IsAgenix Ulasan dan membersihkan (Bahagian 1)

IsAgenix Ulasan dan membersihkan (Bahagian 1)

Jika anda sedang mengambil lihat IsAgenix sebagai produk untuk weightloss, Kesihatan, atau usul perniagaan maka anda tidak mahu terlepas kajian saya unik dan saksama IsAgenix. Mengapa? Kerana kajian ini tidak datang dari sebelah Padang wakil yang mempunyai sebuah dorongan wang pasti untuk mengkaji semula dalam cahaya yang terbaik. Kajian saya juga akan tidak datang sebagai satu serangan yang menuduh IsAgenix sebagai satu penipuan, supaya saya boleh menjual beberapa produk yang bersaing. Kajian ini akan saya mencuba produk dan mencipta sebuah diari kepakaran untuk anda dan saya kedua-dua dan berfikiran terbuka memberikan kajian.

Jadi apa akan mencetuskan saya untuk melakukan perkara seperti, minum shake dan meletakkan diri saya melalui perubahan keseluruhan cara saya makan dan hidup dan minum – hanya untuk memberikan anda kajian A? Baik, ia bermula pada tahun 2000. Saya adalah dalam bentuk yang luar biasa. Saya akan menjalankan sekurang-kurangnya 30-6 minit km setiap minggu. Saya pergi ke gimnasium dengan 5 kali setiap minggu dan telah bench press lebih 300 Kg. Saya makan sihat, 50-60 jam seminggu bekerja, seorang ayah dan ditugaskan pada Sarjana saya dalam perniagaan.

Pada tahun 2003, saya dapati dalam industri pemasaran rangkaian. Seseorang memanggil saya dan bertanya jika saya ingin mendapat $500 sehari dari rumah saya. Saya benar-benar telah mengakui bahawa saya adalah meragukan. Tetapi saya mendengar. Aku melihat leverage rakyat, sistem, dan wang. Saya telah dijual. Dalam saya beberapa minggu yang pertama saya memperolehi 5 angka. Baik, selepas itu mereka telah tidak akan kembali. Saya dipecat bos saya dan telah bekerja dari rumah saya sejak.

Mana-mana cerita yang baik mempunyai beberapa jenis cabaran atau stumbling block untuk menakluk. Baik cerita ini mempunyai kesukaran juga. Beberapa tahun sebelum menembak Pengarah saya saya adalah Mencampuradukkan pekerjaan, kolej, lima anak-anak, berlari, bekerja, dan kehidupan amnya. Sesuatu yang telah pergi kembali pembakar. Malangnya ia adalah Rejimen kecergasan saya yang mengambil memukul pada lewat tahun 2000. Selepas saya telah menghilangkan majikan lama bola dan rangkaian saya tidak pernah mendapat untuk memperbaharui senaman dan tabiat makanan yang betul. Beberapa perkara di sini pada 2010 yang memaksa saya untuk sedar bahawa “Aku lemak dan bentuk” mungkin saya akan memberitahu anda tentang kejadian tersebut dalam artikel yang lain. Jadi di sini saya terpaksa untuk merealisasikan status fizikal saya sekarang. Sukar untuk muka. Tetapi menghadapi hakikat itu ialah apa yang telah membuat saya tidak sabar untuk kembali di padang dan saya memulakan dengan IsAgenix.

Jadi di sini adalah rancangan saya dan saya akan chronicle perjalanan saya untuk anda. Saya menyertai untuk IsAgenix minggu lepas. Saya pula mendaftar sebagai Pengedar (kos untuk menjadi wakil dalam adalah hanya $19) sebab mudah bahawa ia adalah lebih murah untuk membeli produk sebagai wakil. Semacam seperti mendapatkan pekerjaan di Walmart begitu, anda boleh mendapatkan diskaun untuk semua pembelian anda. Pada masa ini, saya mempunyai matlamat tidak bekerja IsAgenix sebagai perniagaan kerana saya sebenarnya mempunyai perniagaan yang menguntungkan. Produk tidak murah tetapi sebaliknya tidak akan pengebumian. Saya lihat cara ini, jika saya terus selari dengan aku, aku tidak akan tinggal kualiti atau jumlah hayat yang dimaksudkan Tuhan. Dan saya benar-benar merancang untuk anak-anak saya sehingga lorong berjalan dan bermain dengan kanak-kanak grand hebat dan grand anak-anak saya.

Saya mendapat kerja darah lengkap pagi esok, Rabu 27 Oktober 2010. Dengan cara ini saya dapat juga memberikan anda gambaran yang lengkap bagaimana IsAgenix kesan kesihatan saya. Saya IsAgenix pertama 9-hari pembersihan dijangka akan tiba esok juga saya pertama 30 hari program IsAgenix. Walaupun saya tahu setiap orang hasil perubahan dalam setiap subjek yang saya mahu anda pada dasarnya akan mendapat gambaran yang jelas mengenai pengalaman saya. Datang menyertai saya dalam perjalanan saya dan lihat jika produk atau perniagaan ini adalah apa yang anda boleh merancang untuk menggunakan atau menggalakkan.

Jadi saya berharap untuk berkongsi dengan anda perjalanan lengkap saya di sini dan akan memberikan anda kemas kini yang lengkap pada saya kemajuan serta tanggapan saya sistem, proses, sokongan, dan dari segi emosi juga. Saya akan memasukkan naik dan turun dan bagaimana sukar atau mudah ianya selesai. Pastikan anda menginap di hubungi dan lihat sama ada ini atau tidak perkara yang betul untuk anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *