Insurans tambahan membayar Bonus Kembar Ivf

Insurans tambahan membayar Bonus Kembar Ivf

Ramai pasangan cuba untuk hamil mendapati sangat sukar untuk mencari perlindungan insurans kesihatan yang terus membayar untuk dalam Vitro Fertilization (IVF). Pelan-pelan insurans yang kebanyakan tidak menyediakan perlindungan jenis ini, dan ramai pasangan perlu membayar rawatan ini mahal daripada poket mereka sendiri. Terdapat beberapa cara yang kreatif untuk menggunakan insurans tambahan untuk membantu mengimbangi kos IVF. Satu program insurans tambahan boleh membayar bonus tambahan untuk Kembar IVF.

Sukar untuk mendapatkan insurans IVF

Kebanyakan pasangan yang mempertimbangkan prosedur ini mempunyai tiada perlindungan insurans kesihatan yang khusus merangkumi IVF. Negeri mandat mempunyai celah, dan 35 Syarikat mempunyai mandat tidak sekali. Pasangan yang begitu banyak perlu membiayai kos rawatan daripada poket mereka sendiri. Mereka menghadapi risiko tambahan: apa yang berlaku kepada kewangan jika kita mengalami kehamilan yang rumit selepas membayar semua wang yang keluar dari saku untuk IVF kami?

Lima belas Syarikat mandat beberapa bentuk perlindungan. Bagi orang-orang pasangan yang bertuah dengan liputan IVF, kebimbangan kewangan kekal: apa yang berlaku jika ibu tentu terlambat banyak masa kerja, dan apa yang berlaku jika perlindungan Kesihatan hospital deduktibel dan co membayar?

Dalam Vitro pembajaan kos boleh terdiri daripada $10,000 untuk $15,000 setiap kitaran. Bagi orang-orang tanpa perlindungan insurans kos ini kekal, selain daripada yang biasa kos yang berkaitan dengan kehamilan, cuti bersalin, Makan, pakaian, dan meningkatkan kanak-kanak.

IVF gandaan biasa

IVF embrio dicipta dalam piring Petri. Seorang wanita dan doktor menentukan bilangan embrio dipindahkan kembali ke rahim beliau. Lebih banyak embrio dipindahkan, semakin besar peluang kehamilan. Embrio lebih dipindahkan, semakin besar kemungkinan kelahiran berganda.

Purata kehamilan tunggal berlangsung kira-kira 40 minggu, tetapi kehamilan Kembar yang sering berlangsung antara 35 hingga 37 minggu. Hampir separuh daripada semua Kembar dilahirkan pramatang (sebelum 37 minggu), dan meningkatkan risiko yang pramatang penghantaran dengan Kembar tiga, quads, dll.

Bayi pramatang boleh mempunyai pelbagai masalah kesihatan. Kerana keperluan bayi pramatang akan jadi akut, preemies biasanya diletakkan di Unit rawatan rapi Krismas Neo yang (NICU) selepas bersalin.

Dana insurans tambahan IVF

Insurans tambahan adalah bernilai mengingati sebelum permulaan rawatan IVF. Ia membayar manfaat secara langsung kepada orang yang Diinsuranskan, tidak kepada doktor atau hospital sebagai dengan insurans tradisional. Ia membayar manfaat untuk buruh biasa dan penyampaian, dan manfaat yang banyak boleh melebihi premium yang anda bayar. Menggunakan lebihan untuk mengimbangi sebahagian daripada kos IVF.

Bonus untuk IVF lahir pelbagai

Nilai insurans tambahan yang bersinar melalui apabila anda mempertimbangkan perlindungan tambahan yang datang bersama-sama dengan faedah anda untuk penghantaran biasa. Anda juga akan dilindungi untuk kemalangan, penyakit dan komplikasi kehamilan. Tetapi nilai terbesar menjadi jelas apabila anda menimbangkan kemungkinan kehamilan yang pelbagai.

Meletakkan di atas semua bersama-sama bagi bonus Kembar IVF anda: IVF adalah lebih cenderung untuk menyebabkan kehamilan berganda, kehamilan berganda lebih cenderung untuk menyebabkan pramatang penghantaran, dan kelahiran pramatang cenderung menyebabkan penyakit bagi newborn(s) ini. Oleh yang demikian, tambahan insurans dijangka membayar manfaat tambahan bagi setiap Kembar, Kembar tiga, dan lain-lain.

Sebagai contoh, dasar dengan manfaat kemasukan hospital $3,000 akan membayar $3,000 bagi Mama berpantang, serta untuk tambahan $6,000 untuk Kembar yang terbatas dalam NICU, dan $ 9,000 orang Kembar tiga yang terbatas di NICU. Apabila anda melihat apakah kos perlindungan anda akan kagum.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *