Jumperoo oleh Fisher harga

Jumperoo oleh Fisher harga

Jumperoo Forrest hujan oleh Fisher harga adalah setakat Jumperoo paling popular. Jumperoos lain oleh Fisher harga termasuk ketawa dan belajar, Sky Blue Planet yang berharga, Luv U Zoo, Pasir berharga Planet Khaki dan Jumperoo haiwan comel mereka yang terkini mengikut harga Fisher.
Kami akan menyediakan beberapa produk huraian dalam perenggan yang berikut supaya anda dapat memilih Jumperoo sesuai untuk anda dan bayi anda.

Jumperoo hutan hujan akan memperkenalkan bayi anda kepada tempat yang menarik yang penuh dengan tempat-tempat menarik yang eksotik dan bunyi dan banyak bersenang-senang lompat yang selamat.
Satu kanak-kanak anda seharusnya berkebolehan untuk memegang beliau atau kepalanya sehingga tanpa bantuan kerana mereka melompat naik dan turun dalam Jumperoo itu. Ia adalah juga dinasihatkan bahawa anak kecil anda tidak lagi dapat memanjat keluar atau berjalan kaki dari jumperoo itu.
Sebagai dengan semua Jumperoos bayi anda akan diransang oleh pilihan permainan interaktif dan merangsang pergerakan untuk membantu menggalakkan pembangunan yang sihat bagi orang-orang muda.
Faedah-faedah yang cepat
Jumperoo yang membantu menggalakkan pembangunan yang sihat.
Terang muzik warna dan menyeronokkan melibatkan diri mereka mata dan telinga
Jumperoo itu adalah tempat yang selamat dan selesa untuk kanak-kanak untuk duduk dan bermain memberikan anda sedikit rehat serta kegiatan
Jumperoo oleh Fisher harga menggalakkan keselesaan dan Keselamatan

Jumperoo hutan hujan adalah tempat yang selamat dan selesa untuk bayi anda duduk dan bermain, sama ada ia kekal untuk jangka masa yang pendek atau panjang bergantung kepada kegiatan mereka.
Dua daun lembut melanjutkan dari kerangka untuk mewujudkan seorang kanopi overhed dengan mainan lembut yang berjela-jela turun untuk bersenang-senang Kelawar di Main.
Kerusi putar dan dilengkapi dengan spring lembut meliputi untuk menjaga jari little selamat dari mencubit. Anda juga boleh Laraskan ketinggian sebagai Jumperoo itu datang dengan 3 tahap ketinggian yang berbeza yang membolehkan anda patut adat bayi anda untuk Jumperoo itu.
Jumperoo oleh Fisher Main harga-merangsang dan interaktif

Segala-galanya bayi anda memerlukan ketika bermain boleh didapati dalam Jumperoo hutan hujan ini. Rangka bentuk baru dengan kedua-dua membolehkan anda untuk membuka ia dari bahagian atas, dan membolehkan Ijazah 360 berputar kerusi supaya bayi anda boleh bermain dan berinteraksi dari mana-mana pihak.
Yang menyeronokkan kerusi dan mainan yang berbeza di lima lokasi terakhir jumperoo itu akan melibatkan bayi anda dari semua arah. Mainan yang diletakkan di bahagian hadapan juga akan bergerak secara elektronik dan muzik dan lampu juga boleh diaktifkan oleh bayi yang berputar gendang. Ibu bapa juga boleh membantu untuk mengaktifkan, muzik dan lampu dan mereka akan lepas 4 minit.
Bayi anda juga akan menikmati bermain dengan haiwan yang berbeza Jumperoo hutan hujan yang banyak dan mainan, termasuk bobbling Gajah, monyet yang berayun dari pokok, burung Nuri tergantung daripada bar manik, bola manik jelas berputar, seekor harimau yang bermain Sembunyi dan mencari cicak berputar yang membuat bunyi rattling, sebuah mainan tethered chew dan tindanan kerepek dengan grafik yang menarik perhatian bagi bayi untuk meneroka.
Jumperoo oleh Fisher harga-menggalakkan pembangunan yang sihat
Rainforest Jumperoo direka untuk menggalakkan pembangunan yang sihat.
1.Moving, Tmn, dan melompat pelompat bayi yang meningkatkan kemahiran motor kaki dan lengan.
2. Kedua, pelbagai tekstur yang dicampurkan ke dalam mainan hutan hujan menyediakan tangan rangsangan, manakala yang terang muzik warna dan menyeronokkan melibatkan deria visual dan pendengaran anak anda.
Sistem pendidikan ini juga meningkatkan pembelajaran melalui penemuan; tindakan bayi membuat perkara-perkara yang berlaku, membantu beliau untuk memahami sebab dan akibat.
Akhirnya, mencapai dan menggenggam ke mainan pelompat bayi dalam memupuk koordinasi mata-tangan.
Mudah untuk menggunakan, mengalih dan Menyimpan
Anda akan menghargai memuat-turun cepat dan mudah-alih Rainforest Jumperoo oleh Fisher pivots harga dalam rangka untuk kedudukan yang bersarang supaya ia boleh menjadi agar apabila tidak digunakan, dan ia hanya folds supaya anda boleh menjalankan ia dari bilik ke bilik. Dan pintu tidak diperlukan untuk menggunakan ini jumperoo, menjadikan ia mudah untuk menetapkan mana-mana sahaja.
Jumperoo hutan hujan merangkumi Pengesan pergerakan yang menggalakkan anak-anak dengan memberi mereka ganjaran dengan lampu dan bunyi ketika mereka melompat, mempunyai kapasiti berat 25 paun dan ketinggian maksimum 32 inci, dan memerlukan tiga bateri “AA” (tidak disertakan). Ia juga langkah-langkah 32.0 x 43.125 x 37 inci (WxHxD).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *