ISD Global membantu estet mewah sebenar dan hospitaliti jenama di Mauritius memperluaskan jejak pasaran mereka.

ISD Global membantu estet mewah sebenar dan hospitaliti jenama di Mauritius memperluaskan jejak pasaran mereka.

Oleh Suresh Dinakaran

Dubai yang berdasarkan zaman baru jenama pemasaran perundingan idea strategi Reka bentuk Global terus Mac yang ke arah membantu jenama di pasaran antarabangsa yang mencari pelanggan baru di seluruh dunia.

“Mauritius syurga di bumi, ada banyak atas cabutan pemaju hartanah yang mewujudkan sifat-sifat ajaib bagi rumah-rumah percutian super kaya sendiri kerana mereka kedua atau ketiga. Terdapat bekalan yang tidak pernah berakhir matahari, pasir, laut dan budaya tempatan yang bersemangat untuk pergi bersama. Sektor perhotelan juga berkembang pesat diberikan penekanan attracting pelancong dan nombor-nombor pelancongan yang semakin meningkat, tahun ke tahun. Pusat Peranginan mewah dan Spa membuat beeline sebuah negara Pulau. Semua jenama-jenama ini memerlukan aliran trafik dan pengunjung dari luar negara untuk mewajarkan mereka multi juta dolar pelaburan berterusan. Itulah di mana kita datang dan jenama-jenama ini membantu merealisasikan pengambilalihan pelanggan dan penjenamaan objektif”, avered Dr. Rajkumar Jhurry, CEO dari JR ISD Global, Mauritius.

ISD Global perkongsian secara usahasama dengan Kumpulan JR telah dimulakan pada tahun 2010 di Port Louis, Mauritius untuk memanfaatkan keperluan komunikasi pemasaran dan kreatif jenama bagi syarikat-syarikat yang sudah dibentuk atau ialah di negara-negara Lautan India.Pasaran Lautan Hindi adalah mengutamakan sistem eco berkembang yang menghidangkan gabungan populasi seramai lebih daripada 500 juta (jika seseorang untuk melihat negara-negara Afrika Timur serta & Afrika Selatan).

“Kami sedang dalam tahap perbincangan dengan pemaju hartanah super mewah dan Hotel premium perkhidmatan yang sukar, resorts & Spa yang bertapak di Mauritius untuk membantu mereka dengan mereka, komunikasi dan pelanggan perolehan strategi penjenamaan. Bahawa selain, persembahan telah dibuat kepada entiti-entiti kerajaan yang terkemuka dan Bank-Bank untuk memikirkan kerjasama memahami di mana JR ISD Global JV menawarkan bakul dengan seluruh jenama Perkhidmatan pemasaran dan komunikasi kepada syarikat-syarikat ini”, kata Dr Jhurry, CEO JR ISD Global, Mauritius.

Kami pelan komprehensif yang strategik adalah satu rangkaian pejabat di seluruh Emiriah Arab Bersatu, United Kingdom, India, Amerika Syarikat, Mauritius dan Vietnam.

Kerja-kerja kami jenama dalam pelbagai sektor termasuk FMCG, mewah, gaya hidup & fesyen, Kereta, harta tanah, Reka bentuk dalaman dan perabot, pendidikan, Kesihatan, penjagaan kesihatan, Hospitaliti, pelancongan & kegiatan perkhidmatan, perbankan & kewangan maklumat teknologi, M & B, dll.

Ideas.Strategy.Design Global menawarkan pelbagai jenama pemasaran, termasuk membangunkan jenama strategi komunikasi kreatif dan pengiklanan, perhubungan awam, Audit jenama, pembangunan identiti jenama, pelancaran jenama, inovasi, media, media perancangan dan membeli.

Kami mempunyai seorang rakan kongsi Perikatan bagi pelbagai Digital & sosial Media pemasaran. Sesungguhnya, kita akan menjadi hab global di mana jenama berkubu boleh berhenti dan menikmati salah satu perkhidmatan yang disebutkan di atas, sama ada di bahagian-bahagian atau sebagai satu keseluruhan.

Kami di ISD Global, disokong oleh sekumpulan lebih 65 yang berdedikasi dan individu-individu yang berbakat melalui pejabat pelbagai, global cuba untuk mentakrifkan semula pengalaman jenama pemasaran untuk pemilik-pemilik jenama, pengiklanan perniagaan entrepreuners. Pelbagai pengalaman dan wawasan untuk bekerja dengan MNC jenama, jenama serantau dan PKS dalam pelbagai pasaran, menggunakan dan cross-pollination untuk kepentingan semua membuat ia bekerja dengan.

Jika anda mencari syarikat yang akan benar-benar bercakap untuk mencapai syarikat pemasaran, penjenamaan, jenama pengiklanan objektif akan Ideas.Strategy.Design dunia (ISD Global) boleh proove untuk menjadi rakan kongsi yang berharga.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *