Jusuru kajian-Adakah ini jus ajaib untuk anda??

Jusuru kajian-Adakah ini jus ajaib untuk anda??

Kenyataan misi “kami adalah sebuah syarikat nilai-nilai yang didorong yang komited untuk memberi khidmat suplemen pemakanan paling maju yang dibuat dengan bahan-bahan berkualiti yang tertinggi dan penjagaan yang teliti” kata Jusuru antarabangsa. Produk kebanggaan di Jusuru adalah gabungan kehidupan. Oppurtunities untuk menjadi sebahagian daripada operasi aras bawah ini sangat besar kerana Jusuru hanya dibuka ini melepasi Februari di Anahiem, Claifornia. Asma Ishaq adalah Presiden semasa Syarikat dan telah dipasang ahli pasukan Eksekutif untuk menyokong wakil-wakil mereka bebas dengan mereka berdekad-dekad pengalaman dalam Pengurusan Kesihatan, Sains dan perniagaan.

APA YANG ADA DI JUSURU HIDUP CAMPURAN?

Formulasi mengandungi Resveratrol, antioksidan dari sembilan buah-buahan super yang berasingan dan Biocell Collagen II. Pada dasarnya Biocell Collagen II adalah untuk mempromosikan kesihatan di sendi-sendi dan kulit. Kulit anggur merah dan antioksidan dari pomegranates, jujubes, beri acai dan lebih membuat kita Resveratol yang bertanggungjawab untuk manfaat jantung. Melakukan penyelidikan anda sendiri tentang bahan-bahan utama untuk mengetahui bagaimana ia membantu anda kekal sihat dan kemudian memutuskan sama ada menyertai Syarikat ini adalah sesuai untuk anda.

JUSURU DAN ANDA

Untuk menjadi rakan kongsi dengan Jusuru, anda mesti bersetuju untuk meletakkan pelaburan yang minimum dan menerima autoship untuk produk bulanan. Gaji adalah sama seperti kebanyakan dan sangat adil plust mereka menawarkan 8 aliran berbeza pendapatan dengan bonus kereta luxery bagi golongan atasan. Beberapa cara untuk dibayar termasuk Pendahuluan pendapatan, pendapatan backend dan saki-baki. Pasukan Jusuru dan ia seolah-olah yakin produk campuran kehidupan mereka dan penyelidikan yang demikian, jika anda sedang mencari untuk menggandakan akaun bank yang saya akan mengatakan mencari-Cari lagi. Jusuru mesti menjadi peluang besar dengan begitu banyak ini hebat.

ADAKAH INI PILIHAN TEPAT UNTUK ANDA?

Asma Ishaq dan Syarikat telah meletakkan bersama-sama pasukan pengurusan yang hebat, pelan pampasan yang sangat lumayan dan yang paling penting produk yang berkualiti yang anda boleh mendapatkan di belakang. Satu aspek model ini yang seolah-olah hilang adalah di mana semua ahli pasukan anda akan datang dari? Adakah mereka akan ajaib muncul? Untuk mengambil kesempatan daripada pelan pampasan, anda mesti mempunyai enrollees. Selepas selesai melalui semua rakan-rakan dan keluarga anda apa akan anda langkah seterusnya dalam pemasaran perniagaan baru anda? Untuk berjaya anda perlukan dua perkara membawa dan DUPLIKASI, ini adalah apa tidak akan ditayangkan kepada anda oleh up-line.

PENYELESAIAN YANG

Wakil baru yang banyak akan gagal jika mereka memutuskan untuk tidak mempunyai rancangan selepas bulatan pengaruh mereka kering. Jika anda mampu untuk menjana Lead 20-50 sehari kemudian menunjukkan anda wakil yang mendaftar di bawah anda untuk melakukan perkara yang sama tidak anda bersetuju ini akan menjadi satu langkah dalam arah yang betul? Dengan Jusuru dan sistem pemasaran tarikan yang berkesan, anda akan mempunyai permulaan 97% daripada orang-orang yang mula tanpa pelan. Sama ada anda bercadang untuk mendaftar, sudah mendaftar atau hanya melakukan kajian ke atas peluang yang terbaik sesuai untuk anda ia akan behoove anda untuk menyemak latihan peribadi saya. Jangan biarkan kekurangan kemahiran pemasaran berdiri jalan kejayaan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *