Intel untuk masukkan dalam industri penjagaan kesihatan

Intel untuk masukkan dalam industri penjagaan kesihatan

Untuk mengurangkan krisis kewangan global, kesan daripada syarikat syarikat yang menguntungkan dan stabil, gergasi global cip Intel Corporation merancang untuk melancarkan satu peralatan rumah pemerhatian pesakit untuk masukkan dalam industri penjagaan kesihatan.

Pengenalan alat tersebut akan membuka pakej-jenis pembarangan Intel terdahulu. Nama “Panduan Kesihatan Intel” peralatan, sejarah set pertama Syarikat perkakasan, perisian dan peralatan bantuan dalam satu produk. Untuk masa yang lama, Intel dikenali dengan cip komputer, dan membawa cara untuk berhampiran monopoli pasaran global. Ia dilaporkan bahawa mesin ini akan mempunyai satu sentuhan ciri notebook, pesakit melalui penggunaan mesin ini, anda boleh mengukur tekanan darah mereka sendiri, berat badan dan lain-lain data kesihatan. Melalui pemantauan jarak jauh, data ini akan dipindahkan ke Pusat Penyelidikan Kesihatan, dan berhati-hati dianalisis pada masa yang sama, pakar-pakar yang juga dapat lulus sebahagian peralatan untuk perundingan video, untuk menyediakan pesakit dengan perkhidmatan diagnostik dan perundingan ini.

Di bawah pelan ini, Intel akan fasa dalam mempromosikan produk ini, termasuk Aetna global dan Erickson, termasuk beberapa institusi penjagaan kesihatan yang terkenal akan menjadi yang pertama untuk hak untuk menggunakan produk ini. Intel bertanggungjawab terutamanya untuk produk LouisBurns, berkata dalam satu temu bual: “pelancaran produk ini dalam sejarah Intel adalah acara mercu tanda. Kami tidak lagi pengenalan komponen individu, tetapi agak set lengkap peralatan, pengenalan peranti ini akan membantu syarikat-syarikat penjagaan kesihatan dan pesakit komunikasi bersemuka, sekali gus meningkatkan perkhidmatan penjagaan kesihatan global. “Sejak tahun 2005, Jabatan LouisBurns di mana penjagaan perubatan yang berdedikasi untuk pembangunan produk, dan pengenalan IntelHealthGuide ini mereka bekerja selama ini penghabluran itu. Intel percaya bahawa perkembangan pesat pasaran peralatan penjagaan kesihatan akan membawa syarikat berbilion dolar hasil setiap tahun. Burns yang berkata: “di peringkat global, terdapat 6 trilion setahun wang dimasukkan ke dalam sektor penjagaan kesihatan, dan melalui penggunaan produk-produk berteknologi tinggi, di mana kira-kira 2 trillion dolar boleh disimpan. Jadi bagi syarikat-syarikat Intel, ini adalah peluang yang besar. ”

Walaupun Intel telah lama mengetahui tentang potensi industri kesihatan, tetapi sehingga kini, Syarikat pula tidak banyak terlibat dalam bidang perniagaan. Ketua R & D Intel EricDishman berkata: “pandangan dari situasi semasa, industri penjagaan kesihatan mungkin akan menjadi model perniagaan arus perdana. Melalui usaha bertahun-tahun sebelumnya, Intel telah melengkapkan pasaran komputer secara besar-besaran dari perubahan strategik pasaran komputer peribadi, dan sekarang, adegan ini sekali lagi di dalam industri penjagaan kesihatan untuk membangunkan pengulangan. “Dalam lebih daripada 30 tahun, Intel telah selesai dengan monopoli pasaran cip PC yang global.

HealthIndustryInsights penjagaan kesihatan penyelidikan pasaran firma, berkata maklumat perubatan dalam bidang inovasi teknologi, Intel telah menduduki kedudukan yang utama, Syarikat yang dicipta oleh Continua Kesihatan Perikatan telah menarik lebih daripada 160 organisasi penjagaan kesihatan untuk menjadi ahli. Menurut syarikat penyelidikan HealthIndustryInsights, IntelHealthGuide ini menggunakan ahli-ahli Perikatan Continua dengan pelbagai peralatan perubatan yang disediakan oleh umum, sekali gus meningkatkan perkhidmatan industri penjagaan kesihatan global.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *