Juicers Lalanne jek – resipi dengan kanak-kanak dalam otak

Juicers Lalanne jek – resipi dengan kanak-kanak dalam otak

Jack LaLanne Juicers benar-benar adalah cara yang baik untuk memperkenalkan kelebihan sihat memakan buah-buahan dan sayur-sayuran bersih untuk anak-anak anda. Buah-buahan seperti epal, anggur merah, Strawberi, nenas, tembikai, dan citrus adalah sangat baik untuk jus dan kanak-kanak seperti rasa manis. Untuk mereka yang serius ingin menjadi sihat bersama-sama dengan yang kecil sneaky serta mempertimbangkan menggabungkan hijau dalam jus manis dengan keluar mengumumkan kepada anak-anak anda. Sayur-sayuran seperti lobak merah, seleri, gamat, tomato, kale (brokoli dan bayam), limau nipis, dan ubi keledek adalah bahan tambahan yang sangat baik dan mereka tidak mengubah rasa manis buah-buahan.

Bermula dengan anak-anak anda sebelum ini menikmati perisa, menambah beberapa unsur-unsur baru yang boleh menjadi baik bagi mereka dan kemudian anda akan dapat untuk cawangan keluar ke dalam komponen-komponen lain tambahan eksotik yang anak-anak anda mungkin tidak tahu tetapi boleh mengetahui seperti dahulu atau apabila diadun dengan berkesan. Perkara yang penting untuk berjaya memperkenalkan perisa baru untuk kanak-kanak kecil adalah dengan menjalankan teknik-teknik yang kecil dan hanya satu rasa yang baru pada satu-satu masa. Kadang-kadang juga jauh boleh menghidupkan mereka hadir dari cuba faktor-faktor yang baru dalam apa jua cara. Apabila memperkenalkan sayur-sayuran untuk anak-anak anda muda tanpa mengira sama ada dalam jus yang sangat atau sebagai sebahagian daripada hidangan, anda akan cepat mendedahkan bahawa sayur-sayuran yang manis seperti ubi keledek, jagung, dan lobak merah pergi jauh lebih baik daripada perisian sayur-sayuran seperti kacang pea atau kacang hijau.

Apabila membeli bagi elemen-elemen untuk menjadi juiced, mengikut komuniti yang berkembang sayur-sayuran dan buah-buahan kerana mereka adalah jauh lebih segar daripada barang-barang yang telah diangkut dengan bahagian-bahagian lain dari negara atau perkara-perkara yang diimport dari negara-negara lain. Apabila unsur-unsur yang menyegarkan tidak akan musim, dalam tin atau sejuk beku dalam mendapatkan pekerjaan yang dilakukan hanya juga tetapi memastikan anda Nyahsejuk bekukan semua komponen yang beku sebelum anda tempat mereka dalam the juicer. Mengalirkan cecair dari perkara-perkara yang dalam tin sebab yang banyak cecair lengkap gula semasa dalam keadaan buah-buahan dalam tin seperti peaches atau nenas dan lengkap kanji dalam keadaan daripada sayur-sayuran seperti kacang dan keledek.

Berikut adalah beberapa kanak-kanak sihat mesra juicing resipi cadangan:

Kejutan manis nenas
nenas bersih satu atau dua tin Nenas (disalirkan)
satu ubi keledek
empat buah oren yang ketara

Invention Kiwi manis
empat buah masak per
Pangsapuri empat
2 biji epal yang sedikit

Kegembiraan yang lazat
tiga lobak merah
oren sederhana dua
satu tangan lengkap daripada anggur (merah atau putih)
satu epal yang sederhana

Resepi seperti ini adalah tempat yang sangat baik untuk memulakan semata-mata kerana mereka semua menangani bahan tidak popular. Ubi keledek, kiwi, dan lobak merah akan perisa biasa yang anak-anak muda mungkin ditempohi bereksperimen dengan atau tidak akan suka. Resipi ini mendapat rasa ini dan Campurkan atau menyembunyikan mereka menggunakan buah-buahan kemanisan masing-masing. Anak-anak anda dalam akan tahu perbezaan ada cara. Menggunakan resepi ini sebagai peringkat yang bermula dan bereksperimen dengan komponen-komponen lain yang anda rasa anak-anak anda akan suka. Jus pencapaian memerlukan adunan perisa yang anda biasanya tidak akan menggabungkan secara kolektif dan menghasilkan rasa yang sangat baik. Apabila beberapa jus saya kekurangan kemanisan, saya hanya menggabungkan di simpan yang sangat kecil yang membeli jus semata-mata untuk pastikan saya boleh menang semua di excess.

Jack LaLanne kekuatan Juicers termasuk mudah untuk akses pulpa Pemungut yang menghasilkan kuantiti pulpa yang hebat dari anda komponen yang anda mungkin mempunyai juiced. Saya menggunakan pulpa yang melahirkan purees, sup, harga rendah, dan dalam sesetengah kes mufin. Prospek adalah tak terbatas dan sepenuhnya sebanyak anda. Saya mahu anda beberapa pengalaman juicing yang hebat dan mungkin juicer kekuatan anda menyesuaikan kewujudan anda sebagai dengan banyaknya kerana ia telah berubah lombong dan yang saudara-mara saya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *