Jenis-jenis Dubai Visa

Jenis-jenis Dubai Visa

Dubai adalah salah satu tempat-tempat yang menarik untuk orang ramai di seluruh dunia. Kerana ia adalah pusat membeli-belah dan tempat utama untuk percutian mewah, pelancong-pelancong yang datang ke bandar Dubai dari semua bahagian di dunia untuk menikmati keseronokan yang masa. Jika anda akan mengadakan lawatan bandar di Dubai bercuti atau melawat UAE untuk mencari kerja, ia adalah satu kemestian yang anda perlu mendapatkan visa UAE yang sah. Jika anda memegang semua dokumen-dokumen yang diperlukan mengikut arahan yang proses akan mudah percuma.

Jenis-jenis Dubai visa

Kerana ia adalah salah satu destinasi pelancongan utama Dubai telah menarik pelancong dari kira-kira 200 buah negara untuk beberapa tujuan. Ini adalah sebab Ketua besar permintaan visa Dubai. Jenis Dubai Visa akan diperolehi mengikut keperluan dan tujuan lawatan tersebut. Terdapat tiada sekatan untuk penduduk negara-negara tertentu dan adalah bebas untuk memasuki Dubai tanpa visa dengan menunjukkan pasport mereka. Penduduk negara GCC, termasuk Qatar, Arab Saudi, Oman, Bahrain dan Kuwait akan mampu mendapatkan lesen kemasukan percuma dengan pasport mereka undang-undang dan offline Possessors residen visa negara AGCC dengan jawatan seperti pengurus syarikat, Akauntan, perniagaan, Juruaudit, doktor, jurutera, atau majikan di sektor awam dan ahli keluarga mereka secara langsung yang ditaja oleh pekerja patut bagi lesen kemasukan tidak terhad untuk.

Visa melawat Dubai

Ini jenis Visa boleh didapati di bawah terma-terma dan syarat-syarat tertentu. Penduduk Dubai akan dapat memohon visa melawat Dubai jika mereka mempunyai pasangan mereka atau mana-mana dekat darah perhubungan. Dalam keadaan sedemikian, pihak menuntut visa Dubai perlu membayar jumlah deposit AED 1000 sebagai keterangan insurans kesihatan. Bagaimanapun jumlah ini adalah akan dikembalikan.

Visa pelancongan Dubai

Seluruh warganegara dibenarkan untuk pergi ke UAE dengan Visa pelancong yang sah. Jenis UAE Visa diluluskan selama 30 hari dan perlu diperbaharui apabila selang lebih. Orang boleh mendapatkan Visa ini melalui hotel berlesen atau ejen pelancongan. Pelancong mesti dilindungi oleh pelan insurans kesihatan individu mereka juga.

Kediaman Visa

Jenis Visa adalah bertujuan untuk orang-orang yang ingin tinggal di Dubai. Tetapi kerana ini adalah stabil jenis visa, ia boleh ditarik balik dalam kes jika seseorang individu kekal dari UAE Negeri bagi tempoh melebihi enam bulan.

Visa pekerjaan

Kakitangan mana-mana Syarikat UAE tertentu diperuntukkan sebagai pekerja UAE Visa oleh Jabatan Imigresen UAE.

Dubai adalah salah satu tempat pelancongan dunia. Orang akan datang ke sini untuk menghabiskan cuti dan meraikan Pengantin. Artikel ini sedang bercakap tentang idea-idea yang pelbagai untuk mendapatkan visa Lawatan Dubai.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *