Jurulatih peribadi NYC mendedahkan pendekatan holistik untuk berdiet dan Kecergasan

Jurulatih peribadi NYC mendedahkan pendekatan holistik untuk berdiet dan Kecergasan

Sebagai NYC seorang jurulatih peribadi untuk lebih satu dekad yang saya tahu itu mempunyai kehidupan yang sihat dan bahagia adalah semua tentang menggabungkan diet yang sihat dan kecergasan. Sebahagian daripada kita akan memilih salah satu daripada bahan-bahan, sama ada diet atau kecergasan dan senaman. Kanak-kami akan kanak kita berfikir bahawa hanya mempunyai diet yang sihat tanpa senaman yang cukup baik atau bekerja seperti orang gila untuk memberikan pampasan bagi tabiat makan yang buruk saja. Itulah jauh dari kebenaran. Tabiat makan yang baik dan senaman yang kerap adalah formula ajaib.

Kini ianya tidak mustahil untuk menurunkan berat badan dengan hanya menumpukan kepada mengurangkan kalori anda ekstrim tetapi hati anda boleh masih boleh tersumbat dan badan anda tidak hadir daripada mucle nada. Bagi orang-orang yang menjalankan seperti orang gila, jika cara anda makan terlalu banyak anda tidak akan nampak ganjaran dari semua masa yang dihabiskan dengan pelatih anda atau masa yang dihabiskan di studio kecergasan atau gimnasium.

Dalam kerjaya saya sebagai jurulatih peribadi NYC, saya telah melihat wanita sangat kurus yang telah Diet seumur hidup tetapi tidak dapat berjalan blok tanpa huffing dan puffing atau tidak boleh mengangkat beg 20 paun barangan runcit dengan kemudahan yang lengkap. Dan pada lain-lain saya telah melihat orang-orang yang tabiat senaman 6 hari seminggu untuk sekurang-kurangnya satu jam sehari tetapi mereka makan berlebihan dan dianggap dalam kategori berat badan berlebihan kerana mereka makan.

Apabila ia datang untuk mencapai yang lengkap holistik kehidupan yang sihat dan patut anda perlu incoporate kedua-dua bahan. Mula bergerak badan anda. Menggabungkan senaman kardiovaskular untuk mengekalkan jantung kuat dan tekanan darah rendah. Mengangkat berat untuk mempunyai sebuah badan yang kuat yang boleh bergerak dengan pantas dan mengelakkan teras yang semakin lemah.

Sebelum saya NYC jurulatih peribadi saya dibeli ke mitos ini pelik tetapi ia seolah-olah tergantung. Satu paun otot seberat kurang dari satu paun lemak. Itulah yang benar-benar palsu. Satu paun otot mengambil ruang yang kurang daripada satu paun lemak. Saya agak akan mempunyai lebih banyak otot daripada lemak kerana saya akan mampu untuk membakar lebih banyak kalori pada siang hari, semasa saya pergi tentang perniagaan saya. Saya akan rasa lebih bertenaga dan kuat semua sepanjang hari dan saya akan kelihatan lebih baik. Berdiet sahaja tidak melakukan segala-galanya. Ia akan membantu anda menurunkan berat badan tetapi jika anda hanya sedang berdiet, anda akan kehilangan otot perlu, penting yang diperlukan untuk fungsi optimum.

Ingat bahawa walaupun anda incoporating anda program latihan rintangan baru anda mungkin akan kehilangan lemak maka tubuh akan mengecut tetapi ia tidak akan menunjukkan jika anda hanya menggunakan skala. Jadi pastikan bahawa anda ingat skala bukanlah sebuah penunjuk yang hebat dalam menunjukkan kemajuan anda. Ia adalah penting bahawa anda terus semangat anda sebagai positif yang mungkin semasa anda bekerja mencapai matlamat anda kecergasan dan kesihatan. Menjadi tumpuan pada nombor pada skala yang kecewa boleh mudah melencong anda luar trek yang tidak mampu untuk kembali. Alat-alat yang baik untuk menunjukkan kemajuan sebenar anda adalah bagaimana Seluar anda sesuai dengan anda sekitar pinggang dan paha, ukuran lilitan menggunakan pita pengukur atau pun mengambil gambar secara bulanan.

Dieting dan kecergasan adalah hubungan yang yang anda perlu faham untuk mencapai matlamat kesihatan dan kecergasan yang diingini anda. Tanpa salah satu, anda tidak boleh mempunyai yang anda benar-benar inginkan. Menggabungkan kedua-duanya akan memberikan anda keputusan yang ajaib tetapi meninggalkan salah satu akan memberi anda ibarat badan. Mengambil dari ini pelatih peribadi NYC. Mempunyai pendekatan yang holistik untuk gaya hidup sihat dan sesalur dengan menggabungkan diet dan senaman adalah satu kemestian untuk hasil yang menakjubkan!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *