Kajian ke atas Catgenie yang pembersihan diri membuang sampah Peti

Kajian ke atas Catgenie yang pembersihan diri membuang sampah Peti

Terdapat beberapa alternatif untuk membuang sampah kotak, tetapi CatGenie adalah salah satu produk yang paling popular dan komprehensif dari jenis ini. Sebelum anda pergi keluar dan membeli produk ini agak mahal, anda ingin memastikan bahawa anda akan mendapat nilai wang anda. Seperti mana-mana produk, terdapat Pro dan kontra, tetapi CatGenie keseluruhan menjalankan dengan cara yang ia sepatutnya, seperti yang kita akan melihat lebih dekat dalam artikel ini. Jika anda sedang mencari untuk menggantikan Peti sampah kucing anda, ini boleh membantu anda memikirkan jika CatGenie adalah pilihan yang tepat untuk anda.

Sampah kucing adalah bukan sahaja bahaya kepada kesihatan tetapi juga gangguan. Jika anda mempunyai alahan, asma, atau sensitif kepada habuk, kuman yang mengumpul di sampah boleh menyebabkan masalah yang sebenar. Sampah kucing boleh menyebabkan toxoplasmosis, penyakit parasit terutamanya Facilities untuk wanita hamil dan tidak fetuses. CatGenie adalah satu cara untuk menghapuskan risiko-risiko kesihatan ini dengan sepenuhnya menggantikan sampah kucing dengan sistem diri yang kering. Sistem CatGenie boleh bermakna anda dapat memastikan kucing anda jika Kesihatan adalah satu kebimbangan anda.

CatGenie yang disyorkan oleh Veterinar ramai, kerana ia lebih selamat dan lebih kebersihan kucing serta sahabat manusia mereka. Kucing boleh membangunkan pelbagai masalah kesihatan akibat daripada persekitaran yang kotor dalam kotak sampah, manakala CatGenie mendapat menghapuskan bahan buangan secara automatik. Clumping sampah kucing adalah sangat popular, tetapi harta clumping dibuat melalui penggunaan bahan-bahan kimia yang boleh membahayakan kucing jika mereka menelan. Walaupun kucing menelan Granules bersama yang boleh dibasuh yang terkandung di dalam CatGenie, ia tidak toksik dan akan tidak mendatangkan kemudaratan. CatGenie bukan sahaja selamat untuk kucing, malah ia menjimatkan anda daripada perlu bernafas dalam kuman yang terkandung dalam kotak sampah yang kotor.

Bunyi bising sering adalah satu aduan yang dibuat oleh pemilik CatGenie. Malah, terdapat proses mencuci 30 minit dan bagi kebanyakan buat masa ini, anda tidak akan mendengar apa-apa. Walau bagaimanapun, sepanjang kitaran ringkas Bilakah air penyaliran, terdapat bunyi yang sama seperti apa yang anda akan mendapatkan dari mesin basuh. Perlu diingat bahawa bunyi bising ini boleh mengganggu anda jika anda meletakkan mesin ini di lokasi yang salah dan kucing anda yang hantu malam. Sebaliknya, banyak kucing membuat sedikit bunyi menggaru di bahagian bawah kotak sampah mereka sebagaimana mereka membersihkan diri mereka, dan bahawa anda tidak akan mendengar jika anda mempunyai CatGenie Bunyi. CatGenie yang menawarkan sedikit kelegaan daripada kucar-kacir harian tetap sampah. Sebelum anda melabur dalam empat kucing yang pastikan anda akan sedar dengan paip yang anda mesti lakukan untuk menyambungnya. Mudah-mudahan kami telah menyediakan anda dengan maklumat yang anda perlukan untuk membuat keputusan yang tepat tentang empat kucing. Bagi kebanyakan daripada kita ia tertakluk kepada berapa banyak kita suka berurusan dengan kucing sampah setiap hari.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *