JWH-018 Aka rempah, K2, ketenangan kini dan undang-undang rumpai – apa yang anda perlu tahu

JWH-018 Aka rempah, K2, ketenangan kini dan undang-undang rumpai – apa yang anda perlu tahu

Anda harus membeli 99.9% tulen JWH? Adakah selamat JWH-018? Adakah undang-undang?
Ganja telah telah dilihat negatif di Amerika bagi generasi. Ramai orang yang menikmati rokok telah dipaksa untuk berhenti apabila mereka mendapat beberapa jenis pekerjaan yang dadah diuji. Bayangkan satu bentuk ganja yang tidak akan muncul dalam ujian dadah, namun tetap memberikan anda buzz santai bagus. Melihat tidak kerana ganja sintetik wujud dan ia pergi dengan nama JWH.

JWH-018 dan JWH-073 (rempah, K2, ketenangan kini) penyelidikan bermula beberapa tahun kembali di Jerman. Cannabanoids berbeza synthetically dicipta yang meniru kesan ganja yang sebenar. Penggunaan JWH telah merebak cepat sekali yang walaupun kesan jangka panjang tidak telah dikenal pasti. Malah, ia sebenarnya dipasarkan sebagai untuk baja bonsai dan bukanlah khusus untuk kegunaan manusia. Walau bagaimanapun ia juga wujud dalam campuran Kemenyan yang jelas dibuat untuk salai walaupun mereka tidak mencadangkan ia. JWH mungkin kimia tidak berbahaya tetapi sangat baik dapat beberapa kesan bahaya. Benar-benar adalah tidak benar bahawa orang beralih kepada ini tidak diketahui alternatif kimia kerana mereka perlu lulus ujian dadah atau takut yang ditangkap.
JWH-018 (dikenali sebagai baja bonsai, K2, ketenangan kini, rempah, atau “undang-undang rumpai”) adalah agak murah berbanding harga ganja hari ini dan pada dasarnya diiklankan sebagai satu alternatif ganja. Di negeri-negeri yang banyak ia telah situ, atau sedang menanti untuk menjadi situ dan dea yang telah disenaraikan di bawah kawasan “kimia membimbangkan”. Sekarang adalah masa untuk stok sehingga pada bahan ini walaupun anda akan melakukannya jika kesihatan anda. Ini adalah jenis keadaan yang bekerja keras yang Amerika akan rahsianya ke. {Smoke|Inhale| sesuatu bahan yang tidak diketahui atau asap ganja dengan selamat dan risiko kehilangan yang tiada kerja. Kebanyakan orang akan mengambil sedikit kerosakan otak atau risiko tinggi kanser yang sedih kerana ia.
Satu lagi cara yang JWH-018 berbeza daripada rumpai adalah dalam dos sebenar. Satu gram ganja adalah jumlah yang standard untuk merokok di dalam persekitaran yang antara beberapa orang. Dengan JWH anda benar-benar perlu menimbang ia di miligram. Ia adalah sangat mudah kepada lebih melakukannya terutama apabila seseorang adalah “eyeballing” keluar dos yang. Biasanya ini akan membawa kepada tindak balas dan paranoia dan sensasi bodily fizikal yang tidak selesa. Ia juga boleh membawa kepada serangan panik. Walau bagaimanapun, ramai pengguna melaporkan kesan-kesan yang sangat positif yang agak serupa dengan ganja. Ini termasuk kelonggaran, dipinda berfikir, berubah rasa, antara lain sensasi yang dipertingkatkan.
Keseluruhan JWH-018 kimia yang baik, tetapi ia mungkin notsuitable untuk kegunaan manusia sehingga lanjut kajian kesan ke atas kesihatan telah dikaji.
Sekali benar-benar diuji, jika didapati untuk berwaspada sepanjang masa, dan ia tidak menyalahi undang-undang di Amerika Syarikat oleh 100% maka (negeri-negeri mula mengharamkan ia) ia adalah alternatif lebih murah ganja yang bagus. Malangnya, ia tidak mampu bersaing dengan rasa dan kesedapan Merokok ganja yang sebenar, tetapi ia adalah 100% lebih undang-undang. Ia seolah-olah sangat kimia dan sintetik berbanding ganja di rasa semula jadi. Pada masa yang sama ia akan membantu beribu-ribu orang untuk menikmati kesan ganja ini apabila mereka biasanya tidak akan mampu. Dalam intipati ini, JWH adalah Penyelamat kehidupan bagi kebanyakan orang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *