Jus bagi resipi kehilangan berat badan yang anda boleh cuba

Jus bagi resipi kehilangan berat badan yang anda boleh cuba

Apabila minum jus sayur-sayuran dan buah-buahan sama ada untuk menurunkan berat badan, membetulkan keadaan atau menyahtoksin sistem, anda harus dalam Kesihatan yang baik sebelum anda memulakan atur cara itu. Jika anda mempunyai masalah berkaitan perubatan, jelas program ini dengan doktor anda terlebih dahulu. Jika anda memutuskan untuk mencuba juicing diet untuk menurunkan berat badan, ingat bahawa hanya minum jus untuk menurunkan berat badan atau puasa dan minum jus bukanlah satu diet yang mencukupi untuk ikut, anda akan kekurangan nutrien inportant untuk badan anda dan meletakkan kesihatan anda pada risiko pada masa yang sama. Bahagian paling teruk itu adalah bahawa jika anda mengharungi sebarang kesulitan dan benar-benar mengurangkan berat badan, anda akan dengan cepat meletakkan semua kembali dengan faedah.

Untuk memulakan jus berat kehilangan program pertama cuba hanya mempunyai satu jus minum kira-kira setengah jam sebelum makan, Makan tengahari atau makan malam. Jus segar akan bertindak sebagai penahan selera dan diharapkan akan membantu anda untuk makan kurang pada makan. Anda mungkin ingin memulakan akan jus buah-buahan kerana ia sedap dan lebih mudah untuk mengambil, kemudian mula menambah sayur-sayuran yang satu pada satu masa kepada jus buah-buahan. Kerana anda menjadi biasa mula rasa yang mengeluarkan buah-buahan dari jus sehingga anda mempunyai kombinasi yang betul yang anda menikmati atau bahkan pergi semua sayur-sayuran sehari dan campuran yang seterusnya.

Campuran jus buah-buahan asas untuk memulakan dengan menggunakan bahagian-bahagian yang sama Strawberi, kiwi, mangga dan oren. Kira-kira secawan setiap adalah satu ukuran yang baik atau hanya menggunakan 6 Strawberi, kiwi 2, mangga 1 dan 1 oren. Sesuaikan rasa anda. Seterusnya menggantikan lobak merah 2 atau 3 bagi salah satu sayur-sayuran, maka hujung-batang yang saderi untuk satu sama lain, bergerak ke atas segelintir bayam dan kentang manis kecil walaupun. Cuba menambah apa yang anda nikmati. Cuba simpan lobak merah di dalam campuran dan bahkan beberapa sprigs pasli untuk campuran Tambah yang seperti ini telah telah menunjukkan suppressants selera makan yang baik.

Seperti yang anda meneruskan program penurunan berat badan, anda boleh mula untuk menggantikan satu hidangan dengan minuman jus. Ada yang merasakan bahawa Sarapan Pagi adalah yang paling mudah untuk menggantikan kerana ramai orang skip sepenuhnya atau hanya merebut sepotong roti bakar atau segelas jus oren kerana mereka meluru keluar pintu, yang sudah tentu perkara yang salah perlu dilakukan kerana ia membawa kepada pagi pertengahan takungan tenaga dan lapar, yang menyebabkan anda menuju ke dalam Mesin Layan Diri yang terdekat atau kedai Snek untuk cepat Pilih saya naik dan banyak kalori kosong, yang menyebabkan anda untuk meletakkan berat badan yang lebih.

Satu pagi jus untuk resipi kehilangan berat badan boleh termasuk 2 buah oren, 1 cawan tembikai cantaloupe, 1/2 cawan Strawberi, 1 1/2 cawan blueberry dan pisang yang. Ini akan membantu mendapatkan anda melalui pagi dan mudah-mudahan mengelakkan waktu pertengahan takungan dan lapar. Jika anda rasa anda memerlukan lebih banyak tenaga, campuran protin rendah kalori jika boleh ditambah jus selepas ia datang daripada the juicer. Untuk lebih banyak serat dalam diet anda, anda boleh menambah beberapa pulpa ini dari the juicer kembali ke dalam minuman anda atau hanya menggunakannya dalam resipi lain seperti sup atau pun roti.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *