Jawapan lelaki Mandi Panas atas kebimbangan mengenai zakar

Jawapan lelaki Mandi Panas atas kebimbangan mengenai zakar

Berenang di dalam air suam Tab Mandi Panas boleh membantu untuk melegakan ketat, sengal otot, dan berakhir pada tarikh yang di jakuzi mungkin membenarkan pasangan untuk berehat dan berkongsi masa intim dalam seluruh cara yang baru. Manakala Mandi Panas boleh menjadi menyeronokkan dan berfaedah, lelaki mungkin mempunyai soalan tentang bagaimana air panas dan bahan kimia boleh menjejaskan kesihatan zakar dan kesihatan seksual. Artikel ini akan memberi jawapan kepada soalan-soalan yang mengelilingi melalui minda lelaki sebelum mereka melangkah ke dalam aliran air.

Air panas yang boleh mencederakan kadar kesuburan?
Mandi sauna merasakan terapeutik, tetapi mungkin sedikit terlalu hangat bagi betina, dan lelaki yang kerap menghabiskan masa di kolam air panas mungkin mempunyai kadar kesuburan yang rendah sebagai hasilnya. Syukurlah, ini adalah masalah yang sementara, menurut satu kajian yang diterbitkan pada tahun 2007. Lelaki dalam kajian ini mempunyai kesuburan yang cergas apabila rombongan dari dalam tab mandi.

Akan jet Whirlpool merosakkan sensitiviti?
Yang kecil jets kalangan itu mandi sauna boleh menembak keluar air pada kadar yang amat pantas, dan meletakkan zakar di hadapan jet tersebut boleh memberikan lelaki dengan keseronokan cukup. Terlibat di dalam borang ini daripada aerobik air tidak menyebabkan masalah, asalkan lelaki melakukannya sekali-sekala sahaja. Reseptor sentuh pada zakar direka untuk permukaan kulit, dan membolehkan pengesan ini untuk dihujani dengan kasar rawatan boleh menyebabkan tisu parut borang dan sensitiviti untuk Berendam.

Adakah terdapat bahaya yang khusus terlibat dalam mandian Solo bermain?
Eksperimen lelaki telah diketahui untuk mendapatkan sedikit agresif dengan whirlpool jet, dan sesetengah lelaki telah ditangkap dengan bahagian-bahagian halus mereka yang entrapped. Mengelakkan masalah ini adalah satu perkara yang menggunakan pertimbangan yang baik, menjaga zakar jauh dari bahagian-bahagian yang bergerak daripada jet.

Wanita boleh hamil dari air pusaran air?
Lelaki yang menggunakan jet sauna mereka untuk masa solo mungkin bimbang apabila rakan-rakan wanita mereka datang memanggil, terutamanya kerana air di dalam tab mandi standard ditukar hanya beberapa kali setiap tahun. Syukurlah, bahan-bahan kimia di tempat mandi whirlpool boleh membunuh sperma dengan cepat, dan seorang wanita yang hanya duduk di dalam air yang tidak di yang aktif, kedudukan “terbuka” yang membolehkan sperma untuk memasuki. Wanita boleh hamil jika mereka terlibat dalam aktiviti seksual di mandi sauna, tetapi wanita yang semata-mata melayari tidak berisiko tinggi bakal keibuan.

Adakah Mandi Panas bahan kimia lapuk untuk kulit zakar?
Menghalang air mandian wap jelas dan bebas daripada bakteria cara pembuangan dalam bahan kimia secara tetap. Pemilik mandi yang longgar mengenai penggunaan bahan kimia mereka boleh membenarkan spora mekar tidak lama lagi, dan ini boleh membawa kepada ruam kulit. Ini bukan ruam yang disebabkan oleh herpes atau beberapa lain penyakit jangkitan seks. Sebaliknya, lebam ini disebabkan oleh bakteria memasuki folikel rambut. Doktor dengan cepat boleh mendiagnosis masalah-masalah ini, dan kursus pantas rawatan dengan krim antibiotik yang boleh membuat bintik-bintik yang hilang. Sebaliknya, bahan kimia dalam air boleh membawa kepada kulit yang kering, jengkel jika mereka tidak dicuci kaki apabila sesi urut melalui.

Apakah cara terbaik untuk membersihkan selepas sesi mandi?
Selepas berenang di dalam air panas, bilas yang cepat dalam Bilik mandi boleh membantu lelaki untuk mengalih keluar sebarang bahan kimia sisa daripada permukaan kulit. Menggunakan Sabun yang lembut pada zakar juga boleh membantu manusia untuk memastikan bahawa organ halus ini tidak harboring sebarang bahan kimia yang boleh menyebabkan masalah garis bawah. Menggunakan crème Kesihatan zakar yang (kebanyakan pakar mengesyorkan minyak lelaki 1 lelaki) boleh membantu lelaki untuk menjaga kulit zakar lembut dan responsif, membaiki sebarang pengeringan yang mungkin telah berlaku semasa mandian sauna.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *