Kad kredit Bin pangkalan data tidak dapat dielakkan bagi transaksi berasaskan kad

Kad kredit Bin pangkalan data tidak dapat dielakkan bagi transaksi berasaskan kad

Kad kredit BIN pangkalan data adalah nombor unik yang berkaitan dengan kad kredit yang membolehkan pihak berkuasa, peniaga dan sistem untuk mengenalinya dan mengaitkannya dengan Bank-Bank tertentu dan jenis kad. Pada masa kini, telah ada tahap peningkatan konsep kewangan termasuk menggunakan kad kredit yang tinggi. Bagi besar mempertimbangkan jenis kad kredit, yang boleh didapati hari ini di pasaran, maka anda akan mengerti bahawa anda akan menemui pelbagai jenis kad yang anda perlu memilih dan pergi untuk dari pelbagai kad kredit yang menyediakan institusi perbankan.

Kerana anda mungkin menjadi biasa dengan, pembekal utama kad kredit akan MasterCard, Visa, Amex, Diners Club, Bankcard, Cari dan JCB. Kerana ini kad kredit BIN pangkalan data yang berbeza untuk berbagai pembekal kad kredit bin kad kredit American Express akan mungkin tidak sama seperti kad kredit bin Visa nombor. Dengan bantuan tertentu kad kredit BIN pangkalan data, pihak berkuasa boleh mengesahkan yang memiliki kad kredit serta mengenal pasti pembekal perkhidmatan kad kredit. Oleh kerana itu, mengapa pemberi kad kredit sentiasa meminta Siapakan mereka melaporkan kecurian, kemudian sebagai pembekal Kad anda boleh menyekat kad kredit yang segera.

Sekali CC yang mengeluarkan blok bank kad yang tertentu, mereka memperuntukkan kod tertentu ke dalamnya menyatakan Kad tidak digunakan kerana ia dicuri atau hilang. Hanya dalam kes seseorang cuba untuk meletakkan untuk menggunakan secara haram, maka peniaga anda akan serta-merta sedar bahawa ia adalah satu yang dicuri. Oleh yang demikian, anda boleh menggambarkan keselesaan dari kad kredit BIN pangkalan data. Kad kredit BIN pangkalan data bukan hanya digunakan oleh peniaga untuk mengaitkan seseorang merujuk kepada kad kredit; mereka juga menggunakan nombor BIN untuk mengenal pasti jenis kad kredit yang terlalu.

Kad kredit tertentu membentangkan organisasi boleh menawarkan pelbagai jenis kad kredit. Perbezaan boleh mengikut had kredit, penghantaran itu, ciri-ciri, kadar mata dan beberapa aktiviti lain berkaitan dengan transaksi kewangan. Untuk mengetahui perbezaan di antara mereka selaras dengan jenis dan permit peniaga untuk membekalkan banyak menyediakan atau kempen pelbagai jenis kad, kad kredit yang menawarkan organisasi boleh menggunakan bilangan kad kredit BIN pangkalan data dan bukannya satu yang tertentu. Ini kad kredit BIN pangkalan data juga membantu bukan sahaja membekal organisasi, tetapi peniaga. Selain itu, anda juga boleh mendapatkan berbeza kad kredit BIN pangkalan data dalam syarikat-syarikat yang sama yang mempunyai banyak faedah.

Setakat ini, kita melihat kad kredit BIN pangkalan data telah diberikan tidak hanya eksklusif keupayaan mengenal pasti, mereka juga telah diberi pilihan unik apabila ia datang kepada transaksi kewangan juga. Di samping itu, apabila ia datang kepada keselamatan juga, kad kredit BIN pangkalan data boleh datang sebagai satu ciri yang tersendiri. Untuk mengetahui lebih banyak berkaitan dengan kad kredit BIN pangkalan data, anda akan dapat sentiasa mencari perkhidmatan percuma lookup bin kad kredit atau anda juga boleh memuat turun kad kredit BIN pangkalan data perisian. Memahami nombor BIN kad kredit anda adalah sangat penting.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *