Isu-isu keselamatan bagi rel katil bila menggunakan kanak-kanak warga tua atau muda

Isu-isu keselamatan bagi rel katil bila menggunakan kanak-kanak warga tua atau muda

Rel katil digunakan dalam semua jenis kemudahan perubatan dan kejururawatan rumah dan kediaman di seluruh dunia. Terdapat lebih daripada 2 dan setengah juta katil yang digunakan yang bergantung pada rel katil supaya pesakit selamat dan terjamin. Rel katil yang dilekatkan dengan betul boleh membuat pergerakan dan pengangkutan banyak kurang sukar dan sering mereka datang dengan beberapa ciri-ciri yang menjadikan mereka lebih mudah untuk menggunakan spring yang dimuatkan akhbar dan keluli cengkaman mudah yang anda boleh menangkap ke tanpa perjuangan. Kebanyakan rel ini dibuat untuk setiap satu katil saiz pelbagai, berkhidmat beberapa tujuan yang berasaskan kepada keperluan pesakit.

Mereka akan dapat bergerak dengan mudah di katil tanpa bimbang jatuh keluar dan mencederakan diri mereka sendiri jika anda pesakit mempunyai masalah dengan ingatan, kesakitan, pergerakan, atau apa-apa bilangan tidak masalah. Ini adalah sangat penting untuk syarat-syarat yang banyak bagi alasan bahawa pergerakan boleh menjalankan otot-otot dan membantu meningkatkan tenaga, walaupun ianya hanya sementara anda berada di katil. Penambahan inovatif katil ini membuat ia mudah bagi penjaga untuk melindungi pesakit-pesakit mereka, dan menghapuskan bimbang kecederaan dan kebimbangan liabiliti.

Rel katil memudahkan satu tawaran yang baik untuk menjaga pesakit yang bergerak, menjadikannya lebih mudah untuk re-position mereka katil seperti rel yang boleh dengan mudah akan diturunkan serta diselaraskan. Mereka juga boleh memberikan cengkaman agar meningkatkan diri dari tidur yang lebih mudah. Mereka boleh memberikan rasa semasa anda tidur dan Jadikan ia mudah untuk bergerak dari katil dan jika anda atau pesakit mempunyai mobiliti separa. Terdapat juga katil inovatif rel yang anda boleh menggunakan untuk Gunung segala macam arahan bertugas seperti butang untuk memanggil jururawat, butang untuk memartabatkan dan katil serta banyak pilihan lain yang lebih rendah. Lampiran yang membuat hidup sedikit lebih mudah disediakan seperti dulang dan pemegang Piala.

Rel perlindungan lampau mempunyai isu-isu yang termasuk lebam jika mereka tidak selamat dijaga, strangling melalui rekahan tersebut pada masa-masa dengan pesakit yang lebih muda serta menyebabkan perasaan tidak teratur pengasingan. Rel katil hari ini canggih dengan masalah lepas yang ditangani dengan penambahbaikan yang baru, dan Keselamatan sentiasa menjadi keutamaan untuk jenis orang-orang yang perlu menggunakan katil rel dalam suasana yang menuntut mereka yang rapuh.

Perkara yang penting untuk berfikir tentang dengan keselamatan rel adalah bagaimana orang yang menggunakan mereka merasakan tentang mereka. Sentiasa berada dalam komunikasi dan membuat tertentu untuk menangani isu-isu mereka. Anda boleh melindungi rel dengan hiasan untuk membuat mereka merasa kurang ketat dan ada semua jenis penambahan yang anda boleh tambah untuk membuat mereka lebih selamat untuk digunakan dan mudah.

Bercakap kepada pesakit anda, mendapatkan idea dan mengurangkan risiko-risiko yang datang bersama-sama dengan menggunakan rel katil. Mereka adalah satu kelebihan yang besar bagi mana-mana pemberi pesakit atau penjagaan yang menggunakannya, sama ada pesakit itu Nicol atau orang dewasa; rel katil boleh membuat semua perbezaan dan akan melindungi serta yang penting.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *