IPad Apple iPad penguji dan The Itest projek

IPad Apple iPad penguji dan The Itest projek

Apple adalah terkenal kerana fungsi mereka cemerlang bersama-sama dengan model dan usahanya untuk industri komputer peribadi, pakej perisian dan peranti elektronik. Apple iPad adalah salah satu ciptaan apple dan ia telah mencipta banyak buzz di pasaran.

Apa Ipad penguji

Terdapat perjanjian untuk mereka yang ingin mempunyai iPad tanpa sebarang kos. Anda akan dapat mempunyai peluang untuk dapatkan sebuah iPad percuma dengan menjadi salah satu daripada banyak penguji. Walau bagaimanapun, anda hanya tidak boleh hanya mempunyai tanpa memenuhi kriteria tertentu. Adalah penting bahawa anda memahami komponen-komponen berkenaan produk. Sekiranya anda tidak mampu berkongsi pandangan anda tentang produk yang mempunyai maklum balas yang positif, maka ia adalah berkemungkinan bahawa anda mempunyai peluang untuk menjadi yang tester. Individu yang ingin menjadi penguji iPad perlu berpengetahuan tentang perkara dan biasa dengan asas-asas mekanik di iPad. Anda mungkin berfikir bahawa ia adalah mudah untuk menguji item, tetapi ia mungkin lebih baik jika anda melakukan kajian untuk meningkatkan kefahaman dan kepakaran daripada produk yang anda ada untuk menguji anda.

Mungkin ada laman web yang boleh meyakinkan anda dan lain-lain untuk menjadi penguji iPad. Kerana terdapat laman web yang palsu yang boleh menggoda anda, ia adalah penting bahawa anda memberi perhatian kepada isu ini dan menilai tapak-tapak yang anda dapati. Ia adalah lebih baik untuk membaca Syarat-syarat dan terma-terma Laman web untuk mengelakkan penipuan. Kerana ujian tempoh tidak kekal untuk tempoh yang lama, anda perlu bertindak cepat dan berfikir tentang beberapa perkara. Penyiasatan dan pasukan pemaju syarikat-syarikat yang mahu orang-orang untuk menguji barangan mereka mahu mempertimbangkan tempat-tempat menarik yang penting sebagai satu cara untuk penambahbaikan item. Untuk menjadi sebuah iPad tester, anda perlu menawarkan maklumat yang penting dari segi pengguna, sifat-sifat itu untuk pasukan pembangunan Syarikat.

Selain memperolehi iPad oleh ujian produk, terdapat program iPad itest yang disediakan. Apabila anda adalah seorang yang telah menerima satu Apple iPad2 dari (NN/LM MCR), maka anda mungkin pernah mendengar mengenai projek iPad iTest. Projek ini adalah untuk menerapkan teknologi baru memaparkan penggunaannya kepada institusi-institusi tertentu. Ia adalah untuk menggalakkan Pustakawan di negara rangkaian daripada Perpustakaan Perubatan, Wilayah MidContinental untuk memperbaiki perkhidmatan dan menyediakan sumber-sumber dengan serta-merta dengan menggunakan iPad. Anda boleh mencari atur cara yang boleh membantu dengan Literasi kesihatan dan membaca buku-buku elektronik. Dengan memahami peranti, Ipad terutamanya, anda akan mempunyai peluang yang lebih banyak yang meningkatkan hubungan dengan kakitangan perubatan secara umum.

Orang hari boleh mendapatkan produk-produk iPad untuk apa-apa apabila mereka lulus syarat-syarat tertentu sebagai penguji iPad. Ini jenis pemasaran dapat kos pengiklan nasib. Walaupun begitu, mereka melakukannya untuk memahami bagaimana masyarakat melihat item revolusi baru ini. Pemikiran pelanggan adalah penting untuk pembangunan produk dan itulah sebabnya mengapa, epal bersama-sama dengan perniagaan lain menggunakan pandangan pengguna untuk meningkatkan dan memupuk produk mereka. Mereka ingin tahu jika barangan yang dapat menjaga kepentingan semua orang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *