Insurans penjagaan kesihatan peribadi — Anda tidak boleh ketinggalan penjimatan yang besar dengan perkara-perkara berikut

Insurans penjagaan kesihatan peribadi — Anda tidak boleh ketinggalan penjimatan yang besar dengan perkara-perkara berikut

Jika anda perlu menikmati diskaun yang besar, maka anda tidak harus ketinggalan perkara-perkara tertentu. Berikut adalah beberapa perkara-perkara…

1. Ia kini biasanya dikenali bahawa rokok akan menarik kadar yang lebih tinggi. Apa ada mungkin tidak menghargai adalah bahawa ini juga benar jika anda menggunakan apa-apa bentuk lain tembakau. Orang-orang yang snuff atau mengunyah tembakau juga akan mendapat kadar yang lebih tinggi daripada orang-orang yang tidak

Jadi untuk kesihatan anda dan kurang kadar mahal, berhenti menggunakan apa-apa hasil tembakau.

Insurans Quote

2. Pelan insurans kesihatan Kumpulan adalah lebih murah berbanding pelan individu. Jadi untuk individu yang mempunyai peluang untuk menggunakan pelan Kumpulan, ia memberikan peluang membayar jauh lebih sedikit daripada sebaliknya. Lebih tinggi dalam risiko profil anda lebih banyak anda akan menjimatkan jika anda boleh menggunakan pelan Kumpulan.

Pelan Kumpulan akan menjimatkan banyak jika anda mempunyai keadaan perubatan yang membuat insurans kesihatan individu samada terlalu mahal atau sukar untuk mendapatkan. Pelan Kumpulan adalah cara yang mudah untuk merendahkan kadar anda tanpa mengurangkan kualiti perlindungan anda diberi.

3. Pergi untuk insurans kesihatan bencana daripada dasar tetap jika anda jarang jatuh mengambil sakit dan anda akan mendapat lebih banyak kadar yang berpatutan. Dasar jenis ini amat berguna bagi anda jika anda tiba-tiba jatuh sakit atau terlibat dalam kemalangan.

Manfaat polisi ini adalah dalam kes-kes di mana kemalangan atau penyakit secara tiba-tiba mencipta bil-bil yang besar yang di best boleh diterangkan sebagai bencana. Itulah sebab ia adalah perlindungan terhadap bencana penyakit atau kemalangan. Premium insurans kesihatan bencana adalah biasanya sangat rendah.

Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa ia mempunyai deduktibel yang setinggi $2,000. Meskipun begitu, anda akan bersedia untuk memberi sumbangan yang sedikit jika bil-bil perubatan anda berjalan sehingga $50,000. Ini adalah di mana polisi ini benar-benar cemerlang.

4. Anda juga akan membayar kadar yang lebih rendah jika anda memastikan gaya hidup yang sihat. Sebagai contoh, kadar anda akan menjadi lebih rendah dengan masa jika anda mengelakkan makanan ringan. Elakkan kolestrol, lemak dan karbohidrat yang tinggi daripada diet anda dan anda akan bukan sahaja kurang berbelanja tetapi juga menjadi lebih sihat.

Anda juga akan membantu kesihatan anda dan kadar dengan senaman.

5. Anda akan menjimatkan insurans kesihatan di lebih banyak menggunakan PPO atau organisasi pembekal diutamakan. Tetapi tidak seperti yang HMO, ia menawarkan lebih banyak pilihan dan difahami ia juga biasanya lebih mahal.

Ia terpulang kepada anda untuk menyemak faedah-faedah yang anda akan dapat dengan apa yang anda akan jimat memilih sama ada ia akan menjadi anda lebih baik daripada insurans kesihatan tetap. Jika penjimatan adalah matlamat anda selain fleksibiliti kemudian menyertai PPO yang.

6. Jika anda mendapati ia benar-benar membebankan untuk membayar untuk polisi insurans kesihatan, anda mungkin layak untuk Medicaid. Negeri-negeri lain mempunyai kriteria yang berbeza bagi kelayakan tanpa mengambilkira perbezaan di setiap negeri, Medicaid bagi orang-orang yang mempunyai pendapatan yang rendah. Yang bekerja sendiri tidak membatalkan anda.

Ia akan membantu mengurangkan kos anda sekiranya anda atau mana-mana ahli keluarga memenuhi kriteria. Jadi tentu dari program Medicaid negeri anda jika anda layak.

7. Walaupun anda dinasihatkan terhadap self-medication, ada kalanya Bilakah anda tidak perlu berjumpa doktor. Mengambil, sebagai contoh, jangkitan virus seperti selsema. Melawat doktor anda akan mengubah apa-apa tentang kesihatan anda jika anda tahu apa yang perlu dilakukan. Kita semua tahu bahawa doktor anda tidak anda lebih baik jika anda mempunyai jangkitan virus.

Jadi Adakah ia masuk akal untuk membelanjakan hampir $100 untuk melawat doktor apabila anda sudah tahu bahawa keadaan anda tidak akan membantu banyak? Contoh lain adalah lebam kecil yang hanya mudah cemas akan dikendalikan dengan betul.

Jika anda tidak tahu perkara-perkara yang sedikit mengambil masa untuk membaca buku-buku mereka terutamanya jika anda mempunyai anak-anak kecil. Kebanyakan kejadian tersebut akan juga diambil penjagaan jika anda menghabiskan masa belajar sedikit tentang pertolongan cemas dan juga mempunyai kit pertolongan cemas yang baik.

Walau bagaimanapun, ia adalah lebih baik untuk sesat di sebelah-berhati-hati dan berjumpa doktor jika anda tidak pasti. Dan satu nasihat kepada individu yang boleh berfikir mereka tahu jadi banyak (walaupun mereka tidak profesional perubatan terlatih) tahu apa anda tidak harus walaupun cuba kecuali ada cara untuk mendapatkan doktor pada masa. Undang-undang anda berhenti daripada melakukan perkara-perkara tertentu jika anda bukan seorang doktor perubatan yang bertauliah. Hanya belajar untuk merawat apa yang anda perlu merawat sendiri dan mengelakkan apa yang anda tidak. Anda akan kurang berbelanja pada insurans kesihatan tanpa membahayakan diri sendiri atau milik anda jika anda melakukan ini

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *