Jon bintang-bintang realiti TV dan Kate mengambil alih majalah selebriti

Jon bintang-bintang realiti TV dan Kate mengambil alih majalah selebriti

Rancangan pada masa ini adalah salah satu program diberi penarafan tertinggi pada TLC dan Perdana musim kelima, yang disiarkan pada 25 April 2009, dapat dilihat oleh penonton rekod 9.8 juta, menunjukkan yang paling ditonton petang itu termasuk siaran televisyen, dua kali penonton sebagai rancangan sebelumnya siri tinggi.

Papar, yang pada asalnya disiarkan atas penemuan Kesihatan tetapi telah disiarkan di TLC bagi lima musim, chronicles kehidupan harian dalam keluarga Gosselin: ibu bapa Jon dan Kate dan lapan anak mereka — sekumpulan gadis-gadis persaudaraan berkembar dan satu set sextuplets (tiga perempuan dan tiga lelaki, Semua persaudaraan). Menunjukkan tumpuan cabaran menaikkan beberapa kanak-kanak dan difilemkan tiga hari seminggu.

Pada April 2009, majalah selebriti melaporkan bahawa Jon Gosselin mempunyai hubungan selepas beliau dilihat dan gambar meninggalkan Parti dengan seorang wanita. Pasangan itu menafikan dakwaan hubungan itu, menyatakan kepada berbagai majalah wanita Jon Gosselin kiri dengan adalah rakan lama. Pasangan itu dialamatkan isu di Perdana musim lima acara mereka.

Selepas tuduhan-tuduhan hubungan bermula pada April, berduyun pemerhatian awam dan media membuka Jon dan Kate; antara April dan Jun 2009 pasangan muncul lebih sarung majalah selebriti dan outsold darlings saya kerap selebriti kulit majalah, Angelina Jolie dan Brad Pitt. Majalah selebriti ini termasuk orang majalah, & gaya hidup majalah, OK! majalah kami mingguan dan majalah.

Pada bulan Mei, Kate Gosselin muncul di muka depan majalah di bawah tajuk yang orang “kita mungkin keempat.” Dalam cerita perlindungan, Kate Gosselin bercakap secara terbuka dan secara langsung dengan selebriti majalah mengenai keadaan perkahwinan pasangan; Jon kekal senyap mengenai perkara itu.

Dalam June Jon Gosselin muncul di muka depan majalah di bawah tajuk yang orang “cukup sudah cukup.” Dalam kisah-kisah perlindungan, Jon bercakap dengan orang majalah dan menafikan tuduhan bahawa pasangan adalah mengeksploitasi kanak-kanak mereka dengan meneruskan persembahan.

Juga pada bulan Jun, selepas Jon Gosselin membuat kenyataan flippant tentang anak-anak Gosselin yang kasar dengan Shepherds Jerman dua Keluarga, berperikemanusiaan masyarakat tempatan menerima banyak panggilan daripada aktivis haiwan yang bimbang tentang anjing-anjing dan keselamatan kanak-kanak. Gosselin bertindak dengan membuat kenyataan bahawa terdapat tiada penganiayaan yang berlaku, orang majalah dilaporkan.

Baru-baru ini, Gosselins yang telah muncul di muka depan hiburan majalah, hiburan mingguan, di bawah tajuk yang “terbaik dan paling teruk rancangan realiti TV.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *