Jusuru kajian–adalah Jusuru satu peluang pemasaran rangkaian yang sah?

Jusuru kajian–adalah Jusuru satu peluang pemasaran rangkaian yang sah?

Jusuru adalah sebuah syarikat MLM yang menawarkan satu minuman pemakanan berfungsi mewah yang kononnya penuh dengan segala macam sifat-sifat Kesihatan-mengesahkan resveratol, asid lemak, pelbagai khasiat dan asid amino.

Produk nampaknya sama seperti yang lain di pasaran seperti Pharm, Limu, manggis, dan Zamu. Ia berharga dalam julat yang sama daripada $40-50 sebotol dan menawarkan banyak faedah kesihatan yang sama seperti janji ini syarikat-syarikat lain.

Saya tidak dapat mengesan apa-apa maklumat di laman web Jusuru mengenai bahan-bahan sebenar yang berada di dalam jus tersebut. Salah satu faktor yang penting untuk mempertimbangkan adalah jika terdapat pengisi yang murah seperti jus anggur atau epal yang sedang digunakan, yang saya dengan serta-merta menunjukkan bahawa produk tersebut tidak bernilai harga premium yang ditanya.

Banyak syarikat-syarikat jus MLM perlu mengenakan banyak ini kerana itulah satu-satunya cara yang mereka boleh mendapat keuntungan menggunakan model perniagaan yang pelbagai. Memang OK untuk mengenakan banyak ini selagi produk itu benar-benar dimuatkan dengan apa-apa tetapi berkualiti tinggi, bahan-bahan organik. Jika anda membayar $45 bagi kira-kira 3 gelas apa-apa cecair, tidak anda mahu ia menjadi sebagai tulen dan mujarab yang mungkin?

Realiti sukar adalah bahawa kebanyakan jus ini jatuh pendek. Mereka adalah samada tidak organik atau mereka gunakan filllers yang murah. Anda hanya mahu untuk menyemak dengan Kumpulan terakhir ini sebelum anda membuat keputusan membeli sebagai pelanggan atau bersekutu.

Isu lain yang saya ada dengan Jusuru adalah bahawa Syarikat sedang memasuki pasaran yang sangat kompetitif dan tepu sepenuhnya. Untuk benar-benar berkembang, mereka perlu menawarkan sesuatu yang berbeza daripada pesaing mantap dalam industri pemakanan — dan saya tidak nampak apa-apa di laman web mereka yang kelihatan unik sekali. Sama pert pelan, produk yang sama, laman web replika korporat yang sama (iaitu dengan cara yang sangat berkesan daripada perspektif pemasaran).

Kebanyakan rakan-rakan yang masukkan syarikat-syarikat seperti ini akan terkejut dengan betapa sukarnya adalah untuk buildow perniagaan. Saya tidak mahu bunyi pesimis; ini adalah hanya satu cara yang ia adalah. Dalam ekonomi ini, $45 botol jus adalah apa yang saya panggil ‘menjual keras’ untuk tempahan kelas menengah orang. Selain itu, ia adalah sukar untuk mengembangkan organisasi melainkan anda benar-benar mempunyai pemahaman yang alami dalam talian dan luar talian pemasaran, mencari gali, merekrut, dan penajaan.

Dengan itu berkata, tiada sememangnya sesuatu yang dikatakan untuk mendapatkan dengan sebuah syarikat yang amat baru dalam industri. Tetapi dalam ods tidak menyebelahi anda apabila ia datang untuk memasarkan peluang seperti ini.

Jika anda berminat tentang kesihatan dan Kesihatan dan pendapatan residual, oleh semua cara meneliti peluang dan bandingkan produk kepada orang-orang yang sama di pasaran. Sokongan anda terhadap produk ini tidak apa akan menentukan kejayaan anda; adalah kepakaran pemasaran anda. Jika upline anda di Jusuru benar-benar mahir apabila ia datang untuk pemasaran dan boleh melatih anda pada powerfultactics yang kebanyakan membina perniagaan anda, maka anda mempunyai kelebihan yang besar. Malangnya, ini adalah jarang
case–and di kebanyakan pengedar baru dibiarkan untuk menyara diri untuk memikirkan bagaimana untuk membina perniagaan pemasaran rangkaian mereka.

Untuk meringkaskan, terdapat kebimbangan yang terlalu banyak yang saya ada dengan Jusuru untuk memberikan Syarikat glowingrecommendation yang memberitahu anda untuk melompat ke dalamnya sebagai satu peluang perniagaan yang berdaya maju. Jika anda melakukannya, saya tidak boleh menekankan cukup bahawa kejayaan anda datang ke pemasaran. Menyimpan ini dalam minda, dan peluang anda untuk kejayaan peningkatan pesat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *