ISO7X Isometric senaman Bar – membongkar rahsia sebenar ISO 7 X

ISO7X Isometric senaman Bar – membongkar rahsia sebenar ISO 7 X

Jika anda sedang memikirkan membeli ISO 7 X bar pelepaan senaman, maka anda mungkin mahu mengambil beberapa min dengan membaca kajian ringkas ini. Dalam Bahasa Melayu, anda akan menemui banyak lagi tentang ISO dan ini baru sebahagian peralatan senaman.

Dalam artikel yang ringkas ini, anda akan membongkar kebenaran dalam perkara itu mengenai “Kerja Iso-latihan tidak”, anda akan dapati keluar tepat apa yang anda terima jika anda memperolehi ISO 7 X, dan last but not least kita akan memberi tumpuan kepada beberapa pesaing dan mengapa anda harus mempertimbangkan menyemak mereka sebelum membuat keputusan membeli sebarang peralatan senaman pelepaan.

Pertama, kita perlu pergi ke apa itu ISO atau iso-ketegangan kerana ia kadang-kadang dirujuk sebagai.

ISO-ketegangan lama telah wujud selama beratus-ratus tahun. Ia pada mulanya adalah digunakan di tai-chi, seni mempertahankan diri, dan oleh beberapa strongmen masa lama. Dari akhir 1960an atau 50s, iso-ketegangan telah lama dikenali kerana kebolehan mencipta kekuatan yang luar biasa bersama-sama dengan saiz otot. Walau bagaimanapun, pada sembilan belas-lapan puluhan hampir semua orang mula menyertai kesihatan dan kelab-kelab kecergasan dan Iso kehilangan sebahagian daripada buzz dengan. Terkini, ia sekali lagi telah diiktiraf untuk apa, salah satu strategi yang paling berkesan untuk meningkatkan kekuatan anda dan membina sebuah badan berkuasa dan sculpted yang ultra. ISO adalah salah satu protokol senaman sangat sedikit yang telah terbukti secara saintifik. Dalam tahun 1950-an seperti yang disebutkan tadi, dua doktor di Max Planck Institute dilakukan penyelidikan perubatan yang ditubuhkan dan terbukti bahawa iso-ketegangan atau pengecutan statik seperti yang dikenali pada masa-masa yang, mendapat keputusan.

Hakikatnya, Alexander Zass yang juga dipanggil “Samson menakjubkan” dianggap sebagai “Granddad isometrics” kerana beliau membangunkan beliau sangat kuat badan menggunakan iso-latihan walaupun pada hakikatnya beliau hanya sebagai tahanan perang sepanjang Perang Dunia pertama ini.

Sekarang bahawa kita sudah ada pemahaman tepat mengapa prinsip iso-latihan beroperasi, marilah kita pergi ke atas apa yang anda terima jika anda memutuskan untuk membeli ISO 7 X dan beberapa kelebihan.

Pelepaan iso7x senaman bar adalah semata-mata satu model terbaru yang Tensolator (tidak semestinya lebih baik). Tensolator yang dihasilkan semasa puluhan sembilan belas oleh Gert F Kolbel, akhirnya ia dinamakan Bullworker yang Tempahan telah satu jenama baru dan sehingga tarikh model dipanggil 4 untuk bergaduh. Perbezaan di antara Bullworker classic, ISO 7 X dan keghairahan buli empat adalah bahawa Bullworker ini dan juga keghairahan buli kedua-duanya menggunakan wayar logam daripada tali. Sebab di sebalik pertimbangan ini adalah bahawa selepas beberapa ketika dari penggunaan yang berterusan, tali akan frey dan retak.

Berikut adalah senarai daripada apa yang anda dapat dengan 7 X:

ISO7X Isometric senaman Bar

Carta penuh warna dinding yang membuktikan senaman tiga puluh

Dan juga sekiranya anda berbelanja untuk pengendalian tambahan anda juga akan mendapat Iso-lengan

Produk ini juga dilengkapi dengan 30 hari jaminan pulangan wang Walau bagaimanapun, sekiranya anda mahu untuk menghantarnya kembali anda punya untuk membayar caj penghantaran balik juga.

Jadi untuk mencuba produk menginap pada dasarnya jalankan anda kira-kira dua puluh lima dolar bayaran penghantaran. Perkara sahaja kos $29,95 serta caj penghantaran dan pengendalian. Seperti yang disebutkan sebelum ini sekiranya anda mahu Iso-tangan ditambah bonus yang anda akan perlu menghabiskan untuk memisahkan penghantaran dan pengendalian yang terletak kira-kira $6,99.

Pada masa ini, mari kita lihat beberapa isu atau kontra tentang produk ini.

Selain daripada jaminan 30 hari wang kembali perkara ini tidak memberi apa-apa jenis jaminan kecacatan. Sebagai perbandingan, klasik Bull pekerja dilengkapi dengan waranti 5 yr. dan 4 untuk buli menawarkan jaminan kecacatan panjang kehidupan. Di samping itu, anda boleh melakukan lebih banyak senaman (senaman lebih daripada 82) yang menggunakan 4 untuk bergaduh maka anda akan dapat 7 X. Klasik Bull pekerja adalah terhad kepada bilangan senaman kerana ia benar-benar pada dasarnya satu “copycat” Reka bentuk X 7. Walau bagaimanapun, mereka sedang kini jualan bagi kira-kira $70.

Kedua-dua klasik Bullworker serta kiwi buli dilengkapi dengan video dalam talian latihan serta Carta dinding warna. Di samping itu, keghairahan buli empat termasuk tambahan 30 + bonus untuk item yang merangkumi sistem diet, video arahan dalam talian, kursus pengkhususan pek enam abs, bersama-sama dengan satu sistem kejurulatihan yang komprehensif. Kedua-dua perniagaan lain tidak memberikan mana-mana item-item tersebut.

Jadi, tidak kira sama ada anda menentukan untuk mendapatkan senaman ISO7X pelepaan bar atau 1 pertandingan mereka anda kini sedar bahawa prinsip iso-senaman mendapat keputusan dan akan membantu anda untuk membina kekuatan yang semakin meningkat dan jisim otot dalam masa tujuh minit yang semata-mata.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *