Jangan leka dalam perkahwinan anda

Jangan leka dalam perkahwinan anda

Sambil lewa seperti banyak lain biasa masalah perkahwinan adalah sedikit seperti wabak. Ia adalah menangkap dan ia merebak, anda tidak mendengarnya dan anda tidak melihatnya dan oleh masa yang anda sedar apa yang sedang berlaku kerosakan yang dilakukan.

Tidak pernah leka, seperti segala-galanya dalam kehidupan perkahwinan perlu bekerja pada, hubungan yang dipupuk dan pasangan anda dijaga. Jika anda telah jatuh ke dalam perangkap masalah perkahwinan biasa dan biarkan reput di tetapi mahu untuk menyelamatkan perkahwinan anda, nasihat saya adalah untuk kembali kepada asas.

Ia begitu mudah untuk jatuh ke dalam rutin harian, ditunjangi oleh tanggungjawab dan hanya lupa apa hubungan semua kira-kira. Dengan begitu banyak perlu dilakukan setiap hari, dan tanpa perlu merancang untuk bertemu satu sama lain, hubungan cenderung untuk ditolak ke belakang, dianggap sebagai sesuatu yang tidak perlu dilayan dan dibiarkan hanya Menggagap bersama-sama.

Sering kali kita gagal untuk membuat masa untuk rakan-rakan kami dan apabila kita berbuat demikian, ia sering beberapa detik-detik yang dicuri pada penghujung lama sehari Bilakah kita kekurangan tenaga untuk menunjukkan berapa banyak kita suka dan menghargai antara satu sama lain dan terlalu letih untuk bersenang-senang mana-mana.

Apabila pasangan mula berasa terabai mereka sering bermula dengan akuan yang halus, lembut peringatan bahawa mereka merasakan bahawa mereka tidak penting lagi, mereka rasa disayangi, terkurang nilai dan bahawa lain masalah perkahwinan orang-orang biasa, kebosanan dengan rutin harian yang telah ditetapkan. Dan jadi reput bermula…

Ianya sungguh mudah untuk berus rayuan mereka diketepikan, hanya menganggap bahawa mereka mengetahui anda menyayangi mereka, mengharapkan mereka untuk memahami bahawa anda akan letih, percaya bahawa mereka akan memahami bahawa anda tidak mempunyai masa dan semua juga akan lupa tanda-tanda awal bahawa perkahwinan itu adalah dalam kesusahan.

Jika anda terus mengabaikan pergolakan awal ia boleh kelihatan petunjuk yang jelas kepada rakan anda yang bahawa hidup adalah lebih penting daripada mereka. Ia tidak akan peduli yang anda telah mendapat kayu di tempat kerja atau kanak-kanak perlu membawa sekitar atau yang lain-lain tanggungjawab mendapat dengan cara, mereka hanya akan melihat tanda neon yang besar ini dengan mengatakan ‘anda tidak mencintai saya lagi’, anda tidak mahu untuk menyelamatkan perkahwinan anda, tidak ada nasihat, ada nudge lembut, rayuan halus tidak akan membuat perbezaan.

Ia adalah penting bahawa tidak kira bagaimana kehidupan melemparkan kami kami menunjukkan bahawa kita menghargai rakan-rakan kita, dan hubungan kami, setiap hari dalam kehidupan kita. Masalah-masalah perkahwinan yang biasa seperti sambil lewa, kebosanan, hasad dengki, tidak amanah dan kafir walaupun hanya rayap sehingga pada kita, dari mana, tanpa kita membuat satu usaha apa yang kami craved, apa kita bekerja dan apa yang kami telah menikmati boleh runtuh jauhnya sebelum mata kita sangat.

Apa yang perlu adalah isyarat kecil tersebut, apa-apa yang mewah, apa-apa yang memakan masa, tidak mahal hanya kecil dan bernas sedikit gerak-geri yang menunjukkan kasih sayang, hormat dan kasih-sayang antara satu sama lain. Terdapat tanda-tanda bahawa kami masih menghargai perkahwinan kami, hubungan kita dan kehidupan kita telah bersama-sama.

Jika anda mahu untuk menyelamatkan perkahwinan anda, nasihat saya adalah membuat pasangan anda keutamaan anda, biarkan mereka melihat mereka yang bernilai dan berharga, dan yang lebih-lebih lagi mereka dan perasaan mereka diutamakan.

Pujian harus tetap, bukan satu perkara yang sebelum ini dan bukan sesuatu yang anda percaya adalah tidak lagi diperlukan. Pastikan pasangan anda tahu bahawa anda menghargai mereka, menghormati mereka, menyayangi mereka dan mengagumi kemudian dan di atas semua pastikan bahawa mereka tahu bahawa anda mahu bersama mereka.

Pastikan anda meluangkan masa bersama-sama dan berehat, menikmati dan menghargai satu sama lain Syarikat. Tidak longgar detik-detik intim mereka tidak kira bagaimana sukar. Menyentuh tangan apabila lulus, memegang tangan apabila anda berjalan, mencium satu sama lain hello dan selamat tinggal, meluangkan masa untuk pelukan yang setiap hari dan tidak pernah kehilangan keseronokan pandang sekejap dan caress ganjil. Jika anda gagal untuk mengekalkan hubungan itu antara anda hubungan anda akan mula untuk slaid dan sebelum anda tahu apa pernah perkahwinan penyayang akan menjadi satu shell kosong.

Puas hati adalah masalah perkahwinan yang sangat benar dan biasa, jangan menganggap ia tidak akan berlaku kepada anda dan jangan menganggap bahawa anda tahu antara satu sama lain begitu juga bahawa anda tidak perlu berusaha. Sesetengah perkahwinan mengambil kerja-kerja yang lebih banyak daripada yang lain tetapi semua perkahwinan perlu memupuk untuk terus hidup.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *