Jus untuk Kesihatan, berat dan pemulihan dari penyakit

Jus untuk Kesihatan, berat dan pemulihan dari penyakit

Membuat jus sendiri adalah salah satu Hadiah terbaik yang anda boleh memberi anda badan. Jus segar memberikan tubuh anda rangsangan yang segera nutrisi, enzim, vitamin dan mineral dalam bentuk badan dengan mudah boleh mengasimilasikan, menyerap dan digest – malah, kajian telah menunjukkan bahawa khasiat dari sayur-sayuran yang juiced berada dalam aliran darah kita dalam masa 30 minit penggunaan!

Jus juga memberikan anda peluang untuk mengambil banyak sayur-sayuran yang lebih banyak kebaikan dan buah-buahan daripada yang biasanya anda akan dapat mengambil keseluruhan, manakala juga memastikan bahawa anda sedang memakan banyak makanan mentah.

Tidak kira apa keadaan kesihatan individu sedang sekarang, ia adalah penting untuk ingat bahawa badan kita adalah sebahagian harta yang paling berharga, kita mempunyai dan harus dilayan seperti itu. Dengan itu, ia adalah mudah untuk memahami bagaimana penting untuk memastikan tubuh bersih melalui kerap membersihkan.
Jus yang membersihkan adalah salah satu cara terbaik untuk membersihkan badan anda daripada bahan kimia dan toksin yang telah terkumpul selama hayat anda.

Apabila badan anda menjadi tercemar, peluang untuk pelbagai penyakit-penyakit kejahatan badan adalah ketara lebih besar. Program detoksifikasi adalah benar-benar perlu untuk flush dan menyahtoksin bahan-bahan berbahaya, beracun yang telah dibina sepanjang hayat kami. Walaupun kanak-kanak akan menunjukkan kenaikan yang membimbangkan pendedahan dengan keracunan yang berbahaya seperti Mercury. Sekarang, 1 dalam setiap kanak-kanak yang 100 autistik. Kurang daripada 20 tahun yang lalu, ia adalah 1 dalam 10,000! Currenly kadar kanser adalah 1 daripada 4 manakala 100 tahun yang lalu, ia adalah 1 daripada 10,000.

Jus yang membersihkan adalah salah satu cara terbaik untuk membersihkan badan anda daripada dis-ease yang berbahaya menyebabkan toksin. Kebanyakan penyakit hari disebabkan oleh beban lampau toksin dan kekurangan nutrien dalam badan. Sayur-sayuran dan buah-buahan kami kini mempunyai lima puluh peratus kurang nutrien dan mineral kemudian ia pula lima puluh tahun yang lalu. Tanah kami menjadi kehabisan nutrien kerana semua toksik baja kimia yang disembur. Badan kita akan kekurangan nutrien penting yang akan membuatkan kita sihat dan bebas daripada penyakit. Itulah sebabnya mengapa jus setiap hari boleh membantu seseorang yang mengembalikan kesihatan mereka dan mendapatkan kembali perasaan bersemangat dan bertenaga. Bahkan seseorang yang menderita penyakit kronik boleh mendapat manfaat daripada jus.

Ada seorang doktor yang bernama Dr. Max Gerson yang kini telah meninggal dunia, tetapi mendapati bahawa jus yang cepat boleh membantu memulihkan orang daripada penyakit termasuk kanser. Gerson diet terdiri daripada jus setiap jam sepanjang hari. Nisbah kejayaan beliau mengubati orang daripada penyakit adalah sangat menakjubkan. Walaupun penemuan beliau mengancam keuntungan besar pharma jadi Dr. Gerson terancam dan dikejar Amerika Syarikat. Matlamat beliau adalah untuk mengubati orang-orang ini dapat diubati dan dia berjaya. Dia perlu memenangi harga Mulia keamanan tetapi beliau telah diseksa. Dr. Gerson ramai yang berjaya sembuh dan pesakit kanser yang banyak memiliki kehidupan mereka dengan doktor yang indah ini.

Jus bukan hanya untuk menyembuhkan penyakit tetapi ia juga boleh membantu dengan penurunan berat badan. Terdapat ramai orang yang terlibat dalam puasa jus dan jus senamrobik untuk menggugurkan pound yang tidak diingini. Sesetengah orang bertahan dengan hanya jus 1 hingga 5 hari. Manakala lain-lain cepat atau jus pesta seluruh bulan. Ini boleh membantu seseorang hilang cepat 20 paun sebulan.

Puasa Jus adalah apabila anda menghadkan diri pada jumlah jus yang boleh anda minum setiap hari. Manakala jus senamrobik adalah apabila anda minum jus seberapa banyak yang anda mahu pada siang hari. Jus boleh sayur-sayuran atau buah-buahan. Orang-orang yang sensitif kepada gula atau atau melakukannya untuk menurunkan berat badan perlu berpegang kepada kebanyakan sayur-sayuran jus.

Apabila membuat keputusan untuk melibatkan diri dalam jus anda perlu untuk mengetahui fakta-fakta penting tentang peralatan yang anda beli. Mesin juicing tidak semua dicipta sama. Mesin juicing yang paling murah di pasaran akan memusnahkan penting mineral dan nutrien di dalam jus tersebut. Ini adalah kerana ia bersemarak jus kerana ia mengeluarkan cecair. Anda ingin membeli pemerah yang akan jus sayur-sayuran dan buah-buahan tetapi mengekalkan nutrien penting dalam jus. Ini adalah benar-benar penting. Atau anda pada dasarnya akan jus tanpa sebab.

Bahagian atas juicers garisan terdapat Omega juicers. Saya percaya bahawa Max Gerson mengesyorkan Omega Juicers. Juicers-ekstrak jus yang menggunakan proses sejuk yang menyimpan dalam mineral dan nutrien penting dalam jus. Jus yang mesin ini boleh mengekstrak ini penuh vitamin dan enzim yang diperlukan yang kita semua perlu kekal sihat.

Mesin terbaik pada pendapat saya adalah Mesin Omega 8006. Mesin ini boleh mengisar sayur-sayuran berdaun seperti daun gandum, bayam dan kale. Kebanyakan juicers murah di pasaran tidak jus sayur-sayuran berdaun. Dan ini adalah sebahagian daripada sayur-Tempahan nutrien tebal sayuran yang anda mahu dalam diet anda. Makanan mentah adalah makanan yang terbaik untuk memastikan anda rasa kedudukan tertinggi. Jika anda ingin berasa bertenaga dan muda, anda perlu memulakan atur cara juicing. Jika anda tidak berasa lebih baik selepas sebulan jus kemudian anda mungkin akan menggunakan Mesin salah.

Sila lihat pautan di bawah untuk maklumat lanjut mengenai jus dan Omega yang jus produk:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *