Kajian Isagenix: Saja kesihatan dan Kesihatan karut?

Kajian Isagenix: Saja kesihatan dan Kesihatan karut?

Isagenix jelas adalah salah satu yang lebih besar dan lebih berjaya MLM di luar sana sekarang, jadi aku menulis ini Isagenix kajian untuk memberi pihak ketiga, sudut pandangan yang berat sebelah. Hanya kerana ia berkembang pantas Mei tidak benar-benar bermakna ianya sesuai untuk anda.

Pastikan untuk skim ini kajian Isagenix seluruh supaya anda boleh melihat sama ada ia mencukupi untuk anda, serta belajar wherewith untuk memasarkan juga!

Kajian Isagenix: kepimpinan

Salah satu yang paling cemerlang petunjuk tentang pertumbuhan masa depan dan umur yang panjang untuk perniagaan MLM adalah kepimpinan. Dan saya katakan, saya benar-benar kagum dengan kepimpinan Isagenix.

Sudah tentu mereka mempunyai berpuluh-puluh ahli Lembaga, VP, pemasaran Pengarah dan hal-hal seperti itu, tetapi membolehkan tumpuan hanya pada honchos atas selama seminit.

Pengasas Isagenix adalah Jim dan Kathy Coover. Jim adalah Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Isagenix. Beliau telah dilantik sebagai Presiden, 2 berjaya rangkaian pemasaran perniagaan. Semak!

Kathy Coover telah mendapat berjuta-juta dolar antara 3 syarikat-syarikat mlm yang berbeza sejak tahun 1992. Semak!

Pada asasnya, kepimpinan yang paling cemerlang dalam mana-mana MLM akan pro MLM’ers. Mereka tahu bagaimana untuk pasaran, mereka tahu pelan pampasan yang baik, dan mereka memahami apa yang mendorong pengedar baru untuk mendaftar. Kajian Isagenix ini tidak syak lagi akan sanction menyertai apabila mempertimbangkan kepimpinan mereka.

Kajian Isagenix: produk!

Mereka mempunyai produk yang berasaskan sekitar tiga kategori berasingan: rawatan pembersihan, pemakanan, dan kulit. Sudah tentu, mereka mempunyai Kumpulan sendiri saintis yang sentiasa cuba untuk mencipta produk yang lebih baik dan lebih berkesan.

Saya terutamanya menikmati laman web mereka halaman tentang cerita-cerita kejayaan kehilangan berat badan. Ia bercakap jilid tentang keberkesanan produk mereka, serta bagaimana sebagai seorang peniaga bagi Isagenix, anda boleh merasa hebat mempromosikan sesuatu produk itu benar-benar membantu orang.

Sekarang, aspek sebenar penting adalah jika anda boleh mendapatkan teruja tentang produk. Anda lihat, kebanyakan kejayaan anda sebagai seorang peniaga akan datang kerana anda teruja dengan barangan mereka dan mempunyai keinginan untuk menjual. Lain-lain akan menangkap keghairahan anda dan keinginan untuk melibatkan diri dalam apa yang anda akan. Jika anda benci produk-produk kesihatan dan kesejahteraan, bakal prospek akan lihat betul-betul melalui anda!

Isagenix kajian: Pelan pampasan

Mari menjana wang!

Jujur dengan sempurna, ia seolah-olah seperti satu set agak produktif sehingga. Ia bukanlah benar-benar sukar untuk mengikuti (yang adalah bagus untuk menerangkan kepada prospek). Mereka membayar jumlah dari pasukan anda, anda mendapat bonus pengenalan produk apabila anda mendaftarkan seseorang dalam satu pakej, dan anda juga boleh membuat 10% daripada setiap check tiap-tiap orang yang anda mendaftar!

Bilik-bilik ini mempunyai out gaji yang jangka pendek dan jangka panjang serta. Itulah kunci untuk membayar bil-bil sekarang, serta menyediakan jaminan kewangan untuk jangka masa panjang!

Sekarang, sebelum larian dan menyertai, anda perlu mempunyai pelan untuk bagaimana anda akan memasarkan perniagaan internet anda.

Anda lihat, tanpa membawa segar yang berterusan, anda akan tidak mempunyai prospek yang cukup untuk bercakap.

Tetapi, dengan belajar bagaimana untuk memanfaatkan kuasa dan capaian internet, anda boleh menjana semua petunjuk yang anda mahu, jika anda tahu beberapa strategi pemasaran.

Harap kajian Isagenix ini telah menguntungkan!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *