Kajian antarabangsa hijau organik

Kajian antarabangsa hijau organik

Hijau organik Antarabangsa:

Penerangan mengenai hijau organik Antarabangsa:

Anda akan mendapat fakta-fakta yang pertama, dan kemudian saya tafsiran fakta. Hijau organik International adalah sebuah syarikat yang sah dan nyata. Ia mempunyai produk-produk semulajadi, dan kemungkinan memperolehi pendapatan daripada penjualan produk. Sudah tentu terdapat jaminan tiada. Itu adalah terpulang kepada individu. Saya suka produk semula jadi yang lebih baik daripada bahan kimia, seperti kebanyakan orang hari ini.

Hijau organik antarabangsa adalah dalam kategori kesihatan dan kesejahteraan, dan merupakan sebahagian daripada kategori perniagaan dari rumah.

Pergi Slim melampau adalah yang paling popular produk-produk hijau organik Antarabangsa mempunyai. Syarikat telah dilancarkan 1 Januari 2012, dan ia adalah sesuatu dan dirumuskan pada bulan September, 2011. Yang pergi Slim melampau adalah vitamin kehilangan berat badan yang semulajadi.

Nilai-nilai teras hijau organik Antarabangsa:

Hijau organik International telah dibina terutamanya sekitar tiga faktor yang pemilik didapati sangat penting. Perkara-perkara ini adalah kejujuran, integriti dan ketelusan. Mereka juga mahu melahirkan ramai orang berjaya jualan (pengedar).

Satu fokus tambahan hijau organik antarabangsa adalah badan-badan amal. Saya benar-benar menghargai Syarikat yang memberi balik kepada dunia, dan berfikir ia adalah diperhatikan.

Pengasas hijau organik Antarabangsa:

Daripada lapan orang yang disenaraikan dalam senarai pasukan korporat, tiga daripada mereka mempunyai latar belakang yang sangat berjaya dalam industri perniagaan berasaskan rumah. Orang lain dalam pasukan yang sangat berjaya dalam kerjaya pilihan mereka. Kerana ia adalah kesihatan yang berkaitan industri, ia harus jelas terdapat pakar-pakar pemakanan dan pakar-pakar perubatan yang lain.

Pengasas hijau organik antarabangsa adalah Paula Scarcella. Beliau mencipta Syarikat kerana dia merasakan seperti pelan pampasan tidak adil dalam syarikat sebelum beliau. Dia ingin membantu lebih banyak pengedar yang mencari kejayaan.

Brett J. Earl adalah Penasihat Perubatan Syarikat.

Hijau organik Antarabangsa: Produk

Pergi Slim melampau mereka perlu menawarkan produk yang satu, tetapi terdapat pelbagai yang lebih besar serta.

Kategori Antarabangsa hijau organik

1. Pemakanan – 9 produk

2. Penjagaan – kira-kira 9 produk kulit

3. Bayi & “Tween” – produk 5

4. Rumah & Perkhidmatan Dobi – produk 2

5. Anjing & kucing vitamin – produk 2

6. Video persidangan/E-mel-1 produk

Rancangan perniagaan rumah membayar:

Saya sangat suka bagaimana mereka membayar anda dengan Syarikat ini. Ia dicipta untuk bersikap adil, dan kos efektif. Mereka juga telah mengambil beberapa strategi yang berbeza, dan mencipta satu pelan yang unik untuk membantu pengedar membina kerja berpasukan yang sebenar.

Sebaik sahaja anda mempunyai tiga rekrut, orang lain anda taja akan membantu pasukan anda, yang berkuat kuasa “air terjun”.

Dengan pelan ini, anda akan membantu anda seluruh pasukan sama-sama.

Kerana anda mendapat pangkat, dan bergerak cara anda, anda mendapat lebih banyak peluang bagi aliran pendapatan tambahan. Dalam Syarikat ini, Terdapat banyak kolam perkongsian keuntungan.

Terdapat beberapa aliran pendapatan diperolehi melalui Syarikat ini. Bergantung kepada Apakah sebahagian daripada perniagaan anda adalah yang terbaik, anda boleh dapat pendapatan bulanan, harian dan mingguan semua sekali gus.

Apa yang saya suka dan tidak ‘ suka tentang hijau organik Antarabangsa:

Dari segi lebih baik daripada Syarikat:

Biasanya, vitamin kos wang yang banyak. Dengan hijau organik antarabangsa, kenyataan itu adalah tidak cukup sebagai benar. Ia masih bayaran, Walau bagaimanapun, harga jauh lebih rendah berbanding syarikat lain. Saya percaya kos yang lebih rendah akan menyebabkan minat yang besar dalam Syarikat ini. Kerana faedah yang lebih besar, lebih banyak pengedar akan berjaya.

Kenapa saya tidak menyertai:

Dalam rumah berasaskan industri Perniagaan, yang segmen popular adalah kesihatan. Orang suka idea semakin sihat dan kaya. Saya suka idea terlalu! Masalah terletak dalam berapa banyak syarikat lain bersaing untuk pai dalam Kesihatan dan kesejahteraan. Kerana terdapat begitu banyak Kesihatan Syarikat di luar sana, bagaimana akan anda tahu yang mana satu yang terbaik? Masalah saya dengan produk pemakanan adalah bahawa saya tidak pernah benar-benar berasa bahawa banyak perbezaan mengambil vitamin. Kehidupan ramai orang telah ditukar oleh vitamin, tetapi hidup saya masih sama. Ada yang tak ketara akibat mengambil vitamin, dan ramai tidak merasa sebarang perbezaan, yang menjadikan ia sukar untuk menjual kepada orang lain.

Anda benar-benar tidak perlu untuk mencari sebuah syarikat yang tidak mempunyai mana-mana pertandingan kerana itu adalah agak mustahil. Apa yang anda ingin mencari adalah sesuatu yang unik/asal, sekurang-kurangnya sehingga ke tahap tertentu. Jika anda boleh menyertai Syarikat yang mempunyai 5,000 Syarikat-syarikat yang bersaing, dan Syarikat yang mempunyai 3 pesaing, apa yang akan anda pilih?

Pemikiran berakhir kira-kira hijau organik:

Bahagian yang berubah saya kira hijau organik adalah bahawa ia adalah sebuah syarikat vitamin. Saya hanya mempunyai masa yang sukar untuk menyertai sebuah syarikat vitamin. Ramai orang akan Sertai hijau organik dan berjaya sangat. Sebaliknya, saya memilih untuk pergi tempat lain. Pakej pampasan yang indah dengan Syarikat ini, iaitu apa yang menetapkan ia selain daripada perniagaan utama yang lain.

Kejayaan dalam hijau organik antarabangsa, atau mana-mana perniagaan dari rumah mengambil kemahiran dan latihan yang betul. Bagaimana akan anda pastikan anda berjaya?

Memperolehi pendapatan di hijau organik Antarabangsa bukanlah mudah. Ianya tidak mudah di mana-mana perniagaan. Majoriti orang-orang yang akan gagal. 97% orang gagal dalam industri perniagaan rumah, tetapi rahsia untuk kejayaan adalah agak mudah.

Terima kasih kerana membaca saya hijau organik Antarabangsa kajian.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *