Kajian ciri-ciri rekod kesihatan peribadi pesakit sekutu

Kajian ciri-ciri rekod kesihatan peribadi pesakit sekutu

Mempunyai kaedah yang murah untuk menguruskan kesihatan diri anda sendiri adalah benar-benar menarik, cara yang lebih banyak jika ianya percuma. PHR bersekutu pesakit tidak hanya Internet yang berasaskan, tetapi lain benar-benar percuma peribadi juga sedang kaedah penyeliaan laporan.

Ini jawapan pakej perisian komputer tertentu membolehkan anda:

Bercakap dengan pembekal penjagaan kesihatan anda secara online
Menguruskan data penjagaan kesihatan anda sendiri serta menjejaki secara percuma
Jadual aktiviti, menghentikan atau mengubah walaupun sesi bersama-sama sepanjang menggunakan pakar
Mendapatkan ubat-ubatan dan/atau doktor yang ditetapkan penggantian
Meminta dan/atau melihat keputusan makmal
Peruncit dan pandangannya selepas kertas kerja Kesihatan
Opsyen elemen utama yang datang dengan atur cara perisian jenis ini disenaraikan di bawah:

Pra-dibina sepanjang borang-borang yang membolehkan anda untuk mengisi seterusnya seberapa segera, tidak perlu untuk memuatkan mereka withinside sekali sekali lagi.
Dalam pesakit bersekutu di dalaman Email yang membolehkan anda untuk bercakap dengan pembekal penjagaan kesihatan dari laluan orang yang terlibat.

Sesuatu dokumen pusat yang membolehkan anda menambah data Kesihatan hanya kira-kira hampir kebanyakan hanya sekali dan oleh dengan semua peti mel, menghantar telefon-pembekal-pembekal anda.

Yang membolehkan anda untuk melihat vitals terbaru dalam carta dari lawatan-lawatan anda ke doktor Selain itu jadi boleh juga masukkan dan memerhatikan vitals peribadi anda sendiri. Ia benar-benar adalah ciri-ciri penting untuk di lihat daripada hakikat bahawa ia menyediakan satu sistem pendapat kesihatan yang akan memberikan anda cadangan baik sejarah vitals anda.

Anda harus ingat bahawa orang yang terjejas rakan merupakan komponen daripada bahagian rakan pejabat (digital penjagaan kesihatan rekod elektronik) yang merupakan sebuah organisasi EHNAC yang bertauliah. EHNAC (The elektronik digital Kesihatan rangkaian pensijilan peratus) melambangkan pelbagai pemegang kepentingan. Ia benar-benar didorong oleh rakan sebaya serta bertujuan mengembangkan penjagaan kesihatan melalui perjanjian digital elektronik piawaian. Orang-orang yang hasilnya dijamin ubat yang selamat dan selamat apabila mereka menggunakan menjejaskan orang sekutu. Selain itu, memandangkan ia merangkumi perkhidmatan percuma dan berada dalam talian, mana-mana orang yang terlibat dengan komputer dan juga sambungan web boleh menggunakan orang terjejas rakan.

Berkomunikasi dari perspektif pesakit, belajar teknik melihat seorang profesional perubatan perubatan boleh menjadi sangat sukar terutamanya jika anda memberi lebih berbanding seorang doktor perubatan bagi keperluan tertentu. Secara amnya, setiap dan setiap doktor baru anda check out, sama ada mana-mana pakar dermatologi atau hanya doktor keseluruhan, memerlukan banyak borang-borang yang re-filling. Dalam sesetengah kes, anda mungkin perlu kembali ke tempat kerja doktor sebenar supaya anda boleh melengkapkan maklumat tambahan dan juga supaya anda boleh mendapatkan manfaat yang muktamad. Ia akan mendapat withinside teruk besar Hospital; Walaupun hasil sendiri boleh disediakan, anda mungkin perlu menunggu masa berjalan dan masa depan mel sebelum anda kebolehcapaian orang-orang ini. Saya percaya bahawa menunggu dan juga mengulangi sebenarnya pekerjaan yang serupa berulang-ulang kali harus bukan sebahagian daripada beberapa perkara organisasi berkadar bagi anda kesejahteraan menjadi terapi untuk kecemasan mungkin tidak perlu ditangguhkan. Itulah sebab pasangan saya dan pasangan saya dan saya benar-benar mengucapkan terima kasih kepada pesakit bersekutu untuk membekalkan jawapan untuk kesukaran ini melalui memelihara kesejahteraan rekod di internet. Pakar-pakar perubatan yang banyak boleh akses maklumat terbaru dari laporan anda, dan juga sentiasa berhubung menggunakan menjejaskan sistem komunikasi seseorang sekutu. Perkara yang baik adalah fakta bahawa ini boleh dilakukan walaupun pada keselesaan satu meja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *