Jason Hicks kedua peluang Romantik – lebih baik atau lebih teruk lagi nasihat?

Jason Hicks kedua peluang Romantik – lebih baik atau lebih teruk lagi nasihat?

Adakah anda tertanya-tanya jika maklumat dalam Jason Hicks kedua peluang Romantik benar-benar boleh membantu anda untuk dapatkan ex anda kembali dengan cepat seperti yang dilaporkan? Adakah anda tertanya-tanya jika anda mungkin akan lebih baik dan hanya berpegang kepada kebijaksanaan konvensional akan bersendirian di sini kerana anda cuba untuk dapatkan ex anda kembali? Apakah nilai sebenar nasihat ini dan ia benar-benar berfungsi?

Nasihat hubungan tradisional mungkin menetapkan bahawa anda pergi melalui mandatori yang “kenalan” fasa dalam perpecahan anda. Manakala ini mungkin seolah-olah akal kepada anda secara logiknya anda harus diingat bahawa ini fasa hubungan tidak mungkin berkekalan di mana-mana bulan untuk beberapa bulan. Adakah anda bersedia untuk pergi jarak dan menjauhkan diri daripada menghubungi bekas kekasih anda tidak kira apa? Ini bermakna tidak ada panggilan telefon, e-mel tiada, tiada mesej teks, tiada tiada. Seperti yang anda mungkin sudah menyangka dengan sekarang, banyak boleh pergi dalam masa sebulan dan itulah hanya penghujung pendek skala. Sepanjang sebulan bekas kekasih anda boleh bergerak dengan mudah ke atas dan dapat dalam pemulihan hubungan tanpa anda walaupun mengetahui mengenainya.

Dengan kaedah di Jason Hicks kedua peluang romantik, anda boleh membaca buku dan berusaha untuk dapatkan ex anda kembali dalam tempoh satu jam. Sebaik sahaja anda memahami prinsip-prinsip psikologi yang kuat di kedua Romantik peluang yang anda akan dapat tidak hanya berkomunikasi dengan bekas kekasih anda tetapi boleh meredakan sebarang hujah yang memulakan semula dengan mereka dengan cara yang anda mungkin akan berfikir adalah mustahil betul-betul tentang sekarang. Bagaimana ia akan merasa hanya untuk dapat bercakap dengan bekas kekasih anda tanpa mereka menjadi marah dan marah dengan anda? Dengan kaedah ini anda boleh mengubah semua itu dan mempunyai bekas kekasih anda benar-benar bersedia untuk bercakap dengan anda mungkin pertama dalam jangka masa yang panjang.

Nasihat hubungan tradisional akan membawa anda untuk mempercayai bahawa anda perlu untuk duduk bersama bekas kekasih anda dan membincangkan perbezaan anda dan semua perkara buruk yang terkemuka sehingga anda perpecahan dan sejak anda perpecahan yang berlaku. Ahli terapi akan menyarankan bahawa anda menghabiskan banyak masa yang memberi tumpuan pada apa yang perlu ditukar untuk membuat hubungan anda bekerja dan terdapat peluang yang cukup baik bahawa akan ada peraturan dan konsesi yang dibuat dalam usaha anda untuk dapatkan ex anda bersetuju untuk kembali kepada anda.

Apabila menggunakan kaedah yang anda akan belajar dengan Romantik peluang kedua ia adalah semua tentang sambungan. Subjek touchy bekas tidak lagi akan menjadi satu isu dan bertanding bersama-sama ini dihapuskan bersih supaya anda boleh mula semula dan menumpukan perhatian kepada dah jatuh cinta lagi. Anda akan berasa bahawa sambungan yang adalah mungkin tegang, jika terdapat sekali, sebelum anda perpecahan. Anda akan tahu bagaimana untuk mengendalikan bekas anda kedua-dua apabila anda bekerja mendapatkan mereka kembali dan juga selepas anda kembali bersama-sama terima kasih kepada kaedah-kaedah dalam Romantik peluang kedua. Tiada lagi alasan atau melawan. Tiada lagi ketegangan yang mengadu, atau berasa seolah-olah anda akan berjalan di atas eggshells lagi untuk salah seorang daripada anda.

Anda mungkin tertanya-tanya mengapa ahli terapi dan kaunselor mencadangkan bahawa anda memberikan semua perkara buruk yang berlaku di dalam hubungan anda dan bukannya membantu anda hanya untuk menyambung dan jatuh kembali cinta lagi. Tetapi jika anda fikirkan sejenak, profesional kesihatan mental membuat hidup mereka daripada orang-orang yang datang kepada mereka setiap jam setiap minggu untuk bersenam perbezaan mereka. Jika ramai yang tahu cara mudah untuk kembali bersama-sama maka tidak akan tidak perlu pergi ke kaunselor dan ahli terapi, faham?

Jadi, pilihan adalah terpulang kepada anda. Anda boleh mengikuti nasihat tradisional yang diberikan oleh ahli terapi dan lain-lain pakar hubungan dan menghabiskan bulan cuba untuk dapatkan ex anda kembali; anda boleh seret sehingga setiap perkara yang dahsyat yang anda pernah lakukan antara satu sama lain dan Main permainan menyalahkan. Atau anda boleh mengambil nasihat Jason Hicks kedua peluang Romantik dan dapat bekerja benar-benar mendapatkan bekas kekasih anda kembali dan menghentikan kesakitan dan kesepian anda perpecahan yang bermula hari ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *