K9 Pencetus kritikal penjagaan haiwan kesayangan sistem imun

K9 Pencetus kritikal penjagaan haiwan kesayangan sistem imun

Bilakah doktor haiwan berkata “kanser”…

Banyak anjing yang sekali diberi sedikit atau tiada harapan oleh Veterinar mereka adalah hari gembira dan sihat, terima kasih kepada BirkDale Medicinals–dan desakan untuk pemilik mereka enggan mengambil hukuman mati bagi jawapan.

Anda boleh membaca bukti dalam banyak huruf dari pemilik haiwan kesayangan mereka di laman web kami.

BirkDale menawarkan satu barisan penuh produk mujarab yang direka untuk meningkatkan sistem imun taring dan mengoptimumkan keupayaan untuk melawan penyakit.

Sistem imun yang lemah mungkin adalah ancaman terbesar kepada kesihatan anjing anda.

Seperti manusia, anjing yang sihat sistem menghasilkan sel-sel kanser setiap hari melalui proses yang dikenali sebagai “mutasi”. Sistem imun yang kuat melawan mematikan sel-sel kanser ini, banyak yang antioksidan tubuh anda melawan “radikal” dan melindungi daripada kanser.

Kekunci adalah sistem imun yang sihat.

Malangnya, hari ini makanan haiwan kesayangan–jenama premium walaupun kebanyakan–gagal untuk membekalkan nutrien yang diperlukan untuk menyokong sistem imun anjing anda. Dengan nutrien yang hilang, sistem imun boleh runtuh dan pelbagai penyakit, termasuk kanser, boleh menyerang badan anjing anda.

K9 Imuniti penting penjagaan ™ vs taring.

™ Penjagaan K9Critical menggantikan imuniti taring sebagai nombor satu ubat-ubatan bagi anjing-anjing yang telah didiagnosis dengan kanser. Penjagaan kritikal adalah makanan tambahan semulajadi yang menguatkan sistem imun anjing anda. Ia mengandungi heteropolysaccharide non-linear, cendawan cabutan dihormati secara meluas untuk kualiti yang terapeutik.

Penjagaan kritikal K9 mencetuskan tindak balas imun haiwan kesayangan anda untuk menyerang sel-sel yang tidak normal seperti yang terdapat dalam pelbagai jenis tumor.

Ia merupakan produk nombor satu kami baru bagi beberapa sebab. Pertama, ia kunyah, dan mempunyai rasa yang anjing mohon untuk. Terdapat wrestling lagi dengan haiwan kesayangan anda cuba untuk memaksa suapan sebuah kapsul.

Kedua, bahan-bahan penjagaan kritikal K9 adalah lebih kuat daripada orang-orang di taring imuniti. Heterpolysaccharides yang diekstrak daripada cendawan yang menggunakan air panas, bukan alkohol. Air panas adalah kaedah yang sesuai – dan mengakibatkan hanya jenis suplemen cendawan yang pernah disahkan dalam penyelidikan bebas diterbitkan.

Ketiga, penjagaan kritikal K9 datang 550mg tablet kunyah dan bukannya lama 500 mg. kapsul. Dan kami menawarkan 90 dalam setiap botol bukan hanya 84.

Powerpack penjagaan kritikal Birkdale K9.

K9Crtical Care menyertai BirkDale K9 pemindahan faktor Powerpack penjagaan kritikal kami.

Faktor pemindahan K9 menyediakan sasaran imun molekul daripada kolostrum (ejen kaya dengan nutrien yang diperolehi daripada susu lembu) yang merangsang sistem imun anjing anda untuk membezakan sel barah daripada sel-sel normal.

Bersama-sama, mereka membentuk punch one-two mujarab yang supercharges sistem imun haiwan kesayangan anda dan membantu anda teman yang melawan kanser.

Terdapat dua cara.

Anda boleh membeli bekalan satu bulan dalam Powerpack yang tunggal atau bekalan dua bulan di Powerpack Super kami. Semak Laman web kami untuk harga Super Powerpacks untuk anjing yang lebih besar.

Dengan setiap Powerpack datang pakej percuma, percubaan-saiz ™ K9 campuran haiwan kesayangan kami, makanan anjing semulajadi dengan bahan-bahan yang merangsang sistem imun.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *