Jelqing Tips

Jelqing Tips

Jelqing, atau “memerah susu” zakar, telah wujud ramai bertahun-tahun. Ia adalah satu kaedah urutan zakar yang terdiri daripada memanipulasi zakar dengan cara memecahkan gentian dan mendapat aliran darah yang baik melalui organ, yang mengakibatkan kenaikan panjang dan ukur lilit. Penjagaan hendaklah diambil, Walau bagaimanapun, dalam melakukannya dengan betul, atau boleh menyebabkan kecederaan kepada zakar.

Memerah “susu,” kadang-kadang dipanggil “Arab Jelq” dari Datuk-nenek Timur Tengah yang akan menyediakan anak-anak mereka untuk hubungan seksual dengan mengajar mereka teknik ini, terdiri daripada bungkusan ibu jari dan jari telunjuk sekitar pangkal zakar manakala semi-erect dan repetitively memaksa darah ke kelenjar di corpus cavernosa (tisu yang mampung yang mengisi dengan darah dan mengembang akibat nitrik oksida yang dilepaskan ke dalam aliran darah anda semasa rangsangan). Kajian telah menunjukkan bahawa dengan menggunakan ini dan lain-lain teknik simular, panjang zakar boleh meningkat 1.4 atau lebih inci dan ukur lilit sehingga 1 inci atau lebih.

Kebanyakan teknik-teknik jelqing akan didahului dengan kedatangan sehingga penyediaan bungkusan zakar dalam tuala suam selama kira-kira 5 minit untuk berehat zakar dan membenarkan lebih banyak darah. Ini akan membantu mengembangkan salur darah. Selepas ini lebih, orang boleh memulakan “memerah susu.”.

Pelinciran juga diperlukan, sama ada ia menjadi minyak, Vaseline atau apa jua pelincir kegemaran anda mungkin. Jangan cuba jelqing sambil mandi atau menggunakan mana-mana merengsa seperti sabun pada zakar anda.

Melabur dalam peranti jelqing yang nyatanya direka untuk membantu melakukan senaman zakar panjang zakar. Pastikan anda membeli alat yang telah diluluskan oleh doktor perubatan untuk digunakan oleh pesakit-pesakit mereka.

Walaupun terdapat banyak laman web yang menawarkan arahan jelqing percuma, ia adalah dinasihatkan untuk melabur dalam buku atau pita video untuk mempelajari teknik-teknik yang betul jelqing, dan untuk mengelakkan sebarang kecederaan yang mungkin akibat daripada penggunaan yang tidak wajar. Teknik jelqing betul boleh dipelajari dengan mudah, tetapi untuk bagi keputusan yang terbaik, masa dan usaha yang diperlukan, dan Malangnya, laman web satu halaman mudah tidak memberi maklumat yang mencukupi untuk benar-benar membantu sangat.

Jelqing, tidak seperti sesetengah zakar pembesaran kaedah lain, tidak memerlukan pembelian sebarang produk tambahan atau mahal. Kebanyakan orang tahu bahawa pil Pembesaran zakar dan pam adalah penipuan. Jelqing telah wujud selama beratus-ratus, jika tidak beribu-ribu tahun, dan ternyata ianya di sini nak. Hakikat bahawa ia sudah wujud sejak sekian lama adalah bukti tentang keberkesanannya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *