Kajian Jusuru. Satu kajian yang kritikal dan jujur Jusuru MLM. Adakah ini satu penipuan?

Kajian Jusuru. Satu kajian yang kritikal dan jujur Jusuru MLM. Adakah ini satu penipuan?

Adakah anda mencari di Jusura. Jika anda sedang mempertimbangkan MLM ini sebagai satu peluang perniagaan berasaskan rumah yang anda perlukan untuk menilai peluang dan membangunkan peta sebelum anda boleh membuat keputusan. Baca artikel di bawah supaya anda tahu apa yang anda perlukan sebelum anda Menyelam.

Terdapat 4 bidang-bidang tertentu yang hendak mendidik diri anda pada apabila meneliti peluang Network Marketing yang seperti Jusura.

1) Produk dan kepimpinan.

2) Masa dalam industri dan pasaran

3) Pelan pampasan

4) Latihan sistem yang dibuat.

Mari kita melihat satu ini pada satu masa dengan pilihan MLM anda.

Mari kita mulakan dengan kepimpinan dan produk:

Jusuru antarabangsa yang beribu pejabat di bandar Anaheim, California. Telah dilancarkan dengan satu konsep yang mudah dan yang adalah untuk menyampaikan satu produk kesihatan dan kesejahteraan yang disokong oleh penyelidikan saintifik dan dipatenkan, bahawa Syarikat mendakwa begitu berkesan akan menjual sendiri (Bilakah Pernahkah kita mendengar bahawa sebelum?) sambil membenarkan wakil-wakil Independend untuk menjana pendapatan.

Jadi ini suatu pertaruhan yang baik atau apa?. Kepimpinan yang kukuh dan hakikat bahawa mereka telah mengambil satu tahun untuk membangunkan produk yang harus membawa berat badan. Laman web mereka adalah sangat praktikal dan mengandungi banyak kandungan.

Selain itu, saya perasan bahawa beberapa pemimpin MLM yang terlibat dengan Jusuru. Yang harus menggalakkan anda kerana pemain ini akan hanya terlibat dengan sebuah syarikat yang sah.

Minuman Jusuru yang mengandungi II kolagen BioCell dipatenkan yang menyediakan bahan-bahan untuk menyokong Kesihatan sendi dan kulit. Mereka juga meletakkan Resveratrol, antioksidan, pelbagai khasiat, vitamin dan mineral, lemak & asid Amino, yang bergabung untuk mengurangkan lama dan keseluruhan kesihatan. Gabungan ini adalah sama seperti lain-lain produk kesihatan dan kesejahteraan. Produk kolagen yang dipatenkan adalah mereka sendiri, Walau bagaimanapun.

Sains di sebalik produk ini yang sukar untuk mengukur kerana ia adalah dengan ini seluruh industri kerana keputusan saintifik yang tulen yang sukar untuk quantitate. Apa yang anda perlu sedar ialah wakil Syarikat akan terus membuat tuntutan yang herot-benyot mengenai mereka Jusuru pemakanan Products.Jusuru

Anda perlu merujuk kepada laman web Jusuru untuk mendapatkan fakta-fakta yang sebenar dan bukan hanya menerima penyata selimut. Ini tidak dalam masalah tertentu dengan Jusuru kerana ia adalah dengan industri.

Dalam industri ini, sekarang ini terdapat 4500-5000 rangkaian pemasaran Syarikat MLM bertanding dan cuba untuk mendapatkan bahagian mereka daripada pai di dalam bidang ini. Pada masa ini sukar kewangan, anda perlu memahami bahawa individu-individu yang tidak setia kepada jenama. Mereka adalah setia dengan harga. Dengan produk-produk Jusura, harga produk jus manggis di kedai Jusura MLM adalah lebih tinggi daripada mereka berada di kedai-kedai runcit.

Jawapan biasa yang saya perolehi daripada pemasar rangkaian yang tidak tahu bagaimana untuk memasarkan adalah “Baik, produk-produk kami adalah lebih baik.” Yang mungkin atau mungkin tidak benar tetapi ia perkara tidak. Anda tahu mengapa? Orang tidak peduli! Mereka menjadi lebih setia kepada kos daripada nama produk apabila dompet mereka mendapat mencubit.

3) Pelan pampasan: diri sendiri. Anda sama ada bersetuju dengannya dan menerimanya sebagai satu pelan yang anda boleh berjaya dengan atau tidak. Model perniagaan Jusura adalah sama seperti syarikat-syarikat lain dalam industri ini tanpa mengambil kira tuntutan-tuntutan mereka. Pakej pampasan mereka adalah sangat kompetitif.

4) Program latihan: ini adalah di mana Jusura mengalami paling. Pemimpin-pemimpin dalam Syarikat Network Marketing ini cuba mengajar sangat keluar taktik MLM bertarikh dari tahun 80-an. Kerana Network Marketing telah menjadi lebih arus, teknik ini hanya tidak berfungsi dengan berkesan. Terdapat penduduk yang berbeza di luar sana dan pemasar baru supaya boleh tidak berkesan mengambil sahaja dari keluarga dan rakan-rakan mereka. Isu lain yang dengan ini adalah bahawa pasaran hangat anda mungkin tidak mengandungi pemasar rangkaian yang sebenar. Sementara anda berada di luar sana yang cuba untuk menjual produk anda dan menolak peluang anda ke bawah leher mereka, straining persahabatan anda, anda juga mempunyai pengeluarannya untuk ke sekolah mereka untuk menjadi pemasar.

Jika anda akan membuat apa-apa peluang pemasaran Multi-Level, anda benar-benar perlu mempelajari strategi-strategi yang berkesan, moden dan mula memanfaatkan Internet. Anda akan melihat individu-individu yang banyak dan sedikit baik sistem dalam talian yang akan mengajar anda bagaimana untuk menaja berjaya dengan menggunakan kaedah pemasaran Internet yang berkesan. Jika anda melakukan ini dengan betul, kaedah ini benar-benar akan MELETUP MLM Jusura anda.

Anda akan mendapat dua hasil yang besar.

1) Anda akan diajar untuk jenama sendiri. Orang tidak menyertai peluang, mereka menyertai orang-orang. Jika mereka yakin bahawa anda akan mengajar mereka dan mentor mereka, anda mempunyai hubungan lama hidup selagi anda siapkan.

2) Anda akan menarik pemasar rangkaian profesional dan bermotivasi, tidak sebelah jiran dan saudara ipar anda yang biasanya tidak berbuat apa-apa dalam perniagaan anda.

Sistem yang terbaik mutlak di internet, tangan ke bawah, Jusura bimbingan, Ulasan Jusura, dan lain-lain maklumat penting yang anda perlu mengetahui sebelum memulakan boleh didapati di sini pada pautan di bawah dan anda boleh mencubanya tanpa sebarang obligasi. Jika anda mahu akan dilatih bagaimana untuk memperolehi pendapatan yang agak besar dari Jusura, melawat Pusat Latihan Jusura Online kami sekarang. Pusat Latihan sekarang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *