Kajian Isagenix! Penipuan atau Legit perniagaan!

Kajian Isagenix! Penipuan atau Legit perniagaan!

Pemasaran pelbagai peringkat telah menghulur ke dalam pasaran yang sangat besar, di mana pemain yang baru datang dalam semua masa untuk mencuba nasib mereka. Walaupun banyak organisasi membentangkan jenis pelan pemasaran pelbagai peringkat, mari kita bercakap mengenai pelan pampasan Isagenix biasanya criticised dengan perspektif yang adil – ianya yang terhad atau satu peluang pendapatan yang asli? Berikut adalah butiran penting mengenai Isagenix.

1) Syarikat

Pertama, mari kita bercakap tentang Syarikat. Isagenix adalah sebuah syarikat yang agak baru, yang bermula pada tahun 2002 oleh John Anderson dan Jim & Kathy Coover. Produk utama mereka adalah sistem pembersihan kolon sembilan hari tetapi Perbadanan menawarkan pelbagai pilihan serta pemakanan tambahan. Dengan begitu banyak fokus terhadap kesihatan dan kesejahteraan dalam pasaran produk pengguna, produk Isagenix mempunyai potensi untuk menjadi berkesan untuk pengguna dan peruncit yang sama.

2) Pelan pampasan

Bagaimanakah pelan pampasan mereka berfungsi? Rancangan Isagenix tumpuan kepada downline dan Penaja iklan, di mana anda mengambil satu rangkaian Pengedar dan mereka merekrut lebih ramai orang. Rakan-rakan boleh buat duit dengan cara yang lima dengan rancangan Isagenix dan juga mempunyai peluang untuk pendapatan bonus Kumpulan, bonus produk dan bonus cek sepadan. Purata pendapatan yang anda perolehi dari semua jualan peribadi adalah sekitar 24%, dengan yang tertinggi sebagai 33%.

Seperti dengan mana-mana pelbagai peringkat pemasaran peluang, anda harus bersedia untuk membuat pelaburan yang signifikan masa dan wang untuk berjaya. 98.5% orang gagal teruk dalam tahun utama mereka bereksperimen dengan MLM – pemikiran adalah untuk tidak membuat kesilapan maut dan melakukan kajian menyeluruh untuk memahami jika perniagaan MLM adalah benar-benar untuk anda. Secara umumnya, apa jua peluang MLM melibatkan banyak meyakinkan pemasaran dan rangkaian yang berkembang daripada orang yang anda rekrut. Untuk berjaya, anda memerlukan satu pasukan beratus-ratus orang yang bekerja dengan anda. Jadi, pastikan apa yang anda sedang meneroka dalam dan mengambil lompat hanya jika anda menikmati banyak orang, melakukan pelancaran produk dan sejuk memanggil mesyuarat.

3) Pelaburan anda

Sekarang, marilah kita mengkaji perbelanjaan yang anda perlu buat untuk menjadi Isagenix Associate. Anda mulakan dengan menyertai program bersekutu bebas Isagenix dengan bayaran $39, selepas itu anda maju sehingga pangkat Eksekutif atau perunding, bergantung kepada jumlah orang-orang yang anda rekrut. Atribut yang kukuh daripada rancangan Isagenix adalah modul-modul latihan yang menawarkan. Ini adalah mahal, antara beberapa ratus untuk CD tersebut hingga hampir seribu ringgit untuk acara-acara secara langsung. Sejumlah Isagenix pemimpin, orang-orang yang telah menemui banyak kejayaan dengan pelan, mempunyai ebook sendiri, video dan modul latihan yang membentuk dicuba dan diuji kemahiran yang mereka digunakan.

4) Apakah seolah-olah tidak hadir

Ternyata, apa yang kelihatan untuk hilang, pada pendapat saya, adalah sistem Mentor yang kukuh dan terbukti. Nampaknya, dengan banyak MLM di, Isagenix memerlukan anda mengambil sekumpulan mereka kursus (kadang-kadang memerlukan perjalanan) dan mentor yang anda ada, jika mereka memutuskan untuk melambatkan atau tercicir sepenuhnya, maka anda akan mengalami kerugian.

Isagenix: Adakah ia satu penipuan atau legit? Well, Isagenix adalah sebuah perniagaan yang berkesan bagi mereka yang tidak kisah berfungsi lebih sukar untuk meraih balik pendapatan rumah yang kemudian. Usaha anda akan terpeluwap sebaik sahaja anda telah membina asas yang besar Eksekutif. Anda juga mesti menghargai bahawa anda tidak boleh membina perniagaan multi-juta ringgit dengan Isagenix jika anda tidak bersedia untuk melangkah keluar dari zon pasaran hangat anda rakan-rakan dan saudara-mara. Pelaburan boleh tinggi memandangkan anda sedang melangkah masuk ke dalam pasaran yang telah menjadi sangat banjir dari semasa ke semasa Walau bagaimanapun ingat bahawa kerja keras akan akhirnya membayar.

Saya mesti menyebut bahawa saya tidak ahli Isagenix dan cuba pada pendapat berat sebelah. Saya percaya bahawa soalan: Isagenix: penipuan atau legit diakhiri dengan Isagenix sudah pasti bukan satu penipuan. Kejayaan anda diukur dengan ilmu anda pemasaran dan pr dan usaha berterusan anda dalam merekrut orang untuk mengembangkan perniagaan anda.Ianya juga, banyak diukur dengan jumlah kerja dan masa anda bersedia untuk melabur dalam Syarikat ini. Tapi ingat terdapat banyak penyelesaian lain sana.

Akhir kata, dapatkan A MENTOR!! Mentor merupakan seseorang yang boleh membawa anda correc satunya laluan untuk kejayaan, seseorang yang telah membuat kesilapan yang dilakukan. Mentor ini harus menjadi orang yang hidup sebenar yang anda boleh memanggil pada bila-bila masa. Kawasan ini biasanya adalah perbezaan btwees faikur & kejayaan. Sila baca untuk mendapatkan pautan percuma.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *