Jus MonaVie dengan bahan-bahan Amazon Acai Berry

Jus MonaVie dengan bahan-bahan Amazon Acai Berry

MonaVie merupakan minuman suplemen pemakanan yang mengandungi Acai berry dan 18 antioksidan tinggi yang lain dan buah-buahan yang berkhasiat untuk produk yang lazat dan berkhasiat. Melalui beku eksklusif pengeringan proses yang digunakan pada buah-buahan, mereka akan dapat mengekalkan nilai-nilai pemakanan mereka dan tahap antioksidan yang tertinggi, gram bagi gram buah-buahan atau sayur-sayuran yang diuji untuk skor ORAC.

Ini adalah cukup menakjubkan apabila ia datang kepada nilai pemakanan Acai berry semata-mata. Buah hairanlah ini baru datang dari hutan di Brazil hujan, di mana pokok kelapa sawit yang khas berkembang yang menghasilkan sumber tenaga dan pemakanan ini boleh diperbaharui. Ia mengandungi antioksidan, anti-inflammatories, asid lemak omega 3, 6 dan 9, asid amino, polyphenols dan tinggi vitamin A & C.

Acai berry adalah diet tribesmen Brazil yang akan pergi acara mencari karun panjang dan memberi tenaga dan kecergasan yang muda. Sebaik sahaja penemuan ini telah dibuat oleh komuniti saintifik, ia menjadi satu sumber ekonomi yang telah diperbaharui, dan secara mendadak berhenti penuaian hutan untuk balak. Berry ini bukan sahaja memberi faedah pemakanan yang hebat, tetapi telah menyelamatkan hutan hujan Amazon, dan menjadi satu faktor ekonomi yang penting di Brazil.

Satu lagi Brazil super makanan, camu camu buah-buahan juga terkandung dalam gabungan MonaVie, dan segala pujian kuasa antioksidan dikenali buah-buahan lain seperti blueberry, pomegranates dan Acai berry. Produk pertama terkena pasaran pada awal tahun 2005, dan telah menjadi peneraju awal dalam pasaran produk Acai Berry semakin berkembang.

MonaVie mempunyai Lembaga Penasihat Saintifik mereka sendiri, dan campuran yang dirumus untuk nilai pemakanan yang maksimum. Dengan mengambil 2-4 auns minuman saya setiap hari, anda akan melihat keputusan dalam jumlah masa yang singkat. Laporan orang ramai yang merasa lebih tenaga, kurang tertekan dan berjaga-jaga yang lebih banyak manakala jangka panjang penggunaan produk melihat penurunan berat badan dan anti-penuaan keputusan. Produk-produk yang menawarkan keseluruhan rasa kesejahteraan dan kesihatan yang lebih baik.

Monavie, penyata misi Syarikat adalah untuk mengubah dan memperbaiki kehidupan dengan memperkenalkan produk pemakanan yang unik, menawarkan satu peluang perniagaan yang menguntungkan dan memberikan kembali melalui inisiatif-inisiatif kebajikan. Projek M.O.R.E. memberi makanan, pakaian, tempat tinggal dan pendidikan kepada kanak-kanak kurang bernasib baik di seluruh dunia. Selain manfaat indah Acai berry telah diberikan kepada orang-orang Brazil dan alam sekitar, MonaVie menyumbang bahagian mereka yang adil dari keuntungan mereka, serta.

Bagaimana minuman yang begitu baik untuk anda melakukan kebaikan yang begitu banyak untuk begitu banyak orang lain di dunia?

Ramai daripada pengedar bebas MonaVie mempunyai kisah kejayaan mereka sendiri, selain daripada faedah-faedah yang mereka dapatkan daripada mengambil MonaVie aktif untuk kesihatan sendi dan Pulse jus Monavie untuk kesihatan kardiovaskular. Perniagaan menggalakkan pemasaran rangkaian hubungan dan mereka menawarkan satu program-program pampasan yang terbaik untuk pelbagai peringkat pemasaran, dengan 8 program insentif dan Suruhanjaya 50% dibayar dalam komisen pengedar.

Jus MonaVie menawarkan banyak faedah kesihatan, peluang perniagaan rumah yang baik, dan ia adalah cara untuk membuat sumbangan amal untuk dunia dan masyarakat Brazil di mana dunia yang paling berkhasiat makanan, Acai Berry, tumbuh.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *