Kajian antarabangsa Orenda

Kajian antarabangsa Orenda

Antarabangsa Orenda diasaskan oleh George Hall dan Dewan Bob. Orenda International adalah sebuah syarikat MLM yang kesihatan dan kesejahteraan. Sebagai peneraju dalam industri mereka Orenda International menawarkan produk-produk yang akan menguatkan sistem imun anda, melambatkan proses penuaan anda, dan membantu dalam pengurusan berat badan.

Produk-produk mereka adalah seperti berikut:

-Oki
-O-Trophin
-Orenda Lean & Orenda baki
– Serta lain-lain vitamin pemakanan yang sihat

-Oki: adalah satu minuman sihat yang dibuat daripada berry aronia buah-buahan. Oki juga mengandungi antioksidan yang sihat dan kuat untuk membantu menguatkan sistem imun anda.

-O-Trophin: gabungan kesemua asid amino semulajadi dan herba, O-Trophin membantu memperlahankan dan membalikkan proses penuaan. Anywho yang berusia lebih daripada 30 tahun adalah amat disyorkan untuk mengambil produk ini.

-Orenda Lean & Orenda baki: dua produk ini membantu anda mengekalkan berat badan anda dalam semak.

Menjadi seorang Pengedar Orenda adalah mudah. Semua yang diperlukan untuk anda adalah untuk membeli kit rakan mereka. Kit ini mengandungi maklumat tentang Orenda antarabangsa dan produk-produk mereka, cd, dvd, dan bahan-bahan bercetak yang lain.

Terdapat tiada keperluan untuk menjadi seorang Pengedar Orenda antarabangsa. Pengalaman atau statusw pendidikan tertentu yang diperlukan. Pelaburan kecil kit rakan semua yang diperlukan untuk menjadi Pengedar, dan terdapat possiblity yang serius untuk membuat pulangan pelaburan anda yang hebat. Semua bergantung kepada tahap kemahiran anda.

Im akan mengatakan bahawa lebih banyak masa, kerana ia adalah sangat penting. Semua bergantung kepada tahap kemahiran anda. Tahap kemahiran anda akan menentukan berapa jauh anda pergi dengan Orenda antarabangsa dan berapa banyak wang yang anda membuat. Masalahnya ialah kebanyakan orang tidak mempunyai tahap kemahiran yang diperlukan untuk pergi jauh dalam Syarikat atau membuat banyak wang. Malah, 9 daripada 10 orang yang menyertai mana-mana syarikat pemasaran rangkaian akan menghabiskan lebih banyak wang daripada mereka membuat. Ini adalah disebabkan oleh kekurangan mengetahui bagaimana apabila ia datang kepada pemasaran syarikat pemasaran rangkaian yang mereka miliki.

Kajian antarabangsa Orenda ini ditulis bertujuan untuk mengajar sesiapa yang ingin tahu bagaimana untuk mengiklankan dan memasarkan rangkaian mereka dengan syarikat pemasaran supaya mereka boleh mengalami kejayaan dan kebebasan kewangan. Untuk mengetahui cara untuk mengiklankan dan memasarkan syarikat pemasaran rangkaian anda lihat pautan di bawah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *