Jow Da Edit – Liniment Cina kuno untuk kesihatan dan penyembuhan

Jow Da Edit – Liniment Cina kuno untuk kesihatan dan penyembuhan

APAKAH JOW DA EDIT?

Edit Da Jow benar-benar diterjemahkan kepada “kecederaan mengeluarkan wain” atau “besi memukul wine”. Liniments herba ini telah digunakan oleh sami Cina kuno dan herba selama beberapa ribu tahun! Edit Da Jow tidak biasa di Amerika Syarikat Walau bagaimanapun, seluruh dunia, ia digunakan dalam kebanyakan masyarakat.

Menurut budaya rakyat Cina, formula herba ini telah digunakan untuk membantu menggagalkan kecederaan, menetapkan segala macam penyakit fizikal dan melambatkan proses penuaan. Di Amerika Syarikat, edit Da Jow telah meresap masuk ke dalam pelbagai jenis seni mempertahankan diri, yoga, meditasi dan komuniti perubatan alternatif yang membawa kepada kejayaan luar biasa!

MENGAPA JOW DA EDIT?

Setiap kali kita bergerak, kita gunakan bersama. Lebih banyak kita bergerak, haus dan lusuh yang lebih banyak badan kita orang. Badan anda adalah seperti mesin yang paling kompleks yang boleh dipikirkan. Seperti yang anda tahu, Semua bahagian yang bergerak memerlukan penyelenggaraan.

Mengapa Adakah orang berhenti mengejar nafsu mereka? Kerana mereka secara fizikal tidak. Bagaimana rasa itu? tak baik. Orang tidak bermain golf kerana belakang mereka mengagak… Kebanyakan orang berhenti menari kerana kecederaan yang pinggul atau kecederaan lutut. Pencinta Tenis berhenti semangat mereka, mengapa? Tenis siku! Apa juga adalah discomforting adalah bahawa ia mengambil masa lebih lama untuk badan anda untuk pulih dari kecederaan dan latihan yang lebih sukar seperti yang anda umur.

Jow Da Edit bukan Bengay, Icy-panas dan dalam itu?

Satu perkataan. Semula jadi. Herba membuat Jow Da Edit dengan mencabut herba ke dalam arak. Lebih semula jadi sesuatu, baik ia akan untuk badan anda.

APABILA SAYA MENGGUNAKAN JOW DA EDIT?

Menggunakannya sebelum dan sebelum senaman, yoga dan Tafakur, Kung fu, dan kemudian sebelum pergi ke katil. Menggunakannya apabila anda mendapat sakit, tetapi lebih penting, gunakan membina badan anda untuk meningkatkan daya tahan anda untuk kerosakan dan kesan. Hanya Sapukan di mana ia paling. Cuba gunakan Jow Da Edit:
-Pada leher dan bahu untuk mencairkan cara mereka tekanan knot.
-Pada menyakitkan bersama kecederaan yang menghalang anda daripada berada dalam permainan.
-Pada yang throbbing punggung yang telah melalui 2 jam memandu.

Lebih baik lagi, gunakan Jow Da Edit:
-Sebelum dan selepas Yoga untuk menendang itu membuat takuk
-Recuperating lebih cepat daripada yang marathon atau triathlon yang
-Peribadi kegemaran saya, sebelum, semasa dan selepas Kung Fu!

DI MANAKAH SAYA BOLEH MENDAPATKAN JOW DA EDIT?

At herba tempatan anda, tetapi anda adalah lebih baik dalam talian. Hanya tahu terdapat hanya beberapa sumber yang tulen. Secara jujur, Terdapat pelbagai peringkat Jow Da Edit. Perlu berhati-hati bahawa Formula terharga jarang dikongsi di luar keluarga. Semasa carian anda, anda mungkin akan stumble atas beberapa senarai bahan percuma, ingat ada tiada nilai di sebalik percuma. Sama seperti terdapat barang-barang kemas palsu, knock off Nike pakaian, keju tiruan dan mahu to-be Martins Doc, kombinasi herba purba ini telah share adil mereka olok jenama. Membayar kadar Jow Da Edit asli jika anda benar-benar ingin mengalami keputusan yang dibuat-buat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *