Kain linen ialah fabrik langsir serba boleh untuk rumah anda

Kain linen ialah fabrik langsir serba boleh untuk rumah anda

Kain linen ialah fabrik langsir yang serba boleh untuk rumah anda. Ada apa-apa yang lebih sempurna sebagai sebuah tetingkap persalinan daripada fabrik linen semulajadi yang indah. Linen langsir yang sesuai untuk setiap bilik dalam rumah anda sepanjang tahun. Ada apa-apa seperti yang seperti langsir linen gauzy yang bertiup di angin musim panas. Sebaliknya, Terdapat tiada langsir lain yang begitu mudah boleh menjadi sebahagian daripada tema menghias percutian anda musim sejuk.

Langsir fabrik linen yang datang dalam pelbagai berat, jadi tidak pasti betul-betul salah untuk berpakaian tetingkap anda. Linen boleh seperti kasual atau rasmi yang anda suka. Gaya yang disesuaikan akan sesuai dengan yang formal atau langsir yang longgar dan mengalir akan memberi anda rupa yang kasual. Linen langsir juga melihat hanya baik tidak kira jika mereka langsir dapur yang pendek atau yang tulis panjang lantai di ruang tamu.

Linen diperbuat daripada flaks yang merupakan sejenis tumbuhan yang regrows setiap tahun. Ia adalah hijau, mampan, boleh diperbaharui dan terbiodegradasi. Walaupun ia adalah fabrik berat yang lebih ringan daripada sesetengah bahan langsir, ia mempunyai sifat-sifat penebat semulajadi. Pada masa yang sama, ia juga bernafas dan menyerap kelembapan. Fabrik linen yang boleh dibasuh, melanjutkan kehidupan mereka jauh melangkaui apa yang anda harapkan daripada kebanyakan bahan-bahan solek tetingkap. Hijau, langsir yang mesra alam; Itulah cadangan yang cukup baik untuk produk hijau!

Langsir fabrik linen boleh juga dikatakan baik untuk kesihatan anda. Sebagai bahan tumbuhan, mereka mempunyai ciri-ciri yang menyebabkan mereka menjadi antibakteria dan antimikrobial. Mereka juga adalah anti-kulat dan menentang itu pertumbuhan dari kulat. Linen yang semula jadi adalah juga hypoallergenic kerana habuk dan kotoran tidak sakit kepada mereka teruk sesetengah bahan.

Linen boleh dicelup, dicap, bersulam dan dihias dengan sebaliknya sebagai mood anda atau musim permintaan. Apabila digantung, langsir fabrik linen mempunyai drape mengalir dan anggun yang meletakkan kebanyakan fabrik langsir malu. Mereka boleh digosok atau tidak, ia hanya bergantung pada jenis bilik anda akan menggunakan mereka. Linen withstands haba seterika dan pakaian pengering yang terpuji. Langsir fabrik linen yang jadi tahan lama yang anda akan mendapati diri anda jarang memerlukan untuk menggantikan mereka.

Linen langsir boleh dipasangkan dengan hiasan gaya moden, dengan hanya seperti mudah sebagai hiasan zaman Victorian yang. Fabrik linen telah digunakan beribu tahun yang begitu banyak kerana mereka melengkapkan gaya apa-apa dan mana-mana skim warna yang anda boleh bayangkan. Fleksibiliti daripada linen akan mengejutkan dan menggembirakan anda, terutamanya apabila anda melihat keputusan yang tergantung dari windows anda sendiri.

Dengan semua kelebihan langsir linen, mengapa tidak menggunakan mereka sepanjang rumah anda. Mereka akan jadi serba boleh yang tiada kain langsir yang lain boleh lakukan semua perkara-perkara yang boleh dilakukan oleh linen. Mereka adalah mesra-alam, sihat, semulajadi, hijau, mudah penjagaan, dapat menyesuaikan diri dan indah; apa lagi yang engkau meminta di dalam fabrik langsir? Linen benar-benar adalah pilihan terbaik bagi mana-mana tingkap di rumah anda, atau mana-mana sahaja yang kelihatan seperti ia memerlukan satu langsir.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *