Kaedah pelan peningkatan kecergasan yang berjaya

Kaedah pelan peningkatan kecergasan yang berjaya

Kecergasan fizikal adalah lebih banyak daripada tond hanya berkedut dan sihat. Kualiti hidup dan panjang umur anda merupakan pertimbangan penting. Ia adalah penting untuk anda memberi tumpuan kepada mengubah gaya hidup anda kepada yang lebih sihat yang berkekalan sepanjang hidup anda. Artikel berikut akan membantu anda merealisasikan impian anda kecergasan dan kesejahteraan dengan beberapa nasihat yang sangat berguna anda boleh mula menggunakan hari.
Untuk mendapatkan menakjubkan mencari abs, tumpuan aerobik! Cuba untuk berat latihan dua atau tiga hari setiap minggu dan kardio untuk kira-kira 30 atau 45 minit tiga kali seminggu. Tidak melakukan senaman ab setiap hari!
Jangan Balut ibu jari anda sekitar bar jika anda melakukan pullups atau lat pulldowns. Jika anda hanya meletakkan ibu jari yang di sebelah jari telunjuk anda akan mengurangkan penglibatan otot tangan dan memberi tumpuan kepada otot-otot belakang yang utama. Ini mungkin merasa aneh, tetapi ia akan membiarkan anda mensasarkan otot yang betul.
Tidak takut. Mengapa tidak memberi cuba Berbasikal? Berbasikal yang murah, menyeronokkan, dan sesuai dengan cara untuk sampai ke dan dari kerja. Jika anda adalah berhampiran dengan tempat kerja anda, anda setengah yang berulang-alik Basikal boleh membakar sehingga kalori untuk urusan kerja.
Anda perlu sentiasa menyemak dan pastikan anda senaman yang tidak terlalu berat. Satu perkara yang baik dilakukan adalah untuk mengesan nadi anda Apakah setiap pagi selepas bekerja.
Apabila anda melakukan ab crunches, anda harus menghembus forcefully apabila anda sampai ke atas pergerakan anda. Dengan cara ini, anda akan tekanan otot-otot lebih ketara berbanding jika tidak mungkin menjadi mungkin, mengakibatkan lebih kalori dan setiap kali pembakaran lemak. Ini adalah cara terbaik untuk mengambil crunches anda ke peringkat seterusnya.
Anda boleh mendapatkan lebih besar otot dengan melakukan hal ini. Menyimpan rekod kuantiti berat badan yang anda sedang mengangkat dan darabkan jumlah ini dengan bilangan Majlis-Majlis yang anda mengangkat berat. Setiap hari meningkat nilai yang digandakan dan anda akan terus menjadi kuat.
Anda boleh bersenam sambil menonton televisyen supaya anda dapat meningkatkan momentum penurunan berat badan anda. Membangunkan untuk rehat senaman semasa persembahan anda, atau hanya berdiri dan bergerak di tempat apabila perdagangan yang datang. Apabila anda duduk di sofa, anda boleh melakukan beberapa latihan berat kecil. Sentiasa ada cara untuk memerah lebih banyak latihan dalam sehari.
a. sesi. Cuba bangun 15 minit lebih awal dan menggunakan masa itu untuk melakukan sesetengah cahaya bersenam seperti berjalan, aerobik atau melompat tali. Ini membantu untuk mendapatkan tubuh yang bergerak dan memberi anda tenaga untuk memastikan anda akan program kecergasan.
Bola kestabilan adalah pilihan yang baik untuk bersenam, menganggap sudah tentu bahawa anda boleh menggunakan tanpa sebarang isu. Apabila anda duduk di atas bola anda boleh membantu anda nada otot teras dan memperbaiki dan anda melakukannya sambil duduk di meja anda. Jika secara pasif duduk tidak cukup, anda boleh menggunakan bola kestabilan untuk melaksanakan mencangkung dan banyak latihan lain.
Anda perlu membersihkan peralatan gimnasium sebelum setiap. Orang, atau orang-orang, sebelum anda mungkin meninggalkan beberapa kuman. Anda pergi ke pusat untuk berasa lebih baik, tidak jatuh sakit.
Pastikan anda makan jumlah karbohidrat, protein, dan lemak tak tepu, yang betul untuk mengekalkan diet yang betul. Sekiranya hendak Dapatkan 20% kandungan lemak, karbohidrat 35 dan 45 protein. Protein perlu hadir pada setiap makanan yang anda makan, kerana ia adalah penting untuk memberi makan dan membina tisu otot dalam badan anda.
Mengambil halaman dari pemain Tenis dengan senaman lengan yang mudah ini. Dihamparkan satu bahagian yang besar daripada akhbar Jadual atau permukaan rata yang serupa. Crumple sehingga seluruh lembaran kertas di tangan dominan bagi satu setengah minit. Ulangi senaman crumpling dua kali kemudian beralih tangan, akhirnya Tukar kembali kepada anda dominan tangan untuk dua ulangan yang lebih banyak.
Anda harus ingat rutin senaman anda segar dengan mengubah perkara kadang-kadang. Terdapat banyak sebab mengapa ini adalah berfaedah. Jika anda terus melakukan senaman yang sama, peluang yang anda akan bosan. Jika badan anda juga akan digunakan untuk rutin senaman anda, keputusan akan mula perlahan. Berubah-ubah sehingga rutin anda akan membantu untuk menjaga perkara-perkara yang menarik dan membantu anda kekal bermotivasi.
Membuat diri anda melakukan senaman yang anda tidak suka dan mereka akan kelihatan kurang menakutkan. Orang biasanya melangkau latihan tersebut bahawa mereka merasakan mereka adalah lemah dalam membuat persembahan. Tambah latihan-kurangnya kegemaran anda untuk rutin senaman anda dan tidak pernah membuang mereka
Petua sihat hebat untuk sesiapa sahaja, sama ada mereka ingin menurunkan berat badan atau tidak, adalah untuk makan makanan yang seimbang yang berpasangan dengan senaman. Ia tidak kira jika anda ingin mengekalkan atau mengurangkan berat badan anda; diet yang bijak adalah satu keperluan. Makan secara sihat yang membawa kepada gaya hidup sihat. Jika anda tidak kini berpuas hati dengan badan anda dan tahap kecergasan anda, anda masih perlu mengekalkan makan diet yang seimbang.
Yang sesuai adalah satu matlamat yang ramai orang cuba untuk mencapai dengan mengangkat berat di gim. Anda hanya perlu menimbulkan kaki, tarik up, sit up, handstand tekan tubi, squats, jambatan, dan kerap tekan tubi.
Terdapat begitu banyak perkara yang anda boleh belajar tentang dunia kecergasan. Ada cukup beberapa perkara-perkara konkrit, yang terbukti dapat membantu anda menjadi lebih sihat, dan terdapat perkara-perkara yang anda perlu Elakkan dalam rutin kecergasan harian anda. Jika anda mengikuti nasihat ini, anda perlu berada di jalan raya menjadi lebih gembira dan sihat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *