Jabatan Bomba bandar raya di Facebook

Jabatan Bomba bandar raya di Facebook

Sejak pengenalan daripada Jabatan Bomba bandar raya di Facebook pada Januari 2011, telah mantap corak pertumbuhan dalam bilangan pengguna harian, sekaligus menjadikan ia satu permohonan yang popular dalam hanya kurang daripada enam bulan. Malah, peminat laman peminat Facebook Jabatan Bomba bandar menghabiskan jam seharian yang cuba untuk membina Jabatan mereka. Satu cara yang paling mudah bangunan Bomba sendiri adalah dengan berjaya melengkapkan setiap peringkat progresif. Malah, sesetengah orang-orang yang bermain permainan Bomba mengatakan mereka memperoleh keseronokan mengetahui bahawa mereka adalah mengawal apa yang mereka lakukan tanpa semestinya perlu bersemuka perlu bersusah-payah yang membentangkan dunia nyata.

Jadi mengapa tidak permainan ini fascinate semua orang? Sama seperti lain-lain pejuang api permainan di Facebook, Permainan ini membenarkan pemain untuk memulakan dari peringkat terendah di kedudukan Jabatan Bomba dan semakin bekerja cara mereka melalui bahagian atas untuk menjadi Ketua-Ketua Jabatan Bomba mereka sendiri. Permainan ini memerlukan bahawa pemain setiap respons kepada panggilan, keuntungan kesihatan serta tenaga mata ini siap beroperasi, memenangi cabaran pejuang api dan pembelian firehouses. Pemain juga menikmati kenaikan melalui pangkat serta melihat Jabatan mereka berkembang.

Paling penting, Bomba bandar adalah dibentuk sekitar rangkaian sosial. Anda boleh berkongsi pencapaian melalui posting di laman Facebook anda supaya rakan-rakan anda juga dapat tahu pencapaian anda dan merangsang persaingan. Selain itu, pemain juga boleh menjemput rakan-rakan mereka untuk bermain permainan dan menjadi ahli satu sama lain krew. Ini akan menyumbang kepada pertumbuhan Jabatan Bomba anda serta membantu anda memenangi cabaran pejuang api. Satu-satunya cara untuk memahami permainan ini adalah lebih baik untuk bermain. Anda dapat lihat pelbagai pekerjaan yang melengkapkan pejuang api dalam kerja anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *