Juvena Switzerland – teknologi sel Stem kulit Nova ™

Juvena Switzerland – teknologi sel Stem kulit Nova ™

Juvena adalah jenama mewah penjagaan kulit Switzerland. Syarikat telah mengeluarkan produk jenis ini lebih lima puluh tahun. Mereka usaha yang berterusan ke arah meningkatkan kualiti garis-garis penjagaan kulit mereka telah membuat Juvena Switzerland salah satu jenama paling dipercayai di seluruh dunia. Nama Syarikat, Juvena, berasal dari suatu perkataan Latin bererti “kemudaan”. Talian penjagaan kulit mereka dibangunkan dengan ini dalam fikiran supaya pelanggan dapat menikmati belia untuk melanjutkan untuk kulit mereka.

Produk penjagaan kulit Juvena hairan teknologi sel Stem SkinNova ™ mereka. Juvena yang dipatenkan SkinNova ™ menyediakan produk-produk penjagaan kulit keupayaan untuk menjana “Segar, baru kulit” pada sebarang usia, melalui kebolehan regeneratif sendiri di kulit batang sel-sel. Ini bukanlah pelbagai sel stem embrio tidak ada gangguan kod genetik. Membuat produk-produk ini menggunakan suatu peptide untuk mengaktifkan ciri meremajakan sel-sel batang yang sudah ada dalam kulit.

Produk Juvena Switzerland akan diagihkan kepada tujuh kategori yang memerlukan penjagaan kulit yang berbeza alamat. Kategori ini adalah pembersihan tulen; mencegah dan mengoptimumkan; Produk MasterCare; regenerate dan ambil semula; pakar produk; memberi nafas baru dan betul; and body produk. Talian penjagaan kulit penjagaan induk yang dibuat oleh Juvena adalah produk tandatangan mereka yang membuat penuh penggunaan teknologi SkinNova ™ dan merupakan teras program penjagaan kulit mereka.

Antara produk-produk di Juvena, induk krim adalah Permata yang telah menghasilkan penyelidikan mereka banyak produk anti-penuaan. Ini adalah gabungan eksklusif SkinNova teknologi dan bahan-bahan anti-penuaan yang saling melengkapi yang membolehkan sel stem kulit untuk kekal aktif. Dengan cara ini, mereka banyak diiklankan “segar, baru kulit”, dapat dicapai. Produk yang menanggung nama ini juga bertindak untuk memelihara potensi pertumbuhan semula kulit dengan mengekalkan sel-sel stem kulit yang sentiasa aktif. Ini adalah prinsip di sebalik garis penjagaan kulit di Juvena Perdana.

Produk untuk memilih apabila mencari kombinasi yang memerlukan alamat penjagaan kulit yang berbeza yang dinyatakan dalam nama itu sendiri. Setiap orang terdedah kepada keadaan yang berbeza. Plus, Terdapat beberapa jenis kulit yang berbeza yang memerlukan rumusan penjagaan kulit khusus. Juvena alamat kebimbangan ini melalui talian mereka Cegah dan Optimalkan yang disesuaikan dengan jenis kulit yang berbeza. Talian penjagaan kulit mereka Rejuvenate dan membetulkan mengambil kira keadaan yang berbeza yang kulit terdedah kepada.

Kulit juga mempunyai perbezaan minit di pelbagai bahagian badan. Pakar-pakar daripada Juvena dan badan telah direka dengan ini dalam fikiran. Sebagai contoh, yang menawarkan khusus khusus untuk tangan telah dibangunkan, satu lagi set untuk untuk pertumbuhan semula rambut, leher dan bahagian lain badan serta badan secara umum. Ini menjadikan Juvena one stop shop untuk semua keperluan penjagaan kulit.

Terdapat juga persembahan oleh Juvena yang menjurus ke arah tujuan seperti baris pembersihan tulen dan Regenerate tersebut dan ambil semula set. Ini adalah amat berguna bagi orang-orang yang menggunakan alat solek sebagai satu keperluan. Make up adalah sering sukar untuk Buang konvensional. Ini adalah di mana pembersihan tulen datang. Juga, solek merosakkan kulit dalam keadaan sangat jadi sesuatu yang regenerates dan mengembalikan akan sangat membantu dalam mengekalkan kesihatan kulit.

Secara keseluruhannya, Juvena dari Switzerland, melalui tandatangan mereka teknologi sel Stem SkinNova ™, telah banyak lapang yang lebih banyak dan lebih banyak orang mendapati bahawa jika mereka membeli produk Juvena Skin Care, mereka boleh mengekalkan kemudaan kulit mereka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *