Kaedah untuk Shake mati Moobs

Kaedah untuk Shake mati Moobs

Terdapat pelbagai punca “Moobs”, Walau bagaimanapun menjadi lemak atau bahkan ketidakseimbangan hormon adalah dua yang paling kerap. Untuk mewujudkan cara untuk menghilangkan Moobs, anda perlu mengetahui punca masalah anda.
Jika anda tidak tdk waras lemak, kemudian Moobs anda akan berkemungkinan besar berpunca daripada testosterone yang rendah. Jika begitu, adalah lebih baik untuk berunding dengan doktor anda mengenai hormon tambahan atau pelarasan pemakanan. Apa lagi, serius bersenam akan meningkatkan pengeluaran testosteron semulajadi.

Berat badan yang tidak diingini mengumpul pada tubuh kita dalam pelbagai cara. Badan-badan wanita sering longgokan lemak pada mereka Extremities lebih rendah: pinggul, paha dan punggung. Lelaki di sisi lain, biasanya Menyimpan lemak tubuh badan mereka atas: perut, dada dan belakang.
Jawapan yang jelas bagaimana untuk menurunkan Moobs bekerja dan tabiat makan… sama seperti mana-mana berat pengurangan dan program latihan berat badan!

Bersenam dapat membantu keadaan tisu otot, dan lebih banyak tisu otot boleh membantu membakar lemak tambahan tambahan, disimpan dan ditelan.
Rejim Diet akan membantu seseorang badan kehilangan lemak tambahan yang disimpan dan anda tidak akan makan berlebihan daripada perkara-perkara yang berkemungkinan besar akan mencetuskan masalah di tempat pertama. Diet dan latihan anda akan sangat tepat untuk menangani isu Moobs, dan walaupun berat tidak diingini disimpan di tempat lain pada badan anda.

Mengurangkan tempat adalah benar-benar sebuah fantasi dari hari-hari awal kelab-kelab kesihatan dan kecergasan. Kelab-kelab perpetuated mitos kerana jumlah besar wang yang ia dihasilkan. Mereka telah menjadi boneka dengan bergetar peralatan tali pinggang, pinggul-penggelek dan lain-lain contraptions yang mekanikal menekankan komponen badan yang tepat.
Jika klinik ini mempunyai apa-apa kejayaan, ia telah disebabkan oleh regimen diet, tidak mereka kilat yang bergetar jentera tali pinggang.

Hari ini kita tahu bahawa berat badan dikekalkan cukup sekata di kawasan-kawasan utama tertakluk kepada simpanan itu. Apa-apa agenda pemakanan berkualiti akan mengurangkan lemak badan itu kira-kira sebagai sekata kerana ia disimpan.

Jadi, jika anda perlu diet rejim jauhnya Moobs tersebut, anda mungkin kehilangan lemak badan di tempat-tempat tambahan juga. Ini bukanlah satu perkara yang buruk.
Senaman otot dada anda akan membuat mereka mendapatkan lebih besar di bawah Moobs anda. Anda mungkin lebih kukuh, tetapi sehingga anda renjiskan lemak tambahan, anda masih mempunyai masalah.

Berikut adalah cara untuk menghilangkan Moobs tersebut.
Ini boleh menjadi satu agenda dengan pelbagai diet dan senaman yang menguatkan badan dan mengurangkan berat badan anda secara keseluruhan.
Latihan kekuatan Program senaman ini akan menguatkan saiz kekuatan dan otot anda. Atur cara perlu termasuk kerja-kerja daripada pelan-pelan yang digunakan untuk semua bahagian badan.
Berbeza dengan yang berat berat-program latihan di mana sebahagian besar besar akan matlamat, atur cara anda akan terbelah rutin badan atas dan bawah berselang-seli hari.
Bahagian atas badan akan bekerja pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat. Badan lebih rendah hendaklah dijalankan pada hari Selasa, Khamis dan Sabtu. Ahad anda berehat.

Anda akan melakukan tiga set latihan masing-masing, kebanyakan daripada mereka bagi 10 ulangan.

Belakang

• Lat Mesin tarik-Downs

• Duduk mendayung dengan kabel dan Pulley Mesin

• Bent lebih mendayung menggunakan Barbell yang

• Pull-Ups pada Chinning Bar

Bahu

• Kedudukan Barbell tekan

• Dayungnya tegak yang menggunakan Barbell yang

• Penyambut Dumbbell menimbulkan

• Dumbbell sisian menimbulkan

Lengan

• Biceps kerinting dengan mudah-Curl-Bar

• Aktiviti Tekan turun kabel dan Pulley Mesin

• Pendakwah bangku kerinting dengan mudah-Curl-Bar

• Aktiviti menekan pada bangku leper

• Tumpuan Curls dengan Dumbbell yang, berselang-seli tangan

• Bent melalui sambungan aktiviti

Dada

• Luas-genggaman Bench Press

• Luas-genggaman Incline Barbell Press

• Penurunan lebar-genggaman Barbell tekan

• Lalat dumbbell di bangku leper

Pelan Diet

Pengambilan kalori yang bererti untuk orang yang bertenaga ditentukan oleh usia dan jantina. Bercakap dengan doktor anda mengenai sekatan kalori harian anda.
Kalori yang harus datang dari protein (25%), karbohidrat (40%), lemak dan serat (35%). Tiada karbohidrat yang halus dibenarkan: tiada gula, kanji, bijirin halus atau pemanis tiruan.

Karbohidrat harus datang dari buah-buahan dan sayur-sayuran yang semulajadi dan belum diproses.
Protein yang sepatutnya datang daripada telur, susu, daging organ (hati, jantung, buah pinggang, sweetbreads), daging lembu, daging babi, ayam dan ikan.
Lemak mesti datang dari makanan yang kaya dengan protein dan larut minyak seperti minyak zaitun, minyak CLS gandum dan minyak walnut.

Serat akan datang dari buah-buahan dan sayur-sayuran anda.
Anda mungkin ingin mengambil suplemen: serbuk Protein, asid amino adalah blok bangunan (mengkompaun Lipo3 adalah satu yang baik seperti lipotropic asid amino membantu badan anda metabolisme lemak tambahan) protein, desiccated tablet hati dan kelp.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *