Kajian Jillian Michaels kecergasan Program

Kajian Jillian Michaels kecergasan Program

Terdapat begitu banyak orang-orang yang telah enthralled dengan rancangan televisyen The Loser yang terbesar dan jurulatih yang sukar difahami dan paksa Jillian Michaels yang pasti perlu menangani beliau dalam talian kecergasan dan program latihan bagi mereka yang berminat. Kajian Jillian Michaels adalah wajib bagi mana-mana laman kesihatan dan kecergasan dan tidak banyak menawarkan apa-apa kajian semula.

Ciri utama program:

Sistem penurunan berat badan Jillian Michaels adalah program tiga langkah yang bertujuan untuk membantu Diet dengan rutin kecergasan dan kehilangan berat badan. Tiga bidang utama program Jillian Michaels makan hak, mengamalkan rutin kecergasan dan menerima sokongan melalui laman web. Pelan diet/berat di Jillian tidak sifar dalam diet baru dadah atau ubat-ubatan yang menyekat rasa lapar. Sistem Jillian Michaels alamat Diet dengan menawarkan satu cara baru hidup yang hanya boleh dicapai melalui memperoleh tabiat yang sihat, Makan yang betul dan kerap bersenam.

Kebaikan dan keburukan program:

Kelebihan
Program ini boleh didapati melalui laman web beliau yang mudah untuk kekal dengan sistem.
Diet tidak perlu mengambil apa-apa jenis ubat-ubatan, sama ada diet pil, makanan tambahan atau mana-mana kedai makanan kesihatan nutrtion pek.
Diet boleh mendapatkan sebarang nasihat kos dan penilaian keperluan mereka melalui laman web yang percuma.

Keburukan
Kini, program Jillian Michaels mungkin amat sukar bagi sesetengah orang kerana Jillian menetapkan perubahan gaya hidup. Ia adalah cap dagangan itu sehingga untuk berbicara.
Diet yang mahu penahan lapar atau makanan tambahan yang tidak akan mendapatkannya dari program ini.
Diet perlu lakukan program sendiri… sesetengah mungkin suka idea itu… ada yang mungkin mahu seseorang secara peribadi turut serta dengan mereka sebagai “jurulatih garisan tepi”.

Seperti dengan mana-mana gaya hidup menukar mempunyai kaitan dengan diet “makeover”, program ini hanya mungkin tidak semua orang cawan teh. Komitmen sebenar perlu dibuat.

So… suatu kesimpulan macam:

Program Jillian Michaels adalah unik di dalam tanggapan bahawa ia menggaji tiada pil diet atau ubat-ubatan. Manakala program ini menggalakkan tabiat makan yang sihat dan senaman yang kerap, sesetengah Diet atau individu-individu yang cuba untuk mengurangkan berat badan mungkin mempunyai kesukaran menukar gaya hidup mereka seperti yang saya katakan dahulu. Kerana terdapat pelbagai pemakanan tambahan di pasaran hari bahawa dieter hanya perlu satu kapsul dengan air, program penurunan berat badan Jillian Michaels tidak boleh merayu kepada beberapa individu yang mahu rutin yang mudah.

Tapi… ia telah terbukti untuk bekerja dan keputusan semua diet, sama ada untuk Menyelam dalam dan mungkin mengubah hidup mereka selamanya… dan menjalani kehidupan dengan lebih sihat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *