Juruhebah radio dan bekas Obama gemerincing penulis yang membantu orang lain dalam krisis

Juruhebah radio dan bekas Obama gemerincing penulis yang membantu orang lain dalam krisis

Tengah-tengah krisis – samada besar atau kecil – perkara-perkara yang kelihatan suram. Asli Chicago, usahawan dan radio menjadi tuan rumah hijau JA, hampir segala-galanya dalam hidupnya adalah dalam krisis. Gagal perkahwinan, ailing ibu, halangan perniagaan dan belum selesai kehilangan rumahnya dibawa pada malam tidur banyak. Buat pertama kalinya beliau mempersoalkan bagaimana hidupnya selesa sekali adalah kini dalam bahaya daripada masalah kewangan. Dalam hanya beberapa tahun yang pendek dunia beliau pergi daripada menjadi dalang di sebalik kini Presiden Barack Obama slogan kempen yang bersejarah, “Ya kami boleh,” untuk jumlah tidak menentu.

Dibangkitkan dalam memupuk satu, kelas pertengahan, kesedaran sosial, rohani berasaskan keluarga Bahasa Melayu; Hijau kembali kepada keluarganya. “Saya memberitahu yang menjadi panduan saya untuk memperjuangkan kehidupan saya telah bekerja untuk yang mengorbankan ibu bapa saya untuk saya dan adik-beradik saya telah.” kata Green. Diciptakan dipukul oleh ekonomi yang irrigation seperti banyak orang lain, AC kembali sendiri untuk memastikan kehidupan beliau pernah dan untuk masa hadapan bahkan lebih mendapat kewangan yang stabil. Dia berpindah dari perkahwinan beliau kepada anaknya, bantuan yang diterima dengan berhati-hati daripada dewa ibu dan dijanjikan jika beliau menemui satu cara untuk menyelamatkan rumahnya daripada perampasan bahawa dia akan membantu orang lain Simpan rumah masing-masing terlalu co-parent.

AC berkata, “krisis saya meletakkan saya dalam penjajaran yang terus hidup saya sentiasa dikenali Allah telah di simpan untuk saya.” Apa yang dia tidak tahu adalah bahawa menyelamatkan rumah beliau, beliau akan berakhir sehingga hosting warganegara yang membawa nama beliau, “Itu menunjukkan hijau JA.” Apa yang bermula sebagai platform baginya peguam bela dan mendidik pendengar pada wabak perampasan telah menjadi rancangan radio Nasional, penyiaran sebagai satu mate kadar untuk The Tom Joyner pagi menunjukkan dan The Michael Baisden menunjukkan. “Dalam AC hijau Tunjukkan,” adalah gabungan muzik, Hiburan, maklumat dan Pemerkasaan. Crooners R&B, Charlie Wilson dan Kem, Injil sensasi Kirk Franklin dan Mary Mary, pelakon pelakon komedi Kim Coles dan pelakon Jimmy Jean Louis yang memenangi Anugerah Grammy terdapat rakan yang hadir.

Sejak empat tahun yang lalu, hijau telah pergi dari hampir kehilangan segala-galanya untuk menurunkan apa-apa. Beliau secara terbuka mengakui bahawa beliau telah mendapat lebih banyak daripada telah melalui krisis peribadi beliau dan bersyukur bahawa beliau kini kesan kehidupan berjuta-juta orang.
Selaras dengan misi program beliau untuk memaklumkan, melayan dan boleh mengubah hidup, AC telah bermula Nya “Back2Zero: mengambil nyawa anda ke peringkat seterusnya” siri, dengan pakar-pakar terkemuka seperti pengurus kewangan peribadi, AKA The wang jurulatih, Lynnette Khalfani-Cox, penulis dan VH-1 “Celebrity patut” bermastautin doktor kelab, Dr. Ian Smith dan banyak lagi, untuk membantu pendengar yang hidup mereka yang optimum. Siri ini akan mencapai kemuncaknya pada bulan Februari dengan penampilan pertama JA buku “Back2Zero: menang terhadap kemungkinan semua.” AC telah mengambil gaya penghantaran dari rancangan radio beliau ke halaman bukunya untuk menggalakkan orang ramai untuk menentang maju dan mencapai potensi yang tertinggi, sama ada dengan mereka kerjaya, kewangan, Kesihatan, hubungan atau penglibatan sosial beliau terus maju, bersungguh-sungguh.

Apabila AC mula menunjukkan beliau, beliau masih dalam krisis beliau dan tidak tahu bagaimana perkara-perkara yang akan kehadiran; Namun pun begitu, katanya, dan dengan kejayaan beliau, beliau terus berkata, “saya akan menjadi pemenang dan bukan mangsa. Saya mahu melihat perubahan. Hidup seperti kita sekali tahu ia tidak akan menjadi lagi. Tetapi kehidupan kami yang layak menunggu kita menuntut ia.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *