat Perubatan Kyani termasuk tiga sangat cemerlang doktor-doktor yang mempunyai pengetahuan yang luas mengenai kuasa nitix oksida, potensi antioksidan Alaskan blueberry dan tocotrienols, salah satu komponen utama Kyani Sunset.

Rancangan membayar

Anda boleh bermula di Kyani tiga cara yang berbeza, dengan yuran pendaftaran yang antara $160 hingga $1,250. Selain kos permulaan anda, anda juga harus maklum bahawa terdapat sebuah backoffice bulanan yuran dan sebuah autoship bulanan untuk produk anda.

Tema utama pelan pampasan Kyani adalah keupayaan untuk membina pendapatan berterusan jangka panjang melalui pengedar autoship. Tetapi terdapat juga beberapa cara lain anda boleh mendapat bayaran termasuk: pemeriksaan, cepat mula bonus, bonus penaja, Kolam kepimpinan, Program kereta dan lawatan insentif yang sepadan.

Sebahagian besar pertumbuhan Syarikat adalah dari pengedar memasarkan perniagaan mereka di luar talian dengan Mesyuarat-mesyuarat utama dan persembahan hotel. Tidak ada banyak platform lakukan untuk banyak inf pemasaran internet, jadi selagi anda OK dengan menghubungi rakan-rakan dan keluarga anda, atau meletakkan bersama-sama halaman tangkapan anda sendiri, anda perlu OK dengan model mereka.

Terdapat satu struktur sokongan dengan beberapa panggilan persidangan mingguan dan konvensyen yang setiap suku tahun. Walau bagaimanapun, oleh kerana syarikat begitu muda, ada kemungkinan besar bahawa anda tidak akan mempunyai banyak sokongan tempatan. Dan semasa membuka sebuah bandar baru mungkin kelihatan menarik, anda tidak akan mempunyai faedah mempunyai mesyuarat mingguan atau pemimpin-pemimpin tempatan untuk membantu anda hidup persembahan.

Adakah Kyani A Scam?

Kyani bukanlah satu penipuan.Ia adalah sebuah syarikat yang berkembang yang mempunyai sejumlah dana yang besar dan mempunyai pasukan pengurusan yang baik yang menerajui Syarikat. Ia juga menyediakan pelan gaji lumayan bagi pengedar, serta produk yang berkualiti untuk pasaran.Jadi jika anda sedang mencari untuk perniagaan pemasaran rangkaian pemakanan, Kyani mungkin penyelesaian untuk anda.

Walau bagaimanapun, hanya menyertai sebuah syarikat seperti Kyani akan menjamin anda berjaya. Melainkan anda boleh menjana aliran petunjuk yang tidak berkesudahan, anda akan mati di dalam air. Saran saya adalah dengan menggunakan sistem pemasaran yang boleh mencapai dua perkara dalam masa yang sama. Jika anda boleh mencapai matlamat ini, terdapat peluang yang baik bahawa anda akan laluan ke bangunan perniagaan Kyani yang sangat berjaya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *