JD Premium – kajian pihak ketiga yang jujur

JD Premium – kajian pihak ketiga yang jujur

JD Premium adalah rangkaian pemasaran Perbadanan terletak betul-betul di belakang rumah saya sendiri di Idaho Falls, Idaho. Atas permintaan rakan dan pemimpin di dalam JD Premium, saya berazam untuk mengambil sedikit masa untuk menganalisis usaha pemasaran berbilang tingkat ini.

Untuk bekas Multi level marketing pemain chum saya pada satu masa mengarahkan saya. “Paul, setiap kali anda mengkaji peluang perniagaan yang anda sentiasa mahu melihat ketiga-tiga isu. Produk, orang dan membayar pelan”.

Kita boleh mengucapkan terima kasih kepada rakan saya lama “Rick” untuk mendapatkan khidmat nasihat yang berkualiti seperti kami terjun terus ke dalam 3 P JD premium untuk melihat hanya sebaik mereka menyimpulkan terhadap firma-firma yang bersaing.

1) Tidak JD Premium pasti menawarkan satu kelas semua produk peringkat

Antara jerky daging hingga lengkap pelbagai kosmetik wanita ia seolah-olah melihat seolah-olah JD Premium meriakan pernyataan visi untuk “memulihkan harapan, Optimalkan Kesihatan, mewujudkan gaya hidup Premium”.

Dari itu permulaan sebagai dan menyentak langsung, Roger Ball (pemilik asal MLM ini) telah dikhaskan untuk menyediakan hanya terbesar dunia penyelesaian.

Encik bola menunjukkan cintanya untuk Tetamu kerana ia dicipta dari jerky yang terbaik di dunia pemasaran operasi dan berterusan ke atas semangat itu menjadi cetusan idea beliau JD premium.

barangan yang kerap seperti kering sabun, ejen pembersihan pakaian dan produk Kecantikan, Roger Ball diterima perlunya Perbadanan beliau telah berdiri selain produk juga. Akibatnya, beliau bekerja beberapa penyelidik terbaik di dunia untuk imut planet lebih mencari produk super dooper yang mungkin unik kepada JD Premium.

Hasil? JD Premium di K-48. Memaksimumkan kesejahteraan, kesakitan yang mengeluarkan keajaiban produk dibina planet terbaik Krill minyak.

Semua produk yang disokong oleh jaminan kembali wang 30 hari.

Sudah tentu, kawan saya, ia adalah selamat untuk mencadangkan bahawa organisasi ini lulus peperiksaan produk dengan flying colors.

2) JD Premium pengurusan kuasa

Orang ramai sepatutnya saya gila apabila saya memberitahu mereka bahawa pengurusan kakitangan yang berkaitan dengan perniagaan yang boleh berpotensi menjadi lebih penting berbanding Walaupun produk dan perkhidmatan atau rancangan membayar tetapi saya memberitahu anda chum saya ia adalah satu fakta.

Apa yang baik adalah barangan dan struktur kehakiman Jika syarikat anda itu keluar dari perniagaan?

Betul-betul apa yang baik adalah struktur perniagaan jika anda boleh ‘ t bergantung kepada orang-orang paling atas dalam membuat yang boleh dipercayai, pilihan tentang masalah-masalah yang berbeza-beza yang berkembang apabila menjalankan perniagaan?

Tidak baik sekali.

Bahagia, pasukan operasi JD Premium adalah terdiri daripada kepimpinan yang diuji.

Pertama- tamanya, mengambil Roger Ball. Lelaki ini telah menjadi seorang usahawan yang berturut-turut dari usia yang sangat muda.

Saya sebutkan awal bagaimana dia revolutionised sektor dan menyentak daging tapi saya tidak menyatakan bahawa pada tahun 1970 di pertengahan yang diasaskannya perniagaan pemasaran rangkaian yang terus menjadi antara benar gergasi di pasaran mempunyai melebihi 500,000 pengguna di lokasi antarabangsa di seluruh dunia.

Lelaki ini mempunyai latar belakang yang luar biasa dalam perniagaan dan kedudukan yang hebat dalam kawasan rumah Idaho Falls, Idaho.

3) Rancangan Comp JD Premium serius bersinar

Kebanyakan syarikat-syarikat yang saya mengkaji akan cukup gembira uang 50% daripada pendapatan kasar perniagaan menyeluruh untuk tenaga.

JD Premium tempat pembekal tersebut mendapat malu. Mereka membayar balik 70% pembelian pelanggan yang baru masuk segera memulakan pendapatan dan sehingga 70% daripada re-curring membeli dalam membayar berulang.

Selain itu, Perbadanan telah komited untuk tidak pernah menyimpan lebih daripada 10% daripada pendapatan bagi Syarikat. Dalam 7 tahun di pasaran, saya tidak fikir bahawa saya pernah melihat yang dilakukan.

Ianya benar-benar unik.

Apabila anda membuat perniagaan kecil dengan JD Premium, ia akan menetapkan anda kembali $650 pada tinggi akhir $50 hingga $100 pada akhir rendah supaya anda boleh mendapatkan terlibat.

Organisasi menyediakan pelan matriks 4 dengan 5.

Sebagai satu keutamaan auto-kapal) pembeli anda mendapat 25% diskaun kadar harga makanan tambahan dan menikmati keupayaan untuk membawa kadar komisen 10% pada tahap pertama anda sendiri jika anda membeli sekurang-kurangnya enam puluh produk mata.

Oleh MARA untuk PV yang seratus dua puluh dan mendaftarkan pelanggan aktif 4 anda memenuhi keperluan diri sendiri untuk semua 5 peringkat matriks.

JD Premium membayar 10% pada tahap 3, yang lebuhrayanya 30% berikutnya dan satu lagi 10% pada tahap 5 yang menggabungkan untuk sejumlah sehingga 70% pembayaran berulang.

Menggerunkan!

Ciri-ciri benar-benar bagus yang seterusnya pelan membayar adalah apa yang mereka rujuk untuk sebagai Pengarah matching bonus. Suruhanjaya ini akan membayar anda 25% perlawanan pendapatan sisa enrollees peribadi anda.

Jadi, sebagai contoh, katakan anda menaja Jack dan dapatkan dia yang semak beliau $ 1,000 setiap bulan. anda akan mempunyai 25% itu atau $250 dimasukkan ke dalam Daftar anda untuk boot. Itu adalah satu motivasi yang sangat besar untuk membina pasukan anda.

KESIMPULAN

Walaupun JD Premium adalah sebenarnya hanya satu atau dua tahun, saya benar-benar percaya yang mempunyai bahan-bahan multi jangka masa panjang yang besar tahap pemasaran peluang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *