Jangka sederhana Nota perdagangan dan kepentingan mereka dalam kegawatan ekonomi seluruh dunia

Jangka sederhana Nota perdagangan dan kepentingan mereka dalam kegawatan ekonomi seluruh dunia

Perdagangan yang peribadi Nota jangka sederhana, juga dikenali sebagai Nota-Nota Separuh Penggal dan MTN, adalah asasnya modal bagi tujuan pembangunan modal kerja dan menaik ke arah mengukuhkan lembaran imbangan Syarikat. Kali daripada Universitii, program peribadi perdagangan merangkumi pembangunan produk baru, teknologi dan perkembangan keseluruhan. Manakala dalam artikel ini, dalam erti kata yang luas dan pengkategorian yang terkenal, kita akan membincangkan Trading peribadi Nota jangka sederhana yang saluran berbeza sepenuhnya pelaburan yang menjana besar pulangan untuk pelabur-pelabur kecil dan besar, individu dan korporat sama.

Pelabur mempunyai akses terhad apabila ia datang untuk mendidik diri dan melabur dalam arena tinggi-hasil dagangan MTN. Melainkan jika mereka mempunyai kecairan dalam beratus-ratus juta, yang lain yang mempunyai kurang kecairan pelaburan yang mendapati diri mereka di luar cuba biasakan menceritakan. Dalam artikel ini, pembangunan pengetahuan mengenai peribadi dagangan, MTN, BGs dan lain-lain aspek instrumen, am akan menerangkan Kenapa dan di mana individu-individu yang sanggup melabur dari $10 M sehingga boleh mengambil bahagian dalam dunia perdagangan Nota jangka sederhana.

Mengapa Adakah terdapat apa-apa permintaan untuk melabur dalam program-program peribadi yang menggunakan MTN dan kadang-kadang bil Perbendaharaan?

Sejak di pertengahan-1990 hingga ke hari, originations Nota jangka sederhana jumlah pelaburan ringgit melambung dari fasa anggaran, namun dikesan, daripada hanya lebih $10 bilion dolar pada pertengahan 1990-an kepada paras semasa sebanyak lebih dari $75 bilion dolar melalui suku ketiga 2008. Terdapat kira-kira 6,500 program peribadi perdagangan yang dilakukan melalui suku ketiga 2008. Syarikat-syarikat seperti modal Sony, LG, Harley Davidson dan entiti-entiti lain yang dikenali semua telah menawarkan Separuh Penggal Nota-nota yang perlu oleh aset-aset mereka bagi perkembangan dan pembangunan. Daripada serendah kurang daripada 2,500 dalam semua 1996, anda boleh melihat bahawa minat terhadap keuntungan Trading peribadi apabila pasaran dan ekonomi secara keseluruhannya mempersendakan melastik keperluan untuk jangka pendek, baik bercagar Nota-nota yang disokong oleh Syarikat-syarikat yang ditubuhkan, Bank-Bank, pemegang aset dan negara.

Dana lindung nilai, Pengurus Portfolio dan swasta pelabur sering tertarik kepada program peribadi ini dan memahami peraturan dan garis panduan yang diikuti. Pelabur-pelabur kecil yang kurang berpengalaman cenderung dismissed kerana tahap kebimbangan dan berterusan pestering kemas kini. Bernilai bersih tinggi, pelabur-pelabur yang berpengalaman telah mereka disekat dana hampir selalu digabungkan dengan pelanggan lain untuk membina satu perdagangan yang besar asas, jika individu cukup besar, berkata satu bilion dan, masukkan ke dalam satu Program perdagangan peribadi dengan sendirinya; Walau bagaimanapun mereka juga mungkin sangat baik boleh diikat dengan aset-aset pelanggan lain untuk mengurangkan jumlah perdagangan diuruskan. Dana mereka disekat mewakili program-program perdagangan MTN dan insentif ekonomi yang luar biasa dalam hak mereka sendiri oleh golongan kecairan oleh fungsi proses.

Keuntungan yang diperolehi kebiasaannya daripada tidak, serta sebagai leverage jumlah dana yang disekat, akan dimasukkan ke dalam modal Syarikat-syarikat baru yang dipercayai mempunyai kemungkinan pertumbuhan ketara dalam industri seperti: penjagaan kesihatan, bio-teknologi, perkakasan perisian dan telekomunikasi. Program-program perdagangan peribadi menambah nilai syarikat-syarikat tersebut dan seterusnya memaksa kemajuan dalam sektor-sektor tertentu.

Tanpa Nota jangka pertengahan, potensi dan kepentingan mereka dalam perdagangan peribadi dan keuntungan yang diperolehi daripada apa-apa, ramai peserta program ini tidak pernah akan melancarkan lebih peringkat pertama berkaitan dengan program-program yang mereka dimasukkan ke dalam.

Keperluan pelaburan Minimum yang tipikal:
Separuh Penggal Nota perdagangan dan pelaburan adalah tidak mudah untuk tinggi-bersih tipikal bernilai pelabur atau baik capitulasi Perbadanan kecuali mereka mula-mula tahu jenis program ini wujud dan kemudian sama ada diperkenalkan kepada platform dagangan dari klien membuat rujukan atau melalui siri rujukan Laman pendidikan di mana pelanggan boleh selepas itu meminta kemasukan. Kebanyakan atur cara dagangan biasanya akan menerima pelabur yang sanggup melakukan seperti sedikit sebagai $25 juta untuk telah disekat bagi maksud-maksud leverage. Walaupun beberapa Pengurus perdagangan telah menurun seperti mereka untuk hanya $250K dengan diikuti oleh siri A, B, C program untuk susur modal pelanggan ke tahap yang lebih tinggi perdagangan.

Tabung dana:
Sebuah tabung dana memegang dana bermanfaat perkongsian peribadi yang banyak yang melabur dalam perdagangan yang peribadi. Ia menyediakan satu cara untuk firma dan individu peserta untuk meningkatkan keberkesanan kos dan seterusnya mengurangkan keperluan minimum pelaburan mereka. Kerana sebuah tabung dana memanfaatkan terhadap dana asal mereka, kadang-kadang sehingga 20 50 kali, yang terkumpul yang kembali untuk dana tertentu dana menjadi jauh lebih menguntungkan.

Di samping itu, kerana saiz dan kepelbagaian, sebuah tabung dana berpotensi menawarkan pulangan yang lebih besar daripada anda mungkin mengalami dengan Program perdagangan MTN individu. Ini hanya memegang benar program-program orang-orang yang di bawah paras $100 juta dolar walaupun kerana paling banyak jumlah lebih rendah melaksanakan melalui dana-dana atau setaraf bermakna.

Kelemahan utama, jika ia dapat dipertimbangkan itu, ialah bahawa terdapat satu lapisan tambahan yuran yang dibayar kepada pengurus dana Kumpulan Wang. Walaupun biasanya $100 juta dan sehingga akan roll Mat selamat datang, pelabur boleh kadang-kadang, menyertai dengan $250,000-$10 juta kepada dana masing-masing daripada Pengurus dana. Bagi mereka jumlah yang lebih kecil di bawah $10 juta, Pengurus platform mungkin tidak membenarkan anda menyertai melainkan anda adalah pelabur yang bertauliah dengan bersih bernilai antara $1.5 juta kepada $5 juta.

Adakah ia berbaloi untuk masa dan pertimbangan?
Terdapat beberapa risiko-risiko utama dalam mana-mana jenis pelaburan kerana anda pada asasnya, dengan apa-apa pelaburan, boleh menjamin pulangan (kecuali rendah berkadar hasil T-bil, dan lain-lain.) Perdagangan peribadi juga tidak terkecuali. Seperti yang disebutkan tadi, yuran program Trade peribadi yang memenuhi keperluan pelabur-pelabur kecil boleh menjadi lebih tinggi daripada anda biasanya inginkan pelaburan konvensional, seperti dana bersama. Dengan yang pre-established pulangan kadar sejarah terakhir ini lebih kecil (kurang daripada $100 juta) dana mungkin double ke triple digit seperti yang digambarkan dalam senario yang sebelumnya. Pengisytiharan ini yuran adalah komoditi dan sedikit akibat kepada pelabur Walaupun ramai pelabur berasa bahawa mereka layak, Adakah pada asasnya melakukan sedikit.

Dalam pasaran yang tidak menentu sebagai salah-satu yang kita hadapi pada masa ini, ia adalah jauh lebih sukar untuk mencari atur cara yang diperkemas yang menawarkan sedikit risiko. Memindahkan dana pelabur tidak dibuktikan dalam program perdagangan peribadi ini yang pada atau di atas $10 juta dolar. Blok diletakkan di atas pelanggan dana dalam akaun mereka untuk tempoh tempoh dagangan. Oleh itu, Keselamatan pelanggan pengalaman masih teguh dengan program yang bermanfaat, mereka masuk ke dalam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *