Jintropin Hgh Pro & kontra

Jintropin Hgh Pro & kontra

Pertama, anda mungkin tertanya apa singkatan ‘HGH’ ini sebenarnya singkatan? Yang akan menjadi ‘ hormon pertumbuhan manusia ‘. Inilah yang berlaku secara semulajadi hormon yang dibuat dalam pituitari (dalam otak), kawasan-kawasan dimana kesan difikirkan untuk dikaitkan dengan mencari Muda (dan memperlahankan proses penuaan), penyelenggaraan memandu seksual, tenaga/ketahanan am, pertumbuhan otot dan perasaan kesejahteraan.

Ia tidak mungkin, pada masa ini, kedengaran seperti beberapa jenis pseudo-medicine mistik, tetapi HGH telah (dan adalah) ditetapkan bagi beberapa keadaan perubatan, termasuk kegagalan buah pinggang, Sindrom Turners dan penggalakan pertumbuhan semula otot dalam penghidap AIDS.

Sudah tentu, ia dikaitkan kepada apa-apa cara sifat mental dan fizikal yang wajar (seperti yang tertera di atas) yang ianya juga popular sebagai suplemen, di luar perubatan yang penting. Sebagai contoh, mereka yang ingin mengurangkan lemak badan dikenali untuk mengambil HGH kerana ia memaksa badan untuk membakar lebih banyak tenaga (dan oleh itu menghapuskan lemak).

HGH juga digunakan oleh mereka yang ingin meningkatkan otot besar-besaran (pertumbuhan otot adalah salah satu daripada sifat-sifatnya), dan juga sebagai bantuan yang besar kepada orang-orang rejim (ia dikaitkan dengan peningkatan stamina dan keupayaan umum penggunaan meningkat).

Jintropin adalah sebuah HGH yang amat mujarab, yang dihasilkan di China (di mana ia mendakwa tiga suku daripada syer pasaran HGH), yang merupakan asid amino 191 (semulajadi). Jintropin boleh digunakan sebagai HGH di kawasan-kawasan yang dinyatakan di atas dan banyak lagi.

Terdapat aspek-aspek positif yang tidak terkira banyaknya HGH, dan (sehingga dengan semua perkara yang baik), bilangan orang-orang yang negatif. Di sini, ini akan digariskan.

Hormon pertumbuhan manusia Jintropin mengurangkan lemak badan. Ini boleh disahkan melalui kajian saintifik serta berulang anekdot keping bukti, khususnya di kalangan pembina badan. Satu lagi ‘memberitahu kisah’ tanda bahawa ia menggalakkan pertumbuhan otot adalah hakikat bahawa ia menggalakkan pertumbuhan di kawasan-kawasan lain yang lebih mudah yang boleh disahkan. Sebagai contoh, rambut dan kuku (ini berkembang jauh lebih cepat apabila menggunakan HGH).

Satu lagi kesan (lebih subjektif, namun dilaporkan secara meluas) HGH adalah bahawa ia meninggalkan rasa kulit lebih muda, lebih lembut dan lebih umumnya ‘bagus’-kedutan dilaporkan dapat dikurangkan, serta pelbagai pertimbangan kesihatan kulit yang lebih subjektif.

Sebagai berkata, tidak bertanggungjawab digunakan bagi Jintropin hormon pertumbuhan manusia boleh menyebabkan tahap gula dalam darah yang rendah. Kesan sampingan ini biasanya hanya berlaku dengan penggunaan yang berlebihan, dan biasanya akan membalas dengan urusan (dan bertambah) pengambilan karbohidrat yang. Penggunaan yang berlebihan dan berpanjangan boleh juga sindrom terowong Karpal sebab (yang sangat ringan). Ini, bagaimanapun, telah terbukti untuk sementara, dan akan berhenti selepas mengecualikan dari kesemua (atau hanya berlebihan) menggunakan.

Jintropin HGH adalah mudah diperolehi di Amerika Syarikat, tetapi kerana menemui bahawa Jintropin Cina adalah secara besar-besaran pemotongan dalam menghasilkan versi HGH, FDA diharamkan dijual dengan. Jintropin masih dapat mudah diperoleh dan diimport secara online, penjimatan sejumlah besar wang pelanggan.

Kebaikan daripada Jintropin hormon pertumbuhan manusia jauh melebihi kontra. Kegunaan lain adalah untuk memperbaiki tidur dalam insomniacs, meningkatkan ingatan jangka pendek, meningkatkan mood dan imuniti. Ini Bunyi seperti tuntutan pertolongan dan aneh, tetapi mereka tidak benar-benar. Pergi Google Cari kebaikan & keburukan HGH diri anda, dan anda akan melihat mengapa begitu ramai orang bersumpah olehnya di seluruh Amerika Syarikat dan di seluruh dunia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *