Jawatan lima tertinggi untuk Felons

Jawatan lima tertinggi untuk Felons

Mencari pekerjaan selepas dikeluarkan dari penjara boleh menjadi salah satu tugas-tugas yang paling sukar menghadapi penjenayah yang. Tiada siapa yang mahu mengupah anda tetapi terma-terma parol memerlukan anda mempunyai pekerjaan atau kembali ke penjara. Walaupun anda tidak mempunyai keperluan parol, anda perlu menyokong diri sendiri dan menghadapi soalan pada setiap applicatrion kerja:

“Anda pernah telah disabitkan dengan satu perbuatan jenayah?”

Lebih 80% daripada semua majikan menggunakan beberapa bentuk semak latar belakang hari yang sangat menghadkan laluan kerja yang tersedia untuk disabitkan felons dan walaupun mereka yang disabitkan dengan misdemeanors.

Berikut adalah beberapa kerja yang disediakan:

#3 Mulakan Perniagaan anda sendiri

Ini adalah salah satu pilihan yang terbaik untuk ex-keburukan kerana anda tidak perlu pergi melalui latar belakang menyemak dan anda tidak perlu bimbang kerana dipecat. Perniagaan terbaik akan RP kos rendah. Mencari sesuatu yang anda boleh lakukan di rumah, pada komputer anda, atau sesuatu yang orang mahu membayar anda untuk datang kepada mereka. Ini mengelakkan menyewa kedai atau pejabat.
Beberapa contoh

Membaiki cermin depan – orang membayar anda untuk datang kepada mereka dings rumah dan pembaikan di cermin depan mereka. Anda boleh membeli kit, amalan di depan dalam tempat barang rongsokan sehingga anda cukup baik, maka menawarkan perkhidmatan anda melalui akhbar tempatan percuma.
Kunci – sana akan banyak tempat-tempat di mana anda boleh dilatih untuk menjadi Tukang kunci, kursus belajar di rumah.

Kelebihan besar untuk memulakan perniagaan anda sendiri adalah bahawa terdapat tiada pemeriksaan latar belakang. Saya cadangkan anda beli beberapa buku memulakan perniagaan anda dan sebuah buku mengenai mewujudkan pelan perniagaan. Beberapa buku pemasaran perniagaan anda dan perbezaan di antara ketuanpunyaan tunggal dan Perbadanan yang juga akan menjadi satu idea yang baik. Ini adalah satu topik yang besar dan banyak terlalu rumit untuk masuk ke sini tetapi anda perlu membuat beberapa kajian dan sekurang-kurangnya memahami sesuatu tentang menjalankan perniagaan sebelum melompat. Perkara penting yang perlu dilakukan adalah penyelidikan dan mengkaji buku-buku perniagaan terlebih dahulu. Kebanyakan perniagaan yang gagal kerana orang yang mula ia mengetahui apa-apa tentang perniagaan. Mereka berharap untuk melepak tanda mereka dan wang akan datang. Ia tidak pernah berlaku dengan cara itu. Anda akan memerlukan pelan dan anda harus mula kecil.

Ujian perubatan #2

Ia mungkin kedengaran glamor, malah mungkin juga menakutkan, tetapi ia membayar wang sebenar dan mereka tidak meminta apa-apa soalan selain daripada Kesihatan berkaitan dengan orang-orang. Terdapat banyak kajian perubatan yang berlaku di seluruh negara. Tidak semua kanser atau mendengar penyakit sama ada. Mana-mana syarikat yang mempunyai produk baru yang menyembuhkan parut. Mereka mahukan orang yang mempunyai parut yang akan cuba produk mereka dan biarkan mereka gambar keputusan.

Beberapa syarikat yang mempunyai sistem pembuangan tatu yang baru dan mereka memerlukan orang-orang untuk menguji pada. Kerja-kerja ini terdapat pesakit jenis pekerjaan di mana mereka membayar beberapa ratus ringgit sebulan. Lain-lain akan pesakit-dalam di mana anda akan disimpan di sebuah hospital dan dipantau. Ini yang membayar dan mungkin melibatkan ujian ubat-ubatan baru, anti depressants, atau mereka mungkin hanya mahu melihat bagaimana seseorang yang sihat bertindak balas kepada ubat-ubatan anti-radang yang. Anda juga mungkin salah satu daripada orang-orang yang menerima ubat plasebo yang melakukan apa-apa dan tidak dadah sebenar. Menyemak Internet atau jika anda mempunyai hospital pengajar tempatan atau Pusat Penyelidikan, mereka mungkin dapat membantu juga.

#1 Mencadangkan kerja – kerja Freelance dalam talian

Inilah pekerjaan terbaik bagi penjenayah yang kerana ia memerlukan tiada pemeriksaan latar belakang, tiada ujian dadah, ujian psikologi yang tiada, tiada sijil atau apa-apa lagi. Anda telah diupah berdasarkan apa yang boleh anda lakukan dan apa-apa lagi perkara.

Saya bercakap tentang kerja-kerja jauh, rumah jenis pekerjaan. Bukan pekerjaan yang palsu yang anda lihat di internet seperti pekerjaan berhimpun-remeh-di-rumah mereka atau menyalin nama dari pekerjaan jenis buku telefon, atau pemadat pekerjaan sampul surat, mereka adalah semua penipuan. Terdapat tiada pekerjaan tersebut wujud. Terdapat bagaimanapun sah kerja banyak di rumah peluang di mana syarikat-syarikat kecil Penyewaan anda secara online dan bayar pendahuluan. Kerja-kerja ini boleh bertahan dalam sehari, seminggu atau sebulan. Anda boleh kerja berbilang sekaligus jika anda mahukan atau anda boleh mengambil cuti atau bercuti bila-bila masa anda berasa seperti itu. Jika anda hanya ingin bekerja satu hari seminggu, anda boleh melakukannya. Anda mempunyai kawalan penuh ke atas berapa banyak anda membuat dan apabila anda bekerja dan anda tidak perlu pergi ke temu duga kerja lagi.

Jika anda baik dengan komputer yang membantu tetapi ianya tidak perlu. Pekerjaan ini berbeza bergantung kepada apa yang syarikat perlu. Anda bekerja untuk satu syarikat beberapa hari kemudian bekerja untuk syarikat yang akan datang. Pelbagai pekerjaan dari komputer pengaturcaraan, kemasukan data, Reka bentuk laman web, menyunting dan membaca pruf, mel suara rakaman mesej alu-aluan, menyunting video, melakukan penyelidikan web, pemasaran forum, menulis surat jualan, dan apa-apa lagi yang boleh dilakukan dari jauh. Pekerjaan ini akan dikirim sewa Khas-laman-laman rangkaian saya oleh Syarikat. Anda melihat melalui penyenaraian dan memilih kerja yang anda mahu, kemudian memberitahu apa yang anda ingin dibayar dan Bilakah anda boleh melengkapkan kerja.

Beberapa pilihan lain

#5 Penghantaran pemacu

Banyak syarikat bersedia untuk mengambil felons sebagai orang penghantaran selagi anda mempunyai rekod memandu yang bersih dan tiada DUI. UP telah dikenali untuk mengambil felons.

#4 Menyertai Tentera

Anda boleh mencari pautan ke dasar Tentera Darat A.S pada pengambilan felons di bawah.

Perkhidmatan pelanggan telefon #7

Banyak syarikat bersedia untuk mengambil felons untuk mengendalikan telefon yang berasaskan perkhidmatan pelanggan.

Agensi temp #6

Agensi-agensi temp adalah pilihan yang baik. Anda perlu menjelaskan apa yang disabitkan anda adalah untuk dan meyakinkan mereka ia tidak akan menjejaskan pekerjaan anda. Banyak syarikat yang tidak pernah akan mempertimbangkan pengambilan penjenayah sepenuh masa, akan mengupah orang-orang dari sebuah agensi Temp atau orang kontrak jangka pendek walaupun tanpa latar belakang menyemak.

Perniagaan keluarga #5

Anda boleh bekerja dalam keluarga atau rakan perniagaan.

Pemandu lori #3

Ia adalah mitos bahawa semua syarikat mengangkut bersedia untuk mengambil felons. Ia juga adalah sukar kerana lesen khas diperlukan untuk trak yang lebih besar. Jika anda berada di parol yang kerja jenis ini tidak mungkin kerana kerja mungkin memerlukan anda untuk pergi luar negara. Jika anda tidak parol maka ini tidak akan menjadi masalah. Kerja-kerja memandu lori tidak adalah satu perkara yang pasti dan jika anda kekurangan pengalaman ianya tidak mungkin anda akan dapat memandu 18 roda, lori mungkin lebih kecil.

Ini adalah satu bahagian kecil yang diambil daripada buku kerja untuk Felons yang boleh didapati di Amazon untuk $6,95 tetapi anda juga boleh memuat turun satu salinan percuma di web. Ini adalah pekerjaan top 10 tetapi ada banyak lagi dan buku ini juga menjelaskan lebih tentang cadangan #1, kerja-kerja freelance. Ini adalah sebahagian daripada senarai yang disediakan dan anda boleh menemui banyak agensi-agensi yang pakar dalam membantu felons yang mencari pekerjaan, bagaimana untuk menjawab soalan “Anda pernah telah disabitkan dengan felone yang?” semasa temuduga supaya anda tidak serta-merta daripada pertimbangan dan banyak lagi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *