Jangan biarkan tekanan 21 dan bimbang membunuh anda

Jangan biarkan tekanan 21 dan bimbang membunuh anda

Dalam dunia hari ini 21 menghadapi serba sibuk hidup dengan begitu banyak alat menjimatkan masa kita masih; cenderung untuk mencari diri kita dengan kurang dan kurang masa untuk melakukan apa yang kita benar-benar mahu dan yang paling penting perlu dilakukan. Alat menjimatkan masa, makanan segera dan pantas ini menyediakan TV makan malam membuat kami lupa sebenarnya apa kita hidup untuk. Hidup Pas kami dengan cepat, dan kita bangun satu hari yang menyedari bulan atau tahun telah berlalu kita oleh yang mengakibatkan perasaan tekanan tinggi oleh kehidupan itu sendiri. Tekanan membunuh ramai orang dengan serangan jantung dan lain-lain penyakit berkaitan yang datang daripadanya. Mengejar tidak pernah berakhir selepas kekayaan, untuk bersaing dengan pepatah Joneses atau hanya menjaga kepala kita di atas air membawa kepada tekanan yang besar, dan tidak pernah putus perasaan tekanan. Sering terasa seperti sentiasa ada perniagaan yang tidak habis dengan tidak cukup masa yang tinggal untuk melakukannya dalam.
Berikut adalah beberapa cara yang masuk akal bahawa anda boleh mengikuti untuk memperlahankan dan mengambil kembali mengawal hidup anda dan ia terpulang kepada anda untuk melaksanakannya sendiri, kerana tiada seorang pun melakukannya untuk anda.

Pertama lambat sendiri turun sedikit dan mula mendapat kawalan:

1. Duduk dan membuat senarai lengkap perkara-perkara yang perlu dilakukan dalam hidup anda. Ini boleh menjadi masalah semasa yang anda perlu hadapi, tugas-tugas yang belum selesai, anda perlu pergi ke atau ingin pergi ke tempat-tempat dan perkara-perkara yang anda ingin capai.
Jika anda sangat tertekan, kemudian apabila anda tidur, tidak sedarkan diri anda cuba untuk menyelesaikan masalah-masalah ini dan Itulah mengapa anda berakhir dengan mimpi buruk, mimpi yang buruk, untuk akhirnya waken un-refreshed. Jika strategi anda akan turun di atas kertas otak anda akan menjadi lebih tenang kerana pesanan anda telah menetapkan yang bawah sedar anda akan sedar dan anda akan mendapat untuk tidur malam yang baik.

Mendapat sekurang-kurangnya latihan walaupun anda benci:

2. Kebanyakan orang benci tempoh laksana! Tubuh anda memerlukannya sama ada anda suka atau tidak dan ia adalah penting untuk kesihatan yang baik. Ini tidak bermakna pergi ke gimnasium, tetapi hanya mengambil masa untuk berjalan kaki ke sudut kafe dan bukannya memandu, atau berjalan pusingan di blok dengan anjing anda. Betul, jika anda mempunyai keahlian gimnasium yang anda mengambil dengan niat yang baik yang telah luput, malah pergi ke sana setelah seminggu boleh bermanfaat dalam membantu anda untuk berehat dan anda mendapatkan sedikit nilai untuk wang sekurang-kurangnya serta. Ini akan meningkatkan fungsi otak, peredaran darah anda, serta helping lebih yang anda tidur baik pada waktu malam.

Bergelak ketawa baik untuk menghilangkan tekanan:

3. Apabila buat pula engkau ketawa yang benar-benar baik yang dibuat berjalan ke bawah muka anda menangis dan sakit otot-otot perut anda? Salah satu cara terbaik untuk melakukan ini adalah untuk Penyewaan komedi baik DVD atau 2 dan duduk dengan mangkuk hidangan bertih jagung dan beberapa makanan ringan tanpa menekankan anda akan mendapat pound! Membaca buku-buku jenaka, komik atau menonton beberapa baik sedikit komedi situasi masukkan tarikh anda adalah satu cara baik untuk tip yang amat penting untuk melepaskan tekanan. Ketawa membuatkan anda terlupa anda tegasan, bersantai, dan menghidupkan semula rasa anda yang boleh waning di bawah tekanan yang anda hadapi setiap hari.

Makan banyak buah-buahan dan sayur-sayuran mentah dalam salad yang dengan menu anda sering:

4. Jadi semua orang terus memberitahu anda ini tetapi anda terlalu sibuk untuk memasak hidangan yang betul juga?. Tetapi benar-benar, berapa ramai daripada kita mendapati bahawa kita hanya tidak melipatkan menjadi epal yang berair, PIR atau batang saderi yang lagi. Hak yang terlalu sibuk dengan segala-galanya menjadikan kebanyakan makan unhealthily. Salad yang segar atau potongan buah-buahan boleh membantu membuang toksin dalam badan dan menggantikan kehilangan vitamin dari tidak sihat makan makanan segera dalam gaya hidup anda yang sibuk. Jadi cuba dan berusaha untuk mengambil sesuatu yang sihat untuk bekerjasama dengan anda. Suplemen vitamin adalah baik tetapi makanan segar dari alam semulajadi yang tiada tandingan.

Cuba untuk menghentikan membimbangkan dan kediaman pada perkara-perkara yang anda tidak boleh menukar:

5. Mengambil masa untuk menganalisis hanya apa yang ia adalah anda akan membimbangkan kira-kira dan sama ada ia akan mengubah apa-apa… Walaupun pergi setakat menulis anda senario terburuk jika, sekiranya, jika apa yang akan berlaku jika. Meletakkan perkara-perkara dalam baru perspektif membuatkan mereka melihat banyak kurang takut dan ia juga diketahui bahawa 90 peratus daripada apa yang kita bimbang tentang tidak pernah benar-benar berlaku atau jika ia tidak o ia tidak seburuk seperti apa yang bimbang membuat ia seolah-olah menjadi. Sesiapa dan apa-apa, dan mengapa pernah masalah atau isu-isu yang anda berurusan dengan sebahagian daripada kehidupan dan tidak syak lagi sesiapa anda akan berurusan dengan untuk menyelesaikan masalah-masalah ini juga adalah manusia dan mempunyai jenis kebimbangan yang sama.

Cuba dan rasa pemikiran positif sepanjang masa:

6. Ini adalah sesuatu yang anda telah mendengar banyak kali tidak syak lagi. Ini adalah satu lagi aspek yang telah terbukti untuk mempertingkatkan semua aspek hidup anda, anda akan sibuk dengan. Mempunyai sikap yang positif walaupun dalam keadaan yang paling teruk bukan sahaja membuat anda berasa lebih baik tetapi mempengaruhi orang-orang di sekeliling anda juga. Sebaik sahaja negatif yang berfikir bajingan di, membedil dengan senario positif, selebihnya akan menjaga dirinya. Sebaliknya Lihatlah sebelah terang segala-galanya!

Ikut mengubah tips mengurangkan tekanan hidup di atas, dan ya mereka boleh mengubah kerana anda boleh memulakan hidup kehidupan yang lebih terlaras dan mula melakukan perkara-perkara yang boleh membuatkan hidup lebih daripada keseronokan hidup. Jangan selalu menyalahkan wang atau kekurangan itu pada keadaan semasa atau tekanan anda. Terdapat juga sengsara orang kaya tertekan sana dengan pangkah mereka sendiri untuk menanggung.

Wang boleh pastikan perkara-perkara yang mudah, tetapi tidak selalu; dapat semua, dan melakukan semua kehidupan. Simplifying dan un-cluttering hidup anda sedikit boleh membuat ia lebih menyeronokkan di sendiri. Kita harus sentiasa ingat kita semua mempunyai masa yang terhad di bumi. Melihat-lihat dan nikmati tempat-tempat menarik di dunia suara dan sedikit keseronokan yang banyak dan percuma! Hidup dengan sepenuhnya dan sentiasa berikan diri anda masa untuk benar-benar menjadikannya bernilai hidup. Lain-lain di sekeliling anda akan juga mendapat manfaat dan anda akan hidup lebih lama kerana anda kurang tertekan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *