Jangan minum air (Vitamin)!

Jangan minum air (Vitamin)!

VitaminWater benar-benar, benar-benar chaps saya sembunyikan. Lebih dan lebih lagi, saya melihat orang-orang yang mendapat ditipu oleh cara-cara sneaky, menipu. Kerana ia dipanggil “VitaminWater” dan dijual sebagai minuman Kesihatan, Semua orang menganggap ia adalah besar. Ia juga tidak membantu bahawa ia berkata “50 kalori” pakej… tetapi ada sebenarnya 2.5 hidangan dalam botol kecil (membawa kalori untuk jumlah 125). Ia juga mempunyai 33g gula! Saya disemak 4 kali untuk pastikan itu adalah betul. Ia adalah sebuah bom jumlah gula! Dan dengan cara itu, lain-lain minuman senarai botol seluruh sebagai 1 berkhidmat saiz, mengapa, tiba-tiba hidangan 2.5 yang satu ini?

Terdapat beberapa vitamin baru yang dipertingkatkan perairan dengan kalori yang lebih sedikit yang memukul di rak-rak. Mendapatkan kurus dalam minuman tersebut di bawah:

Kurus air: Satu botol: kalori: 0, lemak: g 0, natrium: 0mg, karbohidrat: g 0, serat: 0g, Protein: g 0, WW PTS: 0, Cals/mL: 0, mengandungi tiruan pemanis

Di sini adalah minuman dengan sentuhan baru: ini mempunyai 0 kalori dan dipertingkatkan dengan ekstrak acai berry, ekstrak teh, ginseng, vitamin B dan mineral (kalsium, kalium, kromium, niacin) untuk memberikan anda satu rangsangan tenaga. Satu bonus perairan kurus adalah bahawa ia mengandungi tahap yang lebih tinggi daripada vitamin berbanding banyak lain vitamin perairan (100% pengambilan harian yang disyorkan bagi vitamin tertentu dalam setiap botol). Ia juga mengandungi EGCG, bahan aktif dalam teh hijau, yang berfikir untuk menindas selera (tuntutan Laman web mereka yang kurus air meningkatkan penurunan berat badan sebanyak 350%). Ini juga tuntutan perlu “gula 0” yang hampir ditipu saya, tetapi tersenarai pada bahan-bahan adalah sucralose (atau jenama “Splenda”). Gula sifar hanya bermakna tiada gula yang sebenar. Jangan biarkan pakej yang menipu anda. Setakat pergi perisa, air yang kurus kini mempunyai 5 perisa dan 3 saya cuba telah sedikit kecil after-taste yang pahit. Rasa acai ini adalah yang terbaik yang aku passionfruit air limau (hanya OK) dan raspberry Delima (kasar). Memandangkan semua perkara-perkara besar yang ia telah berterusan untuk – makan dengan lebih banyak vitamin, mineral, EGCG & aditif kesihatan lain daripada mana-mana lain sifar kalori vitamin air saya telah menemui – saya akan minum pelbagai acai ini jika saya minum “air vitamin” apa-apa.

Perairan diperkukuhkan ladang Archer (sasaran): Satu botol: kalori: 5, lemak: g 0, natrium: 15mg, karbohidrat: 1g, serat: 0g, Protein: g 0, WW PTS: 0, Cals/mL: 0.01, mengandungi tiruan pemanis

Kerana saya suka rasa Lavender berry, saya memutuskan untuk menawarkan minuman ini dari ladang Archer (atau jenama sasaran). Walau bagaimanapun, mereka mempunyai pelbagai perisa berkubu: satu untuk “Kecantikan”, satu “usul” yang membantu sendi. Anda perlu tertanya-tanya walaupun, Adakah perairan ini hidup bil mereka? Ia mengandungi tahap rendah vitamin (sekitar 20% dari pengambilan harian yang disyorkan), lebih kurang daripada apa yang anda akan mendapat dalam multivitamin. Boleh yang benar-benar berehat atau mencantikkan anda? Satu kelemahan tertentu adalah bahawa ia mengandungi pemanis tiruan. Yang mengatakan, jika anda akan pergi dengan air vitamin yang rendah kalori, saya suka rasa ini – ia adalah rasa yang sangat mellow, halus iaitu satu perubahan yang baik dari pihak yang lain yang akan jadi yang terlampau.

Hidup air: Satu botol: kalori: 0, lemak: g 0, natrium: mg 65, karbohidrat: g 0, serat: 0g, Protein: g 0, WW PTS: 0, Cals/mL: 0, mengandungi tiruan pemanis

Stayin’ hidup. Stayin’ hidup. Ah-Ah-Ah-Ah, Stayin’ ALLLLIIIVVVE. Air ini rasa enak dan pelbagai “melindungi” ini mempunyai Vit A & C (walaupun hanya 25% daripada nilai harian yang disyorkan setiap botol). Saya suka air vitamin Dasani Plus lebih baik daripada Alive, kerana mereka rasa lebih baik pada pendapat saya. Air ini mengandungi sucralose dan sodium, jadi jika anda akan mengelakkan mereka dalam minuman anda, ini bukanlah untuk anda.

Perairan Dasani Plus: Satu botol: kalori: 0, lemak: g 0, natrium: 62.5 mg, karbohidrat: g 0, serat: 0 g, Protein: g 0, WW PTS: 0, Cals/mL: 0, mengandungi tiruan pemanis

Dasani flavored perairan sentiasa seolah-olah mempunyai rasa yang sangat bagus dan ini adalah tidak terkecuali. Bilik-bilik ini mempunyai 4 berbeza jenis dan perisa bagi kombinasi vitamin, mineral, teh dan ginseng yang berlainan. Mereka telah mempertahankan + melindungi (oren tangerin, yang lazat), membersihkan + ambil semula (Delima blackberry, itulah YUM), Muat semula + memulihkan (yang adalah Strawberi kiwi, bukan kegemaran saya) dan menenangkan baru + berehat pelbagai (lemon lime rasa, yang baik). Berehatlah di salah satu daripada mereka mempunyai vitamin B yang berbeza-beza dan mineral dan sudah tentu, kalori sifar. Walau bagaimanapun, seperti ladang-ladang Archer minuman berkubu, jumlah vitamin di perairan Dasani ini adalah agak rendah (kira-kira 25% daripada nilai harian yang disyorkan setiap botol). Ini telah menjadikan soalan sama ada perairan ini boleh benar-benar tenang, berehat, mempertahankan, melindungi, membersihkan, memulihkan, segar atau memulihkan anda? Ini juga mengandungi pemanis tiruan iaitu kelemahan.

Bersama air jus: satu botol: kalori: lemak 10,: g 0, natrium: 55mg, karbohidrat: 1g, serat: 0g, Protein: g 0, WW PTS: 0, Cals/mL: 0.02, mengandungi tiruan pemanis

Glukosamina dan vitamin yang dipertingkatkan ini air yang direka khusus sebagai tambahan kepada mereka yang mencari mobiliti yang lebih besar atau fungsi sendi yang lebih baik, dan vitamin yang ada untuk rangsangan tenaga. Ia merasai cukup baik, tiada aduan tiada (saya cuba perisa berry dan lemon dan pasti suka rasa berry terbaik). Ini mengandungi natrium dan pemanis tiruan.

Mendorong perairan kecergasan: satu botol: kalori: 25, lemak: g 0, natrium: mg 88, karbohidrat: 7.5 g, serat: 0 g, Protein: g 0, WW PTS: 0, Cals/mL: 0.02, mengandungi tiruan pemanis

PROPEL telah wujud selama-lamanya dan ia adalah pilihan yang baik. Terdapat zillions perisa, dan mereka adalah sumber baik vitamin B6 dan niacin (kira-kira 75% dari elaun harian disyorkan) dan sumber vitamin B12, C dan E (kira-kira 25% elaun harian disyorkan) dalam purata 20 am oz air botol yang ok. Pada dasarnya, ini adalah bertujuan untuk memberikan tenaga dan antioksidan. Ada versi kalsium baru yang memberikan 25% daripada jumlah harian yang disyorkan kalsium, tetapi saya tidak dapat mencari satu ini untuk mencuba lagi. Dan semua ini mengandungi pemanis tiruan dan sodium.

Semua ini dikatakan, ingat bahawa hanya mengambil multi-vitamin yang menyediakan anda dengan 100% Elaun anda harian vitamin dan mineral yang banyak, dan kalori sifar dan tiada perisa tiruan, pemanis atau natrium!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *